Седмичен хороскоп за всички зодии

  • 13 май 2019 09:39

  • 20618
  • 0
Седмичен хороскоп за всички зодии
© Pixabay

По-важните астро-акценти: Луната през седмицата се движи през знаците Дева, Везни, Скорпион, Стрелец. Периодите, когато Луната е неефективна (движи се на празен ход) и не трябва нищо важно да се започва са:

14.05.  20:20 - 14.05.  21:52

16.05.  12:38 - 17.05.  00:27

19.05.  00:12 - 19.05.  04:22

На 14 май Слънцето е в тригон с Плутон - Сега ще може да се види същността на ситуациите, коренът на проблемите и начините за тяхното решаване. Това време е благоприятно за технологичното развитие, въвеждането на прогресивни технологии в бизнеса, за провеждането на научни експерименти. Използвайте този период, за да опростите живота си, да се отървете от това, което е станало ненужно. Добър момент да се промени стила и методите на работа, да се заменят остарели неща с нови и да се освободите от трудни отношения.

На 14 май Венера в секстил с Марс – Лесно се разрешават проблемите и спорните въпроси в партньорството, хармонизиране на отношенията. Добре се решават финансовите въпроси. Този транзит стимулира романтичното настроение, засилва привличането към лица от другия пол и води до лесно влюбването. Благоприятства романтичните и сексуални отношения.

На 15 май Венера преминава в знак Телец, на 16 май Марс преминава в знак Рак.

На 18 май Меркурий в тригон с Плутон - Добър период за проучване, разследване, разкриване на тайни. Може да получите важна информация, необичайни предложения. Добро време за разработване на нови идеи, за търсене на изгубени предмети. Сега думите имат по-голямо въздействие, отколкото друг път, но и носят по-сериозни последствия, така че внимавайте какво казвате, говорете по-малко, не разкривайте тайните си.

На 18 май Венера в съвпад с Уран – Благоприятно време за хората с творчески професии. Могат да възникнат нови идеи, да се намерят оригинални творчески решения. В зависимост от личния хороскоп е възможно прекъсване на бизнес или лични взаимоотношения. Ако искате да запазите връзката, трябва да дадете на партньора повече свобода, да внесете нещо ново в отношенията, да предприемете тактически промени. Ще има много влюбвания от пръв поглед или при необичайни обстоятелства.

На 19 май ПЪЛНОЛУНИЕ в знак Скорпион в 00:12ч. Изостря се емоционалният фон.

Благоприятни дни за подстригване – 14 (след 15:31ч), 15, 16, 17

Овен – Сатурн ще ви даде своята подкрепя и необходимата сила при решаване на някои проблеми. Бъдете търпеливи, звездите насърчават постоянството ви. Важните решения трябва да се приемат спокойно и без бързане, след претегляне на всички плюсове и минуси и внимателно обмисляне. За решаването на семейни въпроси благоприятно ще бъде първата половина на тази седмица. Отношенията с членовете на семейството могат да станат по-близки и изпълнени с доверие, което от своя страна ще създаде положителна основа за по-нататъшната им хармонизация. Време на кармичното възмездие. Необичайното възприемане на света ще увеличи романтичното настроение. Може да има приятно запознанство или дългоочаквана среща - като цяло Овен ще получи това, което заслужава.

Благоприятни дни – 19

Неблагоприятни дни – 15, 16

Телец – През седмицата ще бъдете в оптимистично настроение. Вероятно ще бъдете положени на допълнителни усилия, свързани с организационни мероприятия. И ако не бързате и използвате възможностите си разумно, ще спечелите шансове за блестящ успех в много аспекти. На работното място са възможни положителни промени. Бъдете общителни и появете чувство за хумор. Въздържайте се от импулсивни действия и постъпки. Пътуванията ще бъдат приятни и полезни за разходка, но не и по работа. Звездите предупреждават, че може да има неочаквани обрати в съдбата ви през следващите дни. Слушайте интуицията си и тогава ще вземате решения. Ще можете да се насладите на вниманието на противоположния пол, на комплименти и подаръци.

