Ден за борба за лидерство

  • 07 април 2019 06:33

  • 1977
  • 0
Ден за борба за лидерство
© Pixabay

Луната е в знак Телец до 00:16ч на 9 април.

При Луната в Телец  е по-лесно да се почувства настоящия момент, да усетите тялото си и да се насладите на всичките пет сетива. Това е чудесно време за решаване на практически въпроси. Добре е да се отложат делата, които изискват бързи реакции, бързи решения и съобразителност. Хората сега са по-практично настроени, с материална нагласа. Повече се интересуват от битието. Добре е да се срещате с близки и любими хора. Шопингът добре се отразява на психиката. Идеално време за гурме, за кулинарни експерименти, да опитате нови рецепти, нови коктейли. Подходящо е да се поглезите с един релаксиращ и отпускащ масаж, да пеете и танцувате.

Избягвайте да пиете студени напитки, както и викането. Да се избягва хирургична намеса в областта на гърлото, носа, ушите, врата, ларинкса, трахеята,  щитовидната жлеза, тъй като сега са много уязвими.

Продължава 2 лунен ден от 07:53ч на 6 април до 08:20 ч на 7 април

Доминиращ 3 лунен ден от 08:20ч на 7 април до 08:51 ч на 8 април

Символ на деня е леопард, готов за скок. Този лунен ден има много мощна енергия. Поради това е много важно нашите стремежи да бъдат насочени към съзидателното русло, към творчеството. Добрите помисли ще донесат положителни резултати. Да се избягват прояви на агресия, подозрителност, задкулисни действия, злонамереност. Повишената мнителност също не бива да се допуска. Не мислете и не желайте зло на никого, защото вашият негативен импулс ще бъде обезателно предаден, но той ще създаде неприятности не само на този, към когото е отправен, а на първо място на вас самите. Отрицателните емоции, които изпитвате ще бъдат подкрепени и усилени неколкократно от енергията на Луната. Меланхолиците ще станат по-уязвими и впечатлителни.

Не трябва да сте бездейни. Енергията търси изход да излезе. Третият лунен ден е чудесно време за вземане на трудни решения. Що се отнася до финансовите въпроси, по-добре е да ги отложите за по-късно - голям е риска от загуба.

Хората стават лесно раздразнителни и бързо може да се разгневят. Проявете разбиране към близките си и партньора си. Не е добро време за изясняване на отношения. Това е ден за борба за лидерство. Девиза на това лунно денонощие е: максимум търпение и спокойствие. Добре е да се прояви търпимост, миролюбие и добронамереност.Отрицателните мисли трябва да бъдат трансформирани в положителни.

Секса в този лунен ден трябва да бъде оригинален. Много подходящо е да се прави някъде в необичайна обстановка. Това ще придаде на любовните отношения нови вълнения и ще разнообрази еротични чувства.

Подстригването в този ден обещава благодатно обновление на собствения енергиен потенциал, обезпечава се притокът на пари и положителни емоции.

Покупки – Да се правят покупки е крайно нежелателно. Но ако все пак решите да купувате нещо, то проверете многократно качеството на придобития продукт, за да няма после проблеми.

Сънища – Към тях се отнасяйте като към преки указания за действия. Образите трябва да се тълкуват от гледна точка на това, доколко правилно използвате предоставената ви енергия и доколко правилно сте избрали пътя за постигане на успеха.

Днес е 18 слънчев ден – Празничен и весел ден, всичко трябва да правите с лекота и усмивка на лице. Постарайте се да внесете в света повече хармония и радост. Доставяйте удоволствие както на себе си, така и на другите. Хубаво е да се смеете, да се радвате, да се веселите, да има развлечения, игри и занимания с децата, раздаване на подаръци. Препоръчва се да бъдете в приятна компания, да общувате с приятели. Бъдете благодарни и милосърдни. Живейте с всички в съгласие и мир.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
1977 0

Свързани новини

Водещи новини