Денят е двойствен и противоречив, засилена опасност от инциденти

  • 26 юни 2019 06:20

  • 3512
  • 0
Денят е двойствен и противоречив, засилена опасност от инциденти
© Pixabay

Намаляващата Луна е в знак Овен до 16:33ч на 27 юни

Луната и Овенът не са много добре съчетани помежду си (Луната е "студена" планета, Овен е "горещ" огнен знак). Затова Луната внася някои противоречия в човешкия характер. Образно казано Луната в Овен психологически "добавя масло към огъня". Спокойните и балансирани отношения могат да избухнат в този момент с нова сила.

Когато Луната се намира в знака на Овен, не планирайте да спите дълго време сутринта или просто да се излежавате в леглото. Това е времето за постигане на големи неща, така че се опитайте да извлечете максималната полза от това и използвайте извънредният енергиен поток, започвайки например с това дело, което сте отлагали дълго време. Фокусирайте се върху въпросите, на които е необходимо да се обърне допълнително внимание.

Тъй като животът, когато Луната е в Овен, се отличава с интензивност, е необходимо да се помни, че получената енергия силно изостря емоциите. Нашите чувства през този период лесно се нараняват. Подсъзнателно усещайки това, човек се опитва да се защити. Струва му се, че всеки, с когото комуникира, иска да го обиди. Опитайте се да не казвате болезнени думи, тъй като разрушените през това време връзки са трудни за възстановяване. Това се отнася особено за телефонните разговори.

Тъй като главата и лицето са особено уязвими по това време, операциите на ушите, очите и шията са нежелани и дори вредни. Претоварването на тези части на тялото също не е желателно. Не протезирайте зъбите и не подстригвайте косата.

За да избегнете главоболие и мигрена, в дните на Овен трябва да пиете повече течности, а по-добре - обикновена вода. Не се препоръчва употребата на шоколад, кафе, захар и яйчен белтък.

Доминиращ 23 лунен ден от 02:00ч на 26 юни до 02:25ч на 27 юни

Символ на този ден са Химера и Цербер, които охраняват подземното царство. Неблагоприятен ден. Често е наричан ден на квадрата или кръста. В него се наблюдават резки проявления на негативни емоции. При по-спокойните личности се проявява като влошено самочувствие, угнетено настроение, разсеяност. Човек може да има усещането за загуби и че няма контрол над нещата.

Сведете до минимум общуването. По възможност да се прекара този ден у дома, в тиха и спокойна обстановка, в уединение, далеч от всекидневните дела и проблеми. Не започвайте да изяснявате отношения помежду си. Ако се разведете в 23-ти лунен ден, то имате всички шансове по-късно отново да се съберете със съпруга/та си.

Да се избягват обществените места, мероприятия, протести, групови събирания, посещение на мачове. Голям е рискът да срещнете там провокации, необуздано поведение и прилагане на груба сила.

Не е подходящо за никакви начинания. Въздържайте се от бизнес дела. Неподходящо е да се решават финансови въпроси. Избягвайте да рискувате. Не подхожда за творческа работа.

Много подходящ ден за почивка и разтоварване. Ден за разрушаване на старото, за коренни реформи и преобразования. Добре е да се освободите от всичко старо и излишно, както и за основно почистване на дома.

Наблюдава се спад в жизнената сила и енергия. Зачестяват инцидентите и травмите. Могат да се проявят хронични заболявания. Ако заболеете в този ден, това ще продължи дълго. Подходящо е за процедури по изчистване на организма.

Полезно е еднодневното гладуване. Ако не можете да гладувате, препоръчва се вегетарианска диета. Подходящи са млечните продукти. Добре е да се въздържате от алкохол и от месна храна, тъй като те повишават агресивността, а днес тя изобилства.

Секс - Противопоказен е секса, тъй като в този лунен ден води до силно физическо и емоционално изтощение. Добре е да се въздържате от полови контакти. Не благоприятно за зачатие.

Подстригването не се препоръчва. Може да доведе до влошаване на здравето.

Градинска работа – крайно неблагоприятно е за работа с растения.

Сънищата са лъжовни. Може да имате кошмари, но те нищо не значат.

8 слънчев ден - Ден на Благодатта, на Вси Светии, свързан с вътрешното преображението. Ден на чудесата и подмладяването. Този ден е като нова страница, на която започваме да пишем близкото си бъдеще. Може да започнете всичко отново, на чисто, загърбвайки старото. Един от онези странни дни, когато може всичко да се случи. Бъдете готови за неочаквани неща. Може внезапно да ви се разкрие някаква информация.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3512 0

Свързани новини

Водещи новини