Благоприятни дни – 13, 14

Неблагоприятни дни – 17, 18

Близнаци – Тази седмица общувайки с другите, можете да извлечете големи ползи. Ще бъде създадена приятна атмосфера. Общоприети правила, работни инструкции и споразумения няма да бъдат нарушавани и проблемите ще трябва да се решават в работен режим. Плюс е, че се очакват много положителни новини. Упорито търсите цел и смисъл на живота, но засега без резултат. Може да се окажете в трудна ситуация и напрежението ще се увеличи. Ако имате отложени дела е добре да се заемете най-накрая с тях. Избягвайте излишната критичност в отношенията с другите. Разпределете равномерно физическото натоварване, тъй като напрежението може да се отрази негативно на здравето ви.

Благоприятни дни – 15, 16

Неблагоприятни дни – 13, 14

Рак – В началото си седмицата ще създаде благоприятни условия за проявяване на най-добрите ви качества. Ако сте по-активни, лесно ще постигнете резултати. Звездите ви насърчават да разчитате само на собствените си сили, тъй като няма много мераклии да ви предложат помощ. Постарайте се да разберете случващото и какви са причините за по-ранните ви грешки, възможно е да промените възгледите си по някои въпроси. Може да се решите на някои промени в живота си. Сега имате такива възможности, така че гледайте да не пропуснете шансовете. Ще намерите решението на сложен казус за вас. Опитите ви да се изолирате от външния свят за известно време от хората, няма да доведат до желания резултат.

Благоприятни дни –13, 14, 17, 18

Неблагоприятни дни – 15, 16

Лъв – В началото на седмицата старайте се да не бързате. Това може да ви попречи да изпълните плановете си. Дръжте своята линия на поведение и не търсете черна котка в тъмна стая, напълно е възможно тя просто да не е там. Тези дни всичко добро ще дойде само по себе си и дори подготовка не е необходима, но суетата ви може да изплаши късмета. Краят на периода е времето за по-активни действия. Няма дори да забележите колко лесно и елегантно ще се справите с възложените задължения. За да избегнете досадните недоразумения и да не стават грешки, постарайте се по-добре да обмисляте своите действия. Вашият боен характер ще ви позволи да преодолеете много препятствия. 

Благоприятни дни –15, 16, 19

Неблагоприятни дни – 17, 18

Дева – Тази седмица е добре не само да се правят планове за бъдещето, но и бавно да започнете да ги прилагате. Имате реални шансове да ги реализирате. Проявете повече решителност и активност и госпожа Фортуна ще прояви благосклонност към вас. Избягвайте да вземате прибързани и необмислени решения, което ще създаде по-сложни проблеми. Действайте предпазливо във всяка ситуация. Възможно е да възникнат конфликти както на битова, така и на професионална основа. Старайте се да не губите енергията си заради кавги и спорове, защото скоро ще имате нужда от тази енергия за по-важни цели. Бъдете по-толерантни към малките недостатъци на хората около вас. В същото време не бива да променяте гледната си точка, за да угаждате на някого, тъй като с това можете да подкопаете авторитета си.

Благоприятни дни – 17, 18

Неблагоприятни дни – 13, 14, 19

Везни – Въпреки астралната подкрепа на Венера, желанията ви и инициативите ви могат да срещнат съпротива и препятствия. Затова отстъпете и се оставете на потока на събитията. По-малко говорете на другите за плановете си. Звездите са подредени в конфигурация благоприятна за решаване на лични проблеми. Вселената не подсказва, а директно ви казва: време е да се отпуснете! До скоро имахте поводи, които ви костваха доста нерви и сили. Сега ви очаква компенсация. Помислете от какво имате нужда и го направете. Прекарването на времето с любимия човек е най-добрият вариант. Звездите ви съветват да излизате на срещи и да организирате романтичен уикенд.

