Хармоничен и светъл ден

  • 01 юни 2019 07:24

  • 2843
  • 0
Хармоничен и светъл ден
© pixabay

Днес звездите придават спокойствие. Нека се възползваме максимално от позитивното им влияние и ще почувстваме, че късметът ни придружава по всяко време. Да бъдем позитивни и да променим тези нагласи, които ни пречат да вървим напред.

Луната е в знак Телец до 14:49ч на 2 юни.

Хората сега са по-практично настроени, с материална нагласа. Повече се интересуват от битието. Това е чудесно време за решаване на практически въпроси. Добре е да се отложат делата, които изискват бързи реакции, бързи решения и съобразителност.

Добре е да се срещате с близки и любими хора. Подходящо е за шопинг. Идеално време за гурме, за кулинарни експерименти, нови рецепти, нови коктейли. Подходящо е да се поглезите с един релаксиращ и отпускащ масаж, да пеете и танцувате. Хубаво е да сте сред природата, да стоите повече време на слънце, да се насладите на вкусна храна, на красиви гледки, на комфортна обстановка. Благоприятно е за физическа работа със земята и растенията.

Избягвайте студени напитки, викането и крещенето. Уязвими са гърлото, носа, ушите, врата, ларинкса, трахеята, щитовидната жлеза.

28 лунен ден от 04:51ч на 1 юни до 05:23ч на 2 юни

Един от най-хармоничните и светли дни на лунния месец. Символ на деня е лотоса – олицетворение за духовното израстване на човека. Днес могат да станат различни чудеса с вас. Характерът на тези чудеса зависи от това как ще прекарате лунното денонощие. На праведника - благо, на грешника - възмездие. В този ден може да оцените себе си по своите плодове.

Всички дела, които са с блага цел се отдават лесно и водят до успех. В този ден всички добри дела се възвръщат стократно. Ако през изтеклия лунния месец сте помагали на хората, подкрепяли сте ги, изслушвали сте ги, то сега ще бъдете добре възнаградени. Наградата ви може да е материална или нематериална. Всеки получава това, което е заслужил.

В душата на човек, както и в природата трябва да цари хармония. Да не се употребяват лоши думи, разрушителни действия, да се избягват негативни мисли. Не трябва да се изпитва злоба, да се задържат обидите вътре в себе си и да се мисли за отмъщение. Не злоупотребявайте с доверието на околните и не се налагайте над тях. С уважение се отнасяйте не само към хората, но и към околния свят. Не бива да се подаряват откъснати цветя днес, иначе ставате съпричастни към разрушението.

Хубаво е да бъдете щедри, да правите подаръци. Общуването е подходящо и спомага да се повдигне настроението. Вслушайте се в съветите, ако идват от близки хора и роднини. Молитвата и покаянието в този ден действат благотворно.

Подходящ ден за гладуване, за изчистване на организма. Храната трябва да бъде лека и еднообразна. Може да използвате сокова диета. Месо не се препоръчва.

Сексът трябва да е с мярка и да не е механично изпълнение, а да се основава на чувства. На прелюдията е необходимо да отделите повече внимание, отколкото на самия акт.

Сънищата са предимно пророчески и носят дълбок смисъл. В тях можете да видите бъдещето си такова, каквото може да бъде или минало превъплъщение.

Днес е 13 слънчев ден –Всяка лоша мисъл в този ден може да се въплъти в реалността, затова следете внимателно за думите, които изричате и контролирайте хода на мислите си. Подходящо е за интелектуални занимания. Може да решавате логически задачи, кръстословици. Добър ден за всякакви игри, в които участва ума. Подходящо е да се занимавате с възпитанието на децата, да пътувате.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2843 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини