Гледай на живо

Какво очаква тимът на Осиек от гостуването си на ЦСКА - София

Новолуние в Дева

  • 30 август 2019 06:11

  • 12226
  • 0
Новолуние в Дева
© Pixabay

Луната е в знак Дева от 02:58ч до 02:09ч на 1 септември.

Ключови думи са: отговорност, ред, дисциплина. Вниманието се концентрира върху текущите задачи. Човек през този период е по-стеснителен и отдръпнат в поведението си. Заедно с това става доста критичен. Възниква желание да се меси в работите на другите без да го молят. Може да се появят търкания с околните. Неподходящо време за нови запознанства, за брак и любов, за явяване на изпит, за покупко-продажба на недвижими имоти.

Уязвими са червата и стомашно чревният тракт, поради което се препоръчва щадяща диета. В никакъв случай сега не правете почистване на червата.

29 лунен ден до 06:24ч

30 лунен ден от 06:24ч до 13:38ч

Не всеки лунен месец има такъв ден. 30 лунен ден носи хармонична енергия. В него трябва да благодарим за всичко хубаво, което ни е донесъл лунния месец. Да кажем „благодаря” на всички хора, които са били с нас през това време, което може да стане и мислено. А също така да пуснем всички лоши неща, да простим на тези, които са ни обидили и да поискаме мислено прошка от тези, които ние сме обидили.

Този лунен ден се счита за ден на любовта и прошката. Това време ни се дава за постигане на цялостност, външна и вътрешна хармония. Опитайте се да пребивавате в любов и хармония със света и със себе си.

Ако имате някаква недовършена работа, която може да се свършите до 13:38ч, сега е идеално време, за да я завършите и да започнете новия лунен месец на чисто. Тези няколко часа, ако е възможно е добре да прекарате сами, на спокойствие.

В 13:38ч е НОВОЛУНИЕТО в Дева, което съвпада с тригона на Слънцето с Уран. Това новолуние предоставя   реални възможности за изпълнение на много практически задачи в работата, в бизнеса, както и в любовта. Благоприятно време за проекти в областта на информационните технологии, обучението, дизайна, медицината, фармакологията, производството, медицинското оборудване, за проекти в областта на здравословния начин на живот, фитнес, йога. Добър период за въвеждане на нови технологии, компютърни разработки, за ново начало на бизнес и лични отношения. 

С новолунието започва 1 лунен ден, който ще продължи до 07:42ч на 31 август

Луната вече не се вижда, защото се намира между Слънцето и Земята, обърната със своята тъмна страна към последната и нейната светлина се скрива в тъмнината. Дните на новолунието са много сложни в енергийно отношение.

Стремете се към хармония. Човек трябва да се посвети на това, което иска душата му. Замисленото в този ден може да се въплъти от само себе си, затова се препоръчва да се правят планове, но да не се започва нищо ново.

За групови занимания и колективна работа не е подходящ деня. Много е добре да се простят всички обиди. Изхвърлете всички негативни мисли от ума си и не ги допускайте, защото могат да се въплътят. Днес те придобиват особена сила.

Трябва да бъдете добри и щедри. Вслушвайте се в своята интуиция. Да се избягват конфликтите, тъй като отнемат много енергия, необходима за други неща.

От това какъв фундамент ще бъде заложен сега, зависи целия нов лунен месец.

Подходящо време да се проведе лунна диета - само течности, без кафе и захар, без храна от започване на новолунието до същият час на следващият ден.

13 слънчев ден – Подходящо е за интелектуални занимания. Може да решавате логически задачи, кръстословици. Добър ден за всякакви игри, в които участва ума. Всяка лоша мисъл в този ден може да се въплъти в реалността, затова следете внимателно за думите, които изричате и контролирайте хода на мислите си.


 

 

 


 


 

 

Ивелина Пенчева
Ивелина Пенчева
Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
12226 0

Свързани новини

Водещи новини