Ден е за опрощение, стремеж към любов и благодат

  • 05 август 2019 06:15

  • 3981
  • 0
  Ден е за опрощение, стремеж към любов и благодат
© Pixabay

Луната е в знак Везни и носи атмосфера на покой и хармония. Повишава се жизненият потенциал. Увеличава се желанието за хармония и равновесие. Хората сега са миролюбиви, не желаят караници. Засилва се чувствителността към проявите на грубост и дисхармония. Благоприятно време за бързо протичащи задачи и всичко, бързо губещо актуалност. Може да се намерят нови решения на стари проблеми. Партньорските отношения могат да бъдат подобрени, а също трансформирани на ново равнище. Подходящо за нови запознанства, за гости.

Стават уязвими бъбреците, ендокринната система, най-вече подстомашната жлеза.

Доминиращ 6 лунен ден от 11:32ч на 5 август до 12:34ч на 6 август

Символ на лунният ден е жеравът, който олицетворява връзката с боговете, възможност да се влезе в по-висшите състояния на съзнанието. И в християнството символизира добър живот и аскетизъм. На този ден се приветства смирението, способността да се приеме света такъв, какъвто е и в никакъв случай да не му се противопоставяме. Препоръчително е да се подхожда съзнателно към това, което се случва, навреме да се прекрати недоволството и отрицателните емоции. Шестият лунен ден е за опрощение, стремеж към любов и благодат.

Този ден е особено благоприятен за смелите и амбициозни проекти. В 6 лунен ден могат да се започват нови дела. Счита се за успешен и позитивен ден. Нещата трябва да стават плавно, без бързане. Всичко може да бъде успешно, ако се съблюдават няколко правила, главното от които е максимално умиротворение, спокойствие и хармония в душата.

Денят е спокоен и мирен. Трябва да се забравят всички обиди, да не изразявате недоволството си от себе си и от другите. Бъдете сдържани, търпеливи, умерени, спокойни, не се поддавайте на провокации. Добре е да се посвети времето на самоусъвършенстване. Може да медитирате, да палите благовония или да приемете ароматерапевтичен масаж. Да се отдели внимание върху аурата на деня. Постарайте се да не нарушавате неговата мека атмосфера с битови скандали, да не изпускате нервите си.

Не тормозете мисълта си с житейски грижи. Оставете я свободно да си “плува”. Самочувствието ви ще зависи преимуществено от поведението ви. Ако ви е тъжно на душата, ще започнат да ви измъчват хронични недъзи. Ако съумеете да се отпуснете - нищо няма да ви боли. Днес е много подходящо за работа с енергиите. Полезно е да се практикува йога, медитация. Специално се препоръчва пранаяма. Благоприятно въздействие оказват духовните практики.

Секс - В този лунен ден сексуалните отношения трябва да бъдат спокойни и нежни. Наблегнете повече нежни думи, ласки, целувки, прегръдки и нежности. Това е време за класическия секс с традиционни пози. Обезателно се въздържайте от сложни техники.

Подстрижката способства подобряване на вашето здраве. Ще се намерят нови способи за нови финансови източници в скоро време.

Покупки – Може да купувате само това, което има връзка с творчеството и интелектуалната дейност. Това могат да бъдат книги, тетрадки, блокчета, моливи, принадлежности за рисувате, билети за театър, музей и т.н. С покупката на други неща могат да възникнат проблеми.

Сънища - Към сънищата се отнесете съвсем внимателно, тъй като се считат за пророчески. Символите могат да разкрият на човека бъдещето му. Много е важно да се доверите на интуицията си. За сънищата, които сте видели през 6-то лунно денонощие, не трябва да разказвате на никого.

18 слънчев ден – Днес настроението трябва да бъде празнично и весело, всичко трябва да се прави с лекота и усмивка на лице. Постарайте се да внесете в света повече хармония и радост. Доставяйте удоволствие както на себе си, така и на другите.

Хубаво е да се смеете, да се радвате, да се веселите, да има развлечения, игри и занимания с децата, раздаване на подаръци. Препоръчва се да бъдете в приятна компания, да общувате с приятели. Добре е да се обменя информация и опит.

 

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3981 0

Свързани новини

Водещи новини