Хороскоп за месец юли

  • 30 юни 2019 10:05

  • 54756
  • 0
Хороскоп за месец юли
© Pixabay

Овен Юли за Овен ще бъде изпълнен с мир и спокойствие. Ако сте планирали някакви проекти, тогава този месец ще имате прекрасно време да направите най-накрая каквото искате. Така че целият месец ще бъдете много активен и предприемчив.  Ще бъдете покровителствани освен от традиционния си управител Марс, също и от Меркурий. Ако желаете, през юли можете да постигнете огромни победи. Това е добър момент да се погрижите и за себе си.

Вие сте търпеливи и по-малко раздразнителни, и това несъмнено ще помогне да направите връзката си по-хармонична. Лесно е общуването с близките, дори с тези, които обикновено ви дразнят. Активният отдих с любимия човек или с вашето семейство ще ви зарежда с положителна енергия, а оптимистичното настроение ще бъде гаранция за добро здраве.

В живота на свободните представители на знака в средата на това лято, почти напълно са изключени големи промени. Шансът да се започне нова любовна връзка все още е малък, но все пак съществува. Около вас обаче ще има много хора, които са готови да се сближите, т.е. вие очевидно няма да изнемогвате от скука и самота.

 

Телец – В средата на лятото ще се оформи доста напрегната планетарна ситуация. В професионален план може да се очаква да има също напрегната обстановка. Не са изключени разправии с висшето ръководство, поради което да ви се появи желание да напуснете и да се отправите на свободно плаване. Не действайте инстинктивно. Преди да предприемете нещо, помислете хубаво за последствията.

Сатурн и Плутон могат да ви довлекат пакости. Много ще зависи от вашата издръжливост, сила и предприемчивост.  През следващите четири седмици има възможност да се отпуснете добре, да се отървете от натрупаната през първото полугодие умора. От финансова гледна точка, юли не е най-добрият месец за големи покупки.

Вашият личен живот ще бъде стабилен през този месец. Ако имате партньор, може да откриете, че той не отговаря на всички ваши нужди, но няма нищо лошо да му кажете това. Опитайте се да се придържате към конструктивно поведение.

Ако сте сами, това е добър месец за започване на нова връзка. Не е време да се отказвате от любовта, но би било лоша идея да се отдадете изцяло на нея. Опитайте се да намерите баланс между разума и чувствата.

 

Близнаци – Бъдете готови, че този месец ще трябва да проявите по-голяма отговорност. Вашите отговорности и задължения ще се разширят, затова бъдете много внимателни, особено през втората десетдневка на месеца. Трябва да бъдете по-внимателни и в изявленията си пред шефа, колегите. Понякога наистина отивате твърде далеч.

От финансова гледна точка можете да очаквате добри перспективи. През юли може да сте донякъде предразположени към главоболие, причинено от стрес. Определено се нуждаете от време за почивка този месец. Стресът е основният ви враг.

Що се отнася до влиянието на Венера върху ежедневието ви, то ще се прояви най-много в сферата на вашите приятелски отношения.  В личният ви живот ще има редица значителни промени. На първо място ще се освободите от всички ненужни, болезнени, неподходящи контакти, от хора, които не позволяват да се развивате и да вървите напред.

През първият летен месец ви очакват много приятни събития. През този период звездите очевидно ще бъдат на ваша страна. Плановете, които сте планирали предварително, ще се сбъднат. Не се страхувайте да поемате нови предизвикателства, всичко ще завършва по най-добрия начин.

 

Рак – Юли е месец, пълен с изненади. Ще се открият големи възможности пред вас от различно естество за всеки. Това важи както за личната сфера, така и за професионалната.  Ключът към успеха е да се съсредоточите върху това, от което имате нужда, а не върху това, което другите искат от вас. Във всичко, което правите трябва да бъдете предпазливи, да не бързате със заключенията.

През този месец може да възникне ситуация, която да наруши обичайният ви ритъм на живот. Това, че не можете да контролирате събитията ще ви се отрази на емоционалното състояние. Прекалено емоционалната ви и впечатляваща природа често ще разваля отношенията ви с другите. Основното е да държите чувствата под контрол, да не изпадате в гняв и агресия. Благоприятно е за семейните отношения, но и тук трябва да бъдете изключително сдържани, за да не създавате конфликтни ситуации. 