Благоприятни дни – 19

Неблагоприятни дни – 15, 16

Скорпион – Успешна седмица. Няма да ви липсват вдъхновение и нови идеи. Някои обстоятелства ще се развиват във ваша полза. Не пропускайте знаците на съдбата, които се крият понякога в обикновените неща. Те ще ви помогнат да намерите оригинални решения на проблемите си и да придадете ярки цветове на сивите дни. Ще прекарате следващата седмица във водовъртеж от събития и чувства. Заплашва ви нервно напрежение и спонтанни изблици на гняв. За да постигнете стабилност, трябва да се освободите от импулсивността при вземането на решения. Не повдигайте въпроси пред партньора си, за чиито отговори никой не е готов. Неочаквано прозрение, недвусмислено предложение, нова любов - ето какво са подготвили звездите за някои Скорпиони тази седмица.

Благоприятни дни – 13, 14

Неблагоприятни дни – 17, 18

Стрелец – Седмицата ще бъде гореща и противоречива. Съсредоточете се върху работата. Самодисциплината и вниманието ви са просто необходими, за да се избегнат критика и неприятности. Можете да постигнете много тези дни. Опитайте се да не обръщате внимание на дребните проблеми, да се съсредоточите върху най-важното - не губете ценна жизнена енергия за дреболии. Трудностите на текущия период не са толкова големи, колкото им се струват на някои и са напълно преодолими. Не е изключена конфликтна ситуация с близките. Бързо намерете компромис, който да удовлетворява и двете страни. Вашият оптимизъм, добро настроение, общителност и не на последно място природен чар, ще привличат все повече хора към вас, както и представители на другия пол.

Благоприятни дни – 15, 16

Неблагоприятни дни – 13, 14

Козирог – Ще почувствате прилив на сила и активност и следователно ще се справите с всяка работа, с която се ангажирате. Ако не губите ценно време за дреболии, тогава ще бъдете в състояние да свършите много неща. Може да имате добър шанс за смяна на работата. Тази стъпка ще ви помогне да се отървете от финансови затруднения и да донесе морално удовлетворение. В средата на седмицата рискувате да се сблъскате с измамници, чиито обещания могат да повлияят на вземането на решения. Важно е да претегляте всяко действие, за да не останете измамени и за да се избегнат нежелани събития. Идеалното време за възстановяване на взаимното разбирателство с партньора. Струва си да похарчите малко пари, за да промените имиджа си, да актуализирате гардероба.

Благоприятни дни –13, 14, 17, 18

Неблагоприятни дни – 15, 16

Водолей – През тази седмица ще трябва да работите усилено, за да се постигне желаният успех, но имате шанс да успеете. Не се колебайте да проявите смелост и постоянство. Успехът ще бъде на ваша страна, ако сте внимателни и трудолюбиви. Вие сте в отлична физическа и интелектуална форма, затова извлечете максимума от настоящата ситуация. Ще има както напрегнати дни, така и благоприятни. В края на седмицата вниманието ви ще е насочено към семейните въпроси, а те могат да противоречат на вашите планове и очаквания. Най-важното е да запазите спокойствие и да не правите прибързани заключения. Уикенда е по-добре да се посвети на дома или вилата. Погрижете се да създадете благоприятна обстановка.

Благоприятни дни –15, 16, 19

Неблагоприятни дни – 17, 18

Риби – Първата част от седмицата за някои Риби е по-добре да се занимават с работа, която не изисква силно умствено напрежение. Но също така е подходящо време да внесете някои творчески идеи в работата (в отношенията). Не градете амбициозни планове. Успехът ще ви съпровожда в малките неща. Не бъдете прекалено чувствителни, защото ще се изправите пред ситуация, където ще се изисква трезва преценка и повече находчивост. Трябва да сте по-отговорни и решителни. Съсредоточете се върху основната цел (задачи). В някои моменти ще сте песимистично настроени и ще виждате само негативната страна на нещата. Всички опити за промяна ще бъдат напразни. Така че просто се оставете на потока на живота. 

Благоприятни дни – 17, 18

Неблагоприятни дни – 13, 14, 19

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
20618 0

Свързани новини

Водещи новини