Най-мощният енергиен ден на месеца

  • 19 април 2019 06:41

  • 4895
  • 0
Най-мощният енергиен ден на месеца
© Pixabay

На 19 април в 14:13ч е  ПЪЛНОЛУНИЕ в знак Везни. Акцентът ще бъде върху отношенията и партньорството. Обезателно мислете преди да говорите. Бъдете търпеливи и сдържани, уважавайте чувствата и желанията на партньорите си. Проявявайте тактичност и бъдете дипломатични. Този ден изисква повече внимание, нараства вероятността от грешки, инциденти, наранявания, конфликти.

Луната е в знак Везни до 15:42ч.

При всички ситуации в общуването си трябва да бъдете дипломатични, вежливи, учтиви и приветливи. Важно е да покажете своето уважение към всеки човек. Снижена е вероятността от конфликти, спорове. Лесно се правят компромиси.

Уязвими са бъбреците и пикочната система.

Луната се движи на празен ход от 14:13ч до 15:42ч и преминава в знак Скорпион. В този интервал не  е добре да се започва нищо ново.

Продължава 14 лунен ден до 20:15ч на 19 април (от 19:02ч на18 април)

Един от най-мощните и силни дни от месеца, той също се смята за много щастлив.Хубаво  е да се започват нови дела (вземете под внимание обаче празния курс на Луната), ще бъдат успешни. Идеално време за вземане на важни решения. За пасивните хора не е благоприятен деня. Сега не  е време за почивка. Подходящо време за всякакъв вид общуване.

Енергията на ден я може да повлияе върху настроението.Не трябва да оставяте на отрицателните чувства да ви завладяват. Най-доброто средство срещу тях са активността, действието и физическото натоварване. Хората искат да кажат нещо, но не смеят да го направят. Говорят с недомлъвки. Така че вие слушайте внимателно какво ви казват.

Можете да се занимавате с важни битови дела, да организирате голямо пране или общо почистване на дома. Също така е добър ден за всякакъв вид ремонт и строителство. Не би било лошо енергийно да почистите къщата и пространството си.

Добре е да се избягва горчиво и сладко, а да се отдава предпочитание на солената храна, орехи, бадеми. Да се намали приема на вода и други течности. Сега те натоварват организма, затова се препоръчва сухо гладуване. Благоприятно да изчистване на духовни и физически шлаки. Появата на стомашно-чревно заболяване в този ден, означава, че вървите по неверен път.

Секс - Благоприятен ден за сексуални отношения при семейните двойки. Може да разнообразите интимния си живот като изпробвате нови техники или го правите на различни места.

Подстрижката може да доведе до изпитване на страхове и мъка, затова по-добре се въздържайте от нея. Не докосвайте косите си в този ден. Ако им въздействате, ще започне обмен на информация, а това ще се отрази на вашият душевен комфорт, ще започнете да се съмнявате в своите сили, в правилността на своите постъпки, на своя избор, в успеха на замисленото, ще почувствате умора на границата на болезненото състояние.

Следва 15 лунен ден от 20:15ч на 19 април до 21:27ч на 20 април

Днес е 30 слънчев ден – Подхождайте към всяко дело творчески и с вдъхновение. Време за сериозни избори, за завършване на старите дела, но да не се започват нови. Не се препоръчва активна работа. Хубаво е да прекарате повече време в семеен кръг, сред близки хора и по-малко сред странични. Не е благоприятно за многобройни контакти, за празни приказки и безцелно прекарване на времето.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
4895 0

Свързани новини

Водещи новини