Трябва да внимавате за това, което ядете. Ако не обръщате внимание на качеството на продуктите, тогава е възможно да имате сериозни стомашни проблеми.

Не се затваряйте за запознанства, бъдете по-общителни и оптимистични. Вие излъчвате светлина и позитивизъм. Любовният хороскоп за юли прогнозира бурна и страстна романтика в средата на лятото. Вие самите не очаквате, че сте способни на такива ярки чувства. Може да възникне любовната история по време на пътуване. Това ще бъде не просто лек флирт, а красива афера с продължение. Най-важното е да се избягва зависимост от вашите емоции. Е, и от човека, в когото ще се влюбите.  Бъдете внимателни, някои хора не са такива, каквито се показват. 

 

Лъв – През юли на работното ви място се предвижда спокойствие и стабилност. Дори да възникнат трудни ситуации в работата или в личния живот, те ще ви помогнат да преразгледате принципите си и да намерите „плюсовете“ при възникващите изпитания. Малко вероятно е да се притеснявате за някои проблеми (всички те ще бъдат краткотрайни и лесно разрешими). През новият месец ще имате чудесна възможност да забравите за бизнеса (работата) и да се насладите на спокойна почивка. Представителите на вашия знак могат спокойно да се оттеглят от време на време, както и да забравят за проблемите и нерешените трудности.  Средата на това лято носи спокойствие и релаксация. Остава да се научите как най-добре да се възползвате от тази внезапна благодат.

Сред вашите небесни покровители има традиционен лидер - Слънцето, което в този момент ще ви осигури лъчисто настроение и оптимизъм и на което Венера -„жрицата на любовта“ с готовност ще помага.  Имате и трети небесен покровител, това е Марс който още на 2 юли влиза във вашия знак. Червената планета ще ви даде сила на характера и готовността за борба с всички проблеми. 

Единственото нещо, което не трябва да се пренебрегва, е контролът над вашите финанси. Съществува риск да превишите разходите и ще бъдете принудени да прекарате края на този месец по-икономично.  Не трябва да разчитате на невероятни приходи. Бъдете доволни от това, което вече сте натрупали, почивайте, забавлявайте се.

По-често трябва да доказвате любовта си към своя партньор/ка. Но не с думи, а с дела. Приятелите често ще се обръщат към вас за съвет и морална подкрепа. 

 

Дева – Упоритостта и решителността ви ще се проявят в професионалните въпроси. Във финансовия сектор трябва да се опитате да не харчите повече пари. Опитайте се да контролирате своите импулси. Разбира се има неща, които трябва да купите, но не прекалявайте. Времето за себе си и почивка ще бъде малко. Но дори и в такава ситуация винаги можете да намерите нещо интересно, за да не затънете в рутина и скука.

Венера през юли ще бъде доста строга с вас, което може да създаде пречки в личните ви дела. Няма да сте склонни към отстъпки и компромиси. И отново, упоритостта ще се появи в характера на представителите на вашия знак, понякога надхвърлящ всички допустими граници. Това със сигурност може да предизвика редица проблеми.

Няма да се усъмните и за миг, че юли ще ви донесе щастие, любов и професионален успех. Очакват се много срещи, така че има шанс да се намерят не само нови приятели, но и да се срещнете с нов партньор в живота. Любовният хороскоп за юли предсказва ситуации в личния си живот, които неволно ще ви върнат в миналото. Това могат да бъдат натрапчиви мисли, спомени или срещи с бивши любими.

Тези Деви, които отдавна са в любовни отношения, през юли ще трябва да вземат вече сериозно решение. То може да се отнася до официален брак, преместване при (или раздяла с) партньор.

 

Везни – През юли ви очаква активна и упорита работа. Разбира се, в разгара на лятото е трудно да се работи, но ще трябва. Особено, ако предстоят високи цели. В това отношение времето за личен живот няма да е достатъчно. Но това не означава, че трябва да сте затворени за света, да не общувате с никого и да не се запознавате. Бъдете отворени към нови идеи и нови преживявания. 

