Лунната вода притежава много и различни свойства. Как да си я направим?

Лунната вода притежава много и различни свойства. Тя успокоява нервите, ако сте развълнувани или ядосани. Меланхолията и стреса заменя с душевен покой и равновесие. Ако страдате от безсъние е добре да пиете лунна вода преди сън. Сутрешният прием на лунна вода помага да се пробуди вдъхновението, да ви дари със свежи оригинални идеи, да намерите решения на сложни и заплетени проблеми, при това носи усещането, че сте осенени свише. Не трябва да напъвате мозъка си, идеята ще се роди сама в главата ви. Добре е да пиете лунна вода, когато ви предстои „мозъчен щурм”, отивате на изпит или на някое представяне.

Лунната вода изпита сутрин засилва сексуалната активност и физическата привлекателност, при това се запазва през целия ден. В древността Луната са я почитали като покровителка на влюбените, затова лунната вода помага в любовта, във всичко, което е свързано със сърдечните дела.

Лунна вода може да се пие преди решаваща среща, преди сватба. Помага да се възроди бившият плам между съпрузите, които от много години са заедно и между тях е настъпило отчуждение. Някои твърдят даже, че може да се върне кръшналият съпруг – достатъчно е да се добавят няколко капки в питието или храната.

Лунната вода е полезна за жени страдащи от гинекологични заболявания, помага за по-лесно протичане на бременността, премахва заплахата от спонтанен аборт и способства лесното раждане. Жени, които са в критическа възраст могат лесно да прекарат менопаузата, ако пият лунна вода и няма да изгубят привлекателността си и бодростта си. Полезна е и за подрастващите деца, тийнейджъри като от една страна снижава разсеяността им, от друга спомага за хормоналното съзряване  - помага на момчетата, когато започва да мутира гласа им, а на момичетата при менструалният цикъл. Лунната вода е полезна и за вашите домашни питомци. Добавяйки малко лунна вода в питейната, те стават кротки и спокойни.

Как да си направите лунна вода?

Може да си заредите лунна вода като поставите в керамичен или стъклен (за предпочитане) съд под лунната светлина не по-малко от три часа. Най-добре е да я оставите по време на пълнолуние и на сутринта да я приберете. Може да се съхранява до две седмици в хладилник. Също така можете от нея да си приготвите формички целебен лед. За по-дълго съхранение можете да добавите малко водка във водата.

Водата, за да бъде най-ефективна трябва да бъде дестилирана или от воден природен източник, не минерална, не от чешмата. Ако закъсате и ви свърши приготвеното количество лунна вода, можете да зареждате и при намаляваща Луна, когато има морски отливи и тогава водата се смята, че е по-концентрирана. Избягвайте да го правите в лошите лунни дни – 9, 15, 26, 29.

 

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Астро

още

Анкета

Трябваше ли повече интелектуалци да подкрепят протестите?

Трябваше ли повече интелектуалци да подкрепят протестите?

Избрано от Интернет