Ден за въздържание, пост и почивка!

  • 29 юни 2019 06:43

  • 2455
  • 0
Ден за въздържание, пост и почивка!
© Pixabay

Намаляваща Луна в знак Телец до 00:10ч на 30 юни.

Увеличава с притокът на жизненост, проявява се естествената издръжливост, благоразумие, предпазливост, постоянство и търпение. В периода на Телец се повишава работоспособността, умението да се вижда и контролира ситуацията, да се гледа обективно на живота. Благодарение на земния знак на Телеца, мислите и реакциите стават по-ясни, на преден план изпъква постоянството. В проявлението на естествената упоритост и преодоляване на житейските трудности помага богатия син цвят, който има благоприятен ефект във всички области.

Луната ни носи сега спокойствие, чувство за надеждност, устойчивост и стабилност, увеличава самоконтрола. Спомага за завършване на вече започналите дела, но ще попречи на прилагането на нови идеи.

Уязвими са областта на челюстта, гърлото, врата, зъбите, ушите и ендокринната система. Възможни са също заболявания на назофаринкса (носоглътката), ларинкса и нервната система. Проучванията показват, че в дните на Телец седящите вани с бял равнец облекчават някои женски проблеми. Всички билки и лечебни корени, събрани в периода на Луна в Телец, имат необичайно висока степен на влияние не само върху гениталиите, но и върху организма като цяло.

Приемът на храна трябва да бъде ограничен, тъй като в дните на Телеца е повишена чувствителността към лошо качествените или „тежки“ храни.

Доминиращ 26 лунен ден от 03:20ч на 29 юни до 03:54ч на 30 юни

Ден за въздържание, пост и почивка! Символ на деня са блатото, жабата - като олицетворение на мъдростта. Но тази мъдрост не носи никаква полза на човека, тъй като го дебне лъжливата илюзия на собствените му постижения.

Това е един от опасните критични дни, през който хората са предразположени повече към конфликти. Те се суетят излишно, бърборят напразно, сплетничат. Съществува опасност да се изразходва енергията напразно, затова се въздържайте от активни действия, повече почивайте и да не хабите силите си.

Необходимо е да се откажете от ненужните връзки и контакти, да избирате хората, с които общувате. Правете го само по вътрешна симпатия. В този ден се губи много енергия в разговори, затова не говорете много, не влизайте в дълги беседи.

За бизнес е опасен този период. Счита се, че всички дела, свързани с бизнеса в този ден са обречени на неуспех, даже ако в началото всичко да изглежда, че върви добре. През този ден не си струва да предприемате и да започвате нищо, тъй като всичко ще донесе само загуби и вреда.

Сега хората са склонни към лекомислено поведение, да прахосват пари на вятъра, да правят ненужни покупки. Трябва да бъдете максимално сериозни и внимателни. Има голяма вероятност от кражби и загуби, при това не само на физически план, може да има „кражба“ на мисли, интелектуални кражби.

Отнасяйте се към всичко ставащо с известна доза ирония, каквото и да става, не губете чувството си за хумор. Добре е да се съблюдава златната среда в емоционален план, тъй като за деня е характерна емоционална нестабилност, честа смяна в настроенията, което води до спорове, конфликти и скандали. Особено внимателни да бъдат шофьорите. Възможни аварии, стълкновения по пътищата и др. чакат тези, които не са предпазливи.

Не се препоръчва физическото натоварване. На тренировки и фитнес изпълнявайте само разхлабващи, разпускащи и стречинг упражнения. Полезни са къпането и масажа, чрез потта става силно изчистване този ден. Благоприятно за посещение на църква или храм.

Секс - По-добре е да се въздържате от сексуални занимания, тъй като те няма да могат да ви донесат очакваното удовлетворение. Днес е противопоказен секса между еднополови партньори и секс с непознати.

Подстригване и подравняване на косата не планирайте. Това може да доведе до сриване на вътрешната енергия и до депресии.

Сънища - Днес сънищата имат отношение към важни решения във вашия живот. Да видите на сън кошмари - прояснение на заплетени ситуации. Образите в съня отразяват тъмната страна на човешката личност, изплуват от подсъзнанието.

11 слънчев ден - Бързо трябва да отреагирвате на променящите се ситуации и да го правите на подсъзнателно ниво. Занимавайте се с много дела, не зацикляйте само върху едно нещо. Не се бойте от проблемите и смело ги решавайте. Изчистете дома си до блясък. Добре е да шиете нещо или да правите ремонт.


 

 

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2455 0

Свързани новини

Водещи новини