За вас все пак ще е характерна известна изолация от реалността. Много представители на вашия знак ще предпочетат да останат насаме със себе си и да живеят в красивите си мечти. Е, ако всичко това ви дава емоционален комфорт, никой не забранява да бъдете тайнствени.  Венера, вашият традиционен управител, бдително ще пази вашия мир и спокойствие. Ето защо в средата на това лято непредвидени ситуации са почти напълно изключени от всичко, което е свързано с личния живот, семейството или приятелството.

Хороскопа за юли ви съветва да бъдете по-предпазливи с инвестирането на пари. Също така бъдете внимателни на пътя! Не надвишавайте скоростта, не нарушавайте правилата за движение по пътищата, освен това, не тръгвайте на път в лошо настроение.

През месеца трябва да бъдете внимателни към кожни заболявания. Това е подходящият момент да се погрижите за имунитета си и да пиете витамини. Опитайте се да усвоите техниката за релаксация, тя ще бъде много полезна.

Добре е да се погрижите за външния си вид, да коригирате емоционалната амплитуда и да бъдете по-смели при вземането на решения. Погледнете на всичко с оптимизъм, чувствайте се свободни да осъществявате нови контакти и да бъдете по-романтични.

 

Скорпион – Този месец без съмнение ще доведе до сериозни трансформации. През следващите четири седмици не само традиционните лидери - Марс и Плутон - ще бъдат на ваша страна, но и Слънцето. Вашите съюзници ще направят всичко, за да се отворят пред вас нови хоризонти в хода на борбата за обичайните ползи. Всъщност, това ще бъде за вас нещо като бонус. От финансова гледна точка, това не е най-добрият месец. Старайте се да избегнете рисковите инвестиции.

В професионален план при някои ще има неприятности, срещу които ще трябва да се борят, забравяйки за почивка и спокойствие.  Препоръчва се да се откажете от всякакви съюзи с колеги. Действайки самостоятелно, вие не само ще елиминирате проблемите, но отново ще докажете своята професионална компетентност. В областта на работата можете да очаквате конкуренция или възможност за промяна. Опитайте се да контролирате негативните си емоции и не забравяйте, че трябва да сте благодарни за това, което ви дава животът.

Ако имате връзка, може да се наложи да направите няколко допълнителни стъпки, за да подобрите отношенията си с партньора си. В личните ви отношения Венера играе много важна роля и трябва да прекарвате много повече време, отколкото обикновено със семейството и приятелите си. Планетата на любовта ще ви накара да усетите романтиката на лятото.

Скорпионите, които са сами е малко вероятно да искат да пилеят енергия в търсене на нова любов. Въпреки това, тя сама може внезапно да дойде на прага ви и само вие сте свободни да решите дали да отворите вратите на това чувство.

 

Стрелец –Юли ще бъде за вас като глътка свеж въздух. Слънцето ще окаже огромно въздействие върху егото, увереността и гордостта ви, всичко това ще скочи до максимум. В началото на месеца трябва да бъдете по-внимателни към себе си и към своите желания.

В състояние сте да постигнете добри резултати в работата. Успехът ще повиши самочувствието и ще ви позволи да се отворите за нови и оригинални идеи. Препоръчва се да бъдете бдителни при подписването на документи. Ще имате много повече свобода, отколкото преди. Бъдете готови да вземете много важни решения този месец. Ще бъде чудесно време да постигнете всичко, което е било планирано преди.

Ще имате желание да се отпуснете, да помислите за бъдещето. Но дори и в мислите си трябва да сте последователни, иначе грешките, както и личните проблеми, ще се появят едни след други.

Успехът наистина ще присъства наблизо до вас и най-ясно ще го почувствате в такива важни аспекти като приятелство, любов, общуване с близки. В личната сфера всичко се стабилизира и урежда. Има шанс мнозина да започнат нова и силна връзка. При семейните е малко по-сложно, отколкото изглежда. Възможно е много представители на вашия знак през юли да решат да разширят жилищното пространство, да направят ремонт или да увеличат потомството. 

 

Козирог – Юли за вас ще бъде един много успешен месец в професионален план. Ще работите много, ще бъдете активни от сутрин до тъмно и почти всеки ден от месеца. Въпреки това, колкото усилия положите, толкова и ще успеете. Бъдете безупречни във всичко каквото и да правите.

Най-големите промени се очакват през втората половина на месеца. Те могат да дойдат без предупреждение, изведнъж. Астрологичните влияния за вас са доста противоречиви, тъй като действат както позитивните, така и отрицателните планетарни аспекти.

