Кармичен ден

  • 28 април 2019 06:37

  • 5316
  • 0
Кармичен ден
© Pixabay

Луната е в знак Водолей до 01:13ч на 29 април

Душата се нуждае от нещо по-вълнуващо, така че е по-лесно да се вярва в приказки и чудеса. Събужда се духът на авантюризма, творчеството, иновациите. Възниква интерес към всичко ново, необичайно, ние ставаме извор на идеи. Любовта в това време е разкрепостена, преобладават приятелските отношения.

Уязвими са сухожилията, вените, глезените и очите. Да не се натоварват. Чувствителна е нервната система.

В 12:45ч Луната преминава на празен ход до 01:13ч на 29 април. В този период не започвайте нищо ново и важно, тъй като всичко ще бъде напразно.

23 лунен ден от 03:41ч на 28 април до 04:12ч на 29 април

Този лунен ден е кармичен ден. Свързан е с разрушение на старото, коренни реформи, преобразования и промени. Енергията на денят е тежка и тъмна, едновременно с това много мощна. Провокира човека към агресия и насилие, когато му се иска всичко да разрушава. Препоръчва се енергията да се отправя към мирни цели. Пазете се да не се поддавате на чувства като гнева и злобата. Избягвайте да форсирате събитията, да встъпвате в конфликти, да се товарите с чуждите проблеми.

Човек приема допълнителна енергия в този ден, за да може да се подготви за прехода в новата лунна фаза, да може да завърши започнатите си дела, да оправи старите си грешки, които не трябва да се пренасят в новия цикъл. Трябва да има самоконтрол. Пазете се от ниски помисли, гневни изблици, не започвайте важни и сериозни дела.

Този ден се отличава с висок енергиен заряд, но потока на енергията е крайно нестабилен. До самия предел е изпълнен както с активност, така и с агресия. По тази причина избягвайте места, където има стълпотворение на хора, дискотеки, стадиони и други, тъй като поведението на хората ще бъде непредсказуемо. Може да ви се струва, че хората сякаш сами провокират и търсят скандали, спорове, разправии.  Тъй като на голяма част от хората, енергийната структура не е приведена в хармония, възниква ефект на претоварване и трудно ще могат да се справят с мощното енергийно поле излъчвано от Луната.

Отношенията може да се окажат твърде напрегнати, тъй като сега е трудно да се съхрани дипломатичност в тях. В личните отношения е възможно да се проявят чувства като ревност завист, обида, претенции поради неизпълнени обещания или друго. Не се учудвайте, ако не бъдете разбрани правилно.

Препоръчва се вегетарианската диета. Подходящи са млечните продукти. Добре е да се въздържате от алкохол и от месна храна. Както е известно те повишават агресивността. Добре ще се отрази еднодневното гладуване и процедурите по изчистване на организма.

Подстригването е противопоказно. Може да донесе след това неприятности.

Градинска работа – крайно неблагоприятно е за работа с растения.

Сънищата показват доколко сте хармонични личности и сте постигнали вътрешно равновесие. Това, което видите насън, показва вашето истинско отношение към себе си.

Днес е 9 слънчев ден – Денят е посветен на Божествената Светлина и Огъня. Свързан със сиянието и разкриване на творческият потенциал. Способства многостранното творческо развитие и разширение на възможностите на човека. Добре е да имате подем на силите днес.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
5316 0

Свързани новини

Водещи новини