Повишено внимание през втората половина на деня

Луната е в знак Везни от 03:30ч

Ден, в който цари дух на хармония и желание за общуване, за партньорство. Конфликтите драстично намаляват и хората стават по-миролюбиви, по-лесно разбират нуждите на другите. В такъв ден човек е особено чувствителен към красотата на околния свят, както и към дисхармонията. Планетните влияния предразполагат към демокрация, колегиалност, сътрудничество. Накарайте детето ви да се почувства пълноправен член на семейството. Проявете нужното уважение към него. Благоприятно време за преговори от всякакъв вид.

Благоприятно за лекуване на зъби, за козметични процедури. Уязвима става ендокринната система, особено панкреаса, също и бъбреците. Диабетиците да спазват строга диета.

Предшестващ 8 лунен ден до 14:33ч на 11 юни

Осмият лунен ден е подходящ момент за търсене на нови партньори: те ще бъдат готови да участват във вашия бизнес, да споделят идеите си, да вярват в вас. Отбелязваме също, че днес отношенията в екипа са много нестабилни. Всяка общност, в която хората действат заедно, ще бъде подложена на промени и преструктуриране. Може да има неочаквани обрати на събития, конфликти, извънредни ситуации. Имайте предвид, че може да се наложи да промените позицията и поведението си. На този ден е възможно да се случи събитие, което ви накара да се чувствате като различен човек. Всичко, което вече се е случило, се появява пред нас в качествено нова светлина. Осмият лунен ден е точното време, за да погледнем по-различно на нещата: ако се измъчвате от грешки, направени в далечното минало, днес е най-подходящият ден, за да се отървете от старото чувство за вина. Напишете на хартия цялата си горчивина и след това изгорете листа на пламъка на свещта. Пепелта премахнете под  течаща вода.

Доминиращ 9 лунен ден от 14:33ч на 11 юни до 15:43ч на 12 юни

Деветият лунен ден е първият от сатанинските дни на месеца, един от най-лошите в целия лунен цикъл. Той се счита за неуспешен за каквито и да било действия и ангажименти. Този ден ни призовава да бъдем внимателни към всичко.
Дори не мислете за някакви финансови транзакции, не слушайте съветниците. Съществува риск да стане жертва на измама и мошеничество. В 9-и лунен ден сме изправени пред измами, илюзии, машинации, интриги, трудности. Не се занимавайте с никакви финансови дела, не давайте и не вземайте заем, не оформяйте документи. Повечето хора в този ден са конфликтни, оправдават се за собствените си грешки, прехвърлят отговорността за грешките си върху раменете на другите. Много трудно е по време на работа. Трудно  може да се постигне споразумение.

Избягвайте стресови ситуации, максимално опростете работата си. По-добре е да не попадате под очите на началниците си изобщо. Колеги, клиенти и партньори са недружелюбни. Изчакайте с новите запознанства. Бъдете внимателни при физическа работа, в този период са възможни наранявания, дори и сериозни.

Много е важно да се обърне внимание на това, което се случва днес. Защото няма нищо случайно. Каквото и да се случи е напомняне за това, което не сте направили или е било напразно. Ако започналата работа се провали, това означава, че когато сте започнали друго, което е било по- важно за вас,  по някаква причина сте я оставили нещо, не сте го завършили. Ако ви укоряват, това означава, че и вие сте обидили някого, а ако сте били измамени, това означава, че сте постъпили нечестно с друг човек.
Необходимо е да си спомните традициите, идващи чрез майката, да се помни животът на майката, нейните завети, да си спомните баба си по майчина линия и т.н.
Деветият лунен ден перфектно подхожда за тези, които се занимават с творчество. Днес можете да направите нещо наистина ценно и заслужаващо внимание.

Необходимо е да почистите стаята, дома. Направете ментално прочистване също. Най-много(най-често) трябва да се чистят хората родени в 9 лунен ден. Не се гледайте в огледало, особено в цял ръст.

Днес е 23 слънчев ден – Ден на свободата. Спокойно се отпуснете и  се оставете на потока на живота. Трябва колкото може повече да се радвате на деня, на малките неща, на живота, а не да се уединявате и да се предавате на унинието. Време за покаяние, но и за любов.

 

Коментари

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Астро

още

Анкета

Вълнувате ли се от личния живот на популярните българи?

Вълнувате ли се от личния живот на популярните българи?

Избрано от Интернет