От друга страна, Венера е в партньорския ви сектор, което е добър знак. Подкрепата на планетата дава положителна нагласа и дори ако има трудности във връзката си, ще намерите начини да ги решите. Въпреки че ще бъдете безупречни перфекционисти, не търсете съвършенство от партньора си, не го/я критикувайте за неговите/нейните грешки и не се опитвайте да го/я "оформите" по ваше желание.

Силни романтични чувства ще ви вземат през юли, така че независимо от текущия статус в любовта, ще копнеете за човек, в чиито ръце да прекарате предстоящите си летни приключения. Чрез интелигентни дебати и уникални възгледи ще привлечете вниманието на някой специален човек. Разумът ще ви води, така че вероятността от необмислени действия е почти минимална. Ако сте сами, късметът може да ви се усмихне и да срещнете човек, който наистина ви харесва.

Трябва да се движите и да почивате повече. Вашето здраве ще бъде чувствително. Отидете в планината на чист въздух и за да избягате от градския шум и стрес, ще ви дойде добре. Практикувайте по-леки физически упражнения за по-добра кондиция.

 

Водолей –През целия юли ще сте активни и инициативни. Простичко казано, нещата в този период ще се движат бавно, така че се съсредоточете върху работата и направете най-доброто, което можете и когато този период отмине ще има резултати.

Връзката с вашите колеги е добра, така че те ще ви подкрепят за всичко и не се колебайте да помолите за помощ, когато имате нужда от нея. Нещата в сферата на бизнеса не са такива, каквито сте планирали, но не го приемате за трагично. Има големи шансове за нови работни места и договори.

Някои събития от миналото могат отново да се повторят. Препоръчително е да бъдете разумни, защото тайните врагове се активират. Не разкривайте тайните си, в противен случай тази информация ще бъде използвана срещу вас. За представителите на творческите професии обаче времето е добро, очакват се успехите и признанието на обществеността.

Служебната романтика не е изключена или някой от колегите ви ще изрази чувствата си към вас. Друг възможен вариант е, че вие ​​и вашият любим човек ще работите по общ проект. Благоприятен период за укрепване на емоционалните отношения с партньора. Ще обичате с цялото си сърце и няма да се страхувате да го покажете. Двойките в този период трябва да се забавляват заедно. Флиртувайте с партньора си дори на публично място и се наслаждавайте на страстни игри под чаршафите в интимна атмосфера. Ако сте семейни, това не означава, че не трябва да излизате. Хванете ръката на партньора си и излезте.

 

Риби – Юли е време пълно с нови впечатления и ярки емоции. През целия месец в сектора на работата се намира динамичният Марс, който предсказва увеличаване на активността в професионалната сфера. Планетата ви осигурява изобилие от енергия и вашата задача е да я реализирате по конструктивен начин.  Ще имате възможност да покажете всичките си работни умения, просто защото ще имате желание да се конкурирате с колегите си, знаейки, че имате много повече знания и умения от тях.

Дълго време сте стискали езика си между зъбите и хапехте устните си, за да не изразите истинските си чувства. Време е да се отървете от буцата в гърлото си. В последните десет дни от месеца дръжте картите притиснати до гърдите си и не разкривайте никаква информация за себе си, която никога преди не сте споделяли. Пазете се от вашите конкуренти и врагове.

Вашето здраве ще бъде променливо и чувствително. Възможни са хормонален дисбаланс и алергични реакции. Контролирайте кръвното налягане, което ще варира, особено когато има резки промени в метеорологичните условия. Възможни са и проблеми с дихателните пътища, така че внимавайте. През третата десетдневка на юли имунитетът ви ще бъде по-добър.

Ще се затоплят отношенията ви във връзката, но внимавайте, че силните чувства често водят до ревност и чувство за собственост. Това, което е много важно е, че наистина трябва да положите усилия да подобрите комуникацията с партньора си и да направите някои положителни промени.

Съсредоточете се върху по-забавната част на живота. Свободните членове на знака ще имат много ухажори. Не това е проблемът, а въпросът дали ви подхождат. Неочаквани събития, така че е възможна внезапна среща, която ще предизвика нова любовна връзка за свободните Риби.

 

 

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
54756 0

Свързани новини

Водещи новини