Организирайте си любовни или приятелски срещи

Луната е в знак Близнаци до 07:51ч на 22 септември. 

Ключовите думи са дейност и активност. Започват да нарастват комуникативните способности. Това е времето на лекомислените и повърхностни постъпки и неочакваните решения. Полезно е да танцувате или да гледате танцуващи хора, да бъдете в приятна компания, на красиви места, да общувате с любим човек, да се занимавате с творчество. Не е подходящо за занимания с рутинна работа.

Сега са уязвими белите дробове, често може да има затруднено дишане и запъхтяване. Бъдете внимателни с ръцете и плещите, не ги натоварвайте. Съществува голяма вероятност от травми. Уязвима е още нервната система. 

Грижа за растенията –Добре е за борба с вредителите или да се вземат профилактични мерки. Например, можете да пръскате с разтвор от чесън и калиев перманганат. Добре е да се наторят цветята. Тревата окосена в тези дни ще расте по-бавно. Не е подходящо за сеене и пресаждане. Неблагоприятно е за обилно поливане.

Продължава 21 лунен ден до 22:57ч на 20 септември (от 22:21ч на 19 септември)

Удачен ден – работата ще спори. В случай на нужда, може да разчитате на подкрепа. Ден за активни действия, за творчески подем и вдъхновение. Подходящо за вземане на отговорни решения. Действията днес са лекарство за всички психологически проблеми. Възможно е да получите интересни предложения.

Хубаво е да си организирате любовни или приятелски срещи. Те ще преминат добре и ще донесат приятни вълнения. Ще усетите енергиен подем. Усамотението не се препоръчва и сега то особено започва да тежи. Подходящо време за общи семейни дела, за семейни разходки, за посещение на роднини, за прием на гости. Благоприятно време за всякакви пътувания, но те трябва да са планирани предварително, а не при спонтанно възникващи решения. 

Необходимо е този ден да се посвети на здравето. Добре е да се заемете с физическо натоварване и укрепване на тялото. Физическите действия трябва да имат духовна основа като йога, цигун, източни бойни изкуства, колективни духовни практики.

Да се избягват продукти, които натоварват черния дроб като алкохол, колбаси, мазна храна, продукти съдържащи животинска мазнина и раздразнението.

 Смята се, че извършените в 21 лунен ден благотворителни постъпки, няколко пъти увеличават благата карма.

В 21-ви лунен ден сексът трябва да бъде активен, енергичен, творчески, изпълнен с нови идеи, нови техники и пози. Крайно противопоказни са скучните и новите полови отношения.

Подстрижката в този лунен ден е благоприятна, тъй като ще донесе радост и успех. Ще бъдете уверени в себе си, добре ще изглеждате и ще привличате вниманието.

Сънищата носят в себе си информация за това, какви вътрешни конфликти пречат да се прояви творческата ви личност. Към тълкуването също трябва да се приеме творчески подход, да не се приема всичко буквално. 

Следва 22 лунен ден от 22:57ч на 20 септември до 23:40ч на 21 септември

4 слънчев ден – Ден на активните занимания и за поемане на премерен риск. Не е подходящо време за завършване на стари дела. Борете се за правдата, защитавайте честа и достойнството на другите хора, оказвайте помощ на близки, приятели или просто познати. Не трябва да изпадате в униние, да се разстройвате и да бъдете тъжни.

Коментари

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Астро

още

Анкета

Слушате ли подкасти?

Слушате ли подкасти?

Избрано от Интернет