Денят е активен и със силна енергия, в който се пробуждат силите на природата

  • 30 март 2019 07:12

  • 3697
  • 0
Денят е активен и със силна енергия, в който се пробуждат силите на природата
© Pixabay (архив)

Луната е в знак Водолей от 03:47ч, където ще остане до 17:49ч на 1 април.

Събужда се духът на авантюризма, творчеството, иновациите. Възниква интерес към всичко ново, необичайно. Избягвайте да се претоварвате и да влизате в конфликти. Луната във Водолей често носи изненади, срещи с интересни хора, със стари приятели. Действията, поведението на други хора, както и нашето собствено, могат да бъдат доста неочаквани и необичайни. Хората са по-чувствителни и нервни. Могат да се проявят бунтарски настроения и протестиране срещу това, което ни е противно.

Уязвими са сухожилията, вените, глезените. Да не се натоварват ставите и очите. Чувствителна е нервната система.

Доминиращ 24 лунен ден от 03:28ч на 30 март до 05:07ч на 31 март

Денят е активен и със силна енергия, в който се пробуждат силите на природата. Ден за трансмутация на съзнанието и ментална алхимия. В човек идва огромна сила и е много важно да знае как да я употреби. Слабите и изтощени хора да не се напрягат, да се отпуснат и да поспят.

Добре е да се даде възможност да се завърши започнат проект. Да не се изпуска такъв шанс, тъй като астралната енергия способства не само финализацията на текущите дела, но и тяхното укрепване.

Планове най-добре да не правите, а да живеете по свободен график доверявайки се на интуицията и случая. Обръщайте внимание на всички символични знаци. Ако имате възможност, прекарайте повече време сред природата. Днес тя изцелява и зарежда с енергия.

Не е добре да се гладува, напротив – трябва да се яде и да се пият много течности. Болестите започнали в този ден не са опасни и не оставят последствия. Ден за лечение чрез билки. Благоприятно е за посещение при масажист, козметик и фризьор.

Добър ден за контакти и завързване на познанства, за съпружески отношения и любовни срещи. Лесно могат да стихнат и най-сериозните противоречия. Необходимо е да се използва това време и да се оправят семейните отношения.

Сексът се приветства при това без ограничение на количеството. 24-ти лунен ден е свързан с плодородието. Подходящо е за зачеване на деца. Повишена е мъжката сексуална енергия. Ако нямате възможност да я реализирате, то следва да се занимавате с физически упражнения, автотренинг и др.

Сънища - Добре е да имате много сънища или повтарящ се сън. Неприятните сънища показват наличие на сексуални проблеми изискващи своевременно решение.

Днес е 10 слънчев ден - Не се отнасяйте твърде сериозно към живота в днешния ден. Контактите да се сведат до минимум. Подходящо за уединение. Хубаво е през целия ден да бъдете в отпуснато-медитативно състояние. Старайте се по-малко да говорите. Следете за своите емоции и ги контролирайте. Препоръчва се да сте по-близо до природата, до водни източници, повече време да почивате. Каквото може да се отложи го отложете. Това е най-добрият ден за почивка.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3697 0

Свързани новини

Водещи новини