В този ден е важно бързо да умеете да решавате проблемите

  • 10 юни 2019 06:09

  • 1959
  • 0
В този ден е важно бързо да умеете да решавате проблемите
© Pixabay

Луната е в знак Дева до 03:30ч на 11 юни.

Луната ни прави по-практични, рационални, но и по-придирчиви и критични. Сега не трябва да се пренебрегват и най-дребните детайли, защото както се казва и “най-малкото камъче може да преобърне колата”. Подходящо за рутинна и монотонна дейност. Добро време за решаване на всекидневни проблеми.

Добре е да не посещавате в това време свекърви и тъщи, най-вече ако са мърморещи и критикуващи личности. Не трябва да изяснявате отношения.

Уязвими са червата и стомашно чревният тракт, поради което се препоръчва щадяща диета.

Предшестващ 7 лунен ден до 13:22ч на 10 юни

Денят е сложен. Като цяло е по-добре да говорите по-малко и да внимавате какво казвате, защото думите сега притежават голяма сила и лесно се реализират. Особено опасно е да се лъже и да се разнасят клюки в този ден. В никакъв случай да не се изрича проклятие по адрес на някой човек. Добрите думи, похвалите, комплиментите, думите на благодарност имат много важна роля сега. Много е хубаво да се молите - молитвата ще бъде чута бързо.

Състоянието на здравето е непредсказуемо. Възникнали заболявания в този ден лесно се излекуват. Не трябва да правите нищо, което да нарушава целостта на нещата - да чупите мебели, чинии, да разкъсвате книги, да късате цветя, да чупите клони и т.н. Не трябва да ставате съпричастни към разрушението. Все още можете да се подстригвате.

Доминиращ 8 лунен ден от 13:22ч на 10 юни до 14:33ч на 11 юни

Подходящо е за вътрешна работа над себе си. Външно можете да останете пасивни. Това е доста труден ден, когато не трябва да се претоварвате физически, психически, емоционално. Старайте се да не изразходвате енергията си. Вслушайте се в гласа на своята интуиция.

Ден за втори шанс. Може да опитате да реализирате тези проекти, които по-рано не са ви се отдавали или за които не е останало време. Време за нови и нестандартни решения. Бъдете внимателни и не надценявайте своите възможности. В този ден е важно бързо да умеете да решавате проблемите. Не трябва да им оставяте време за развитие.

Осмият лунен ден се смята за един от най-добрите за покаяние, духовна концентрация и молитва. Да поискате опрощение от всички, които волно или неволно сте обидили, а също и да простите на тези, които са ви наранили. В  този лунен ден това става по-лесно, отколкото в други дни. Не изпускайте тази възможност.

Полезно е да се отиде на църква, да се поговори със свещеник или духовен учител. Поседете в храма, погледайте пламъка на свещта, това ще ви изчисти от натрупаните негативи. Много добър в този лунен ден е контакта с огъня. Гледайки в пламъка на свещта си представете как всички обиди и неволи изгарят в него.

Време за обновление, очистване, преход в ново качество. Добре  е да се очистите от всичко старо, да раздадете от  дома ненужни и стари вещи.

Даже най-малките спорове в къщи или в службата трябва да успеете да изгладите, защото от тях може да се получи сериозен конфликт и да се стигне до неприязън на един към друг.

Секс - В интимните отношения трябва да сте много внимателни в този лунен ден. Най-добре е да го избегнете и дори да чувствате желание и сили да го осъществите, по-добре е да се въздържате.

Подстригване – Не се препоръчва след 13:20ч

Сънищата са вещи, сбъдват се бързо. Хубаво е да запомните какво сте сънували. Сънищата са много важни сега, защото могат да дадат отговор на измъчващи ви въпроси.

Днес е 22 слънчев ден – Могат да станат резки промени в живота. Например внезапно преминаване на друга работа, да тръгнете на пътуване без да сте го планували или да направите спонтанно нова прическа. Този ден живейте по интуиция, вслушвайте се във вътрешния си глас.

 

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
1959 0

Свързани новини

Водещи новини