Седмичен хороскоп за всички зодии

  • 11 февруари 2019 10:09

  • 28126
  • 0
Седмичен хороскоп за всички зодии
©

На 13 февруари в 00:27ч Луната става растяща в знак Телец (до 19.02.-  пълнолуние). Този ден се характеризира с емоционална нестабилност, емоционална тревожност, рязка промяна в настроението - от бурно веселие до пълна апатия. Хората стават суетни, страхуват се че няма да успеят в нещо, твърде възбудими, което води до лесни спорове и конфликти, често избухват заради дреболии. Мъжете могат да имат проблеми, защото жените, децата стават неуправляеми, трудно се успокояват.

Растящата фаза е подходящо време да предприемате нови дела, да придвижвате проектите, да правите големи покупки, да сключвате договори, с една уговорка, че трябва да се следят и другите съответстващи планетни показатели като аспекти, лунен ден, празния ход на Луната.

На 13 февруари Марс е в съвпад с Уран в последния градус на Овен (влияние от 8 до 18.02.). Можете да почувствате мощен прилив на сила, самоувереност, импулсивност, желание за свобода и независимост. У много хора ще възникне желанието да се бунтуват срещу всякакви ограничения. Добри възможности за откриване нови начини за решаване на различни задачи. Възможно е да възникнат непредвидени ситуации, които да изискват бърз подход, оригиналност на решенията и предприемане на нестандартни действия. Активизира се дейността на различни неформални групи и организации. Благоприятно време за реорганизация, въвеждане на нови реформи, внедряване на нестандартни методи. Подходящо е да се освободите от всичко, което ви дърпа назад. Тези, които ще бъдат пряко засегнати пряко от това влияние, ще сложат край на изчерпани взаимоотношения, ще се решат да напуснат работа, която не ги удовлетворява.

На 14.02. Ингресия на Марс в знак Телец до 31 март. Благоприятно време за купуване на недвижими имоти (съобразено и с други показатели и извън времето на предстоящия ретрограден Меркурий през март) и предприемане на ремонти.

На 17 февруари Венера е в секстил с Нептун(влияние 15 до 19.02.)- характерно е добро и приповдигнато настроение. Благоприятно е за романтични срещи и запознанства. Мечтателност, полет на фантазията, но и разсеяност. Пазете се от измамници – лесно можете да бъдете измамени и манипулирани.

Благоприятни дни за подстригване – 12 (след 11:16ч), 13, 14, 15, 16, 17 (до 15:21ч).

Луната се движи на празен ход. Нищо важно да не се предприема.

11.02.2019 01:49 -  03:30
13.02.2019 00:27 -  11:33
15.02.2019 14:50 -  16:04
17.02.2019 16:18 -  17:22

Овен – Началото на седмицата вероятно ще се развие по най-добрия начин. Ще разберете, че пътят към целта не трябва непременно да бъде директен. Ако задачата не може да бъде решена с кавалерийска атака, опитайте да промените тактиката. Успокойте амбициите си - сега те са не само нежелани, но и вредни. Това е добро време за онези, които са свикнали да са в сянка и да влияят на събитията задкулисно. В средата на седмицата е малко вероятно да бъдете в състояние да направите всичко, както искате. По това време е по-добре да не правите дългосрочни планове и да се въздържате от контакти с хора, които заемат по-висока позиция от вас. Не пренебрегвайте интуицията си. Подходящо време за уреждане (оправяне) на брачните отношения. Не давайте причини за ревност.

Благоприятни дни – 13, 14, 15 (до 16:00ч)
Неблагоприятни дни – 16, 17

Телец – Още в началото на седмицата се заемете с онези дела, които сте отлагали преди това. Подходящо време за укрепване на здравето, особено за тези, които страдат от хронични заболявания. През втората половина на периода самочувствието ви може да се влоши.  Ясното разпределение на отговорностите между членовете на семейството ще ви помогне да преодолеете трудностите с лекота. Срещата с приятели ще бъде изключително полезна за вас, ще получите много нова информация и положителни впечатления. Ако участвате във форуми или в социалните мрежи, през следващите дни вероятно контактите ви ще станат по-интензивни. Може би сред познатите ви ще срещнете нови хора, които ще предизвикат интереса ви или дори ще ви развълнуват. Опитайте се да се държите естествено, не се преструвайте на човек, който не сте.

Благоприятни дни –16, 17
Неблагоприятни дни – 11, 12

Близнаци – През тази седмица съдбата ще ви даде един шанс. За какво, вие сами ще разберете. Много от вас ще могат да покажат творческите си способности. Това е добър момент да се отървете от комплекси, лоши навици, всичко, което ви пречи да се движите напред. Опитайте се да направите нещо, което никога не сте правили преди, преодолейте страховете си и ще видите, че сте способни на повече. Може да има обрат в някои събития. Финансите са уязвима тема сега за мнозина. Някои изясняват отношенията си с любимия човек, но го правят много агресивно, което може да влоши проблема. Влюбените двойки могат да предприемат едно съвместно пътуване за разнообразие. Възможно е да възникне романтична интернет запознанство, което да прерасне в истинска любовна връзка.

Благоприятни дни – няма
Неблагоприятни дни – 13, 14, 15 (до 16:00ч)

Рак – През първата половина на седмицата се препоръчва да се съсредоточите върху решаването на домашните проблеми в семейството. Със сигурност много неща вече са се натрупали, които постоянно сте отлагали. Можете също да посетите близки роднини, родители. Окажете им внимание и грижи. Помнете, че доброто, което правите, винаги се връща под една или друга форма. Може да се породи конфликт между вас брачния партньор. Причината за това може да е изпитване на ревност или проява на собственически инстинкт. Поради възможни неприятности под формата на несъответствия или проблеми на работното място, домашни грижи, парични загуби или елементарно главоболие, ще ви обхване меланхолично настроение.

Благоприятни дни – 11, 12
Неблагоприятни дни – 16, 17

Лъв – В началото на седмицата най-вероятно ще се проявите като разумни и балансирани хора, способни не само да решават проблемите си, но и да дават ценни съвети на другите. В материално отношение всичко е стабилно, но нови приходи през тези дни не се очакват. Бъдете особено внимателни по отношение на финансовите въпроси. Стойте далеч от хората, които предлагат да спечелите лесни пари. Трябва да сте предпазливи, защото сега се увеличава опасността от заразяване с вирусни заболявания, особено през втората половина на периода. Трябва да помислите за здравето си и да преминете към превантивни мерки. Съдбата може да поднесе приятен подарък на Лъвовете, които не са обвързани от семейни връзки. Новото запознанство може да бъде многообещаващо и перспективно. Тънката дипломация ще донесе най-добрия резултат.

Благоприятни дни –13, 14, 15 (до 16:00ч)
Неблагоприятни дни – 11, 12

Дева – През седмицата ще се отличите като много практични и трудолюбиви. В понеделник и вторник се препоръчва да се съсредоточите върху решаването на материалните въпроси, да планирате времето си и да се заемете с най-трудните проблеми. С нужното старание със сигурност ще успеете. Вие ще искате да подредите мислите и делата си. Това е добър момент да мобилизирате силите си. Възможно е роднини и близки да се нуждаят от вашата подкрепа и грижи. Научете се да се отдавате на други хора, без да изисквате нищо в замяна. Най-вероятно ще поискате да промените своя имидж и да се появите пред своите приятели в нов облик. Проявявайки въображение, можете да изненадате приятно любимия човек в деня на св. Валентин.

Благоприятни дни –11, 12, 16, 17
Неблагоприятни дни – 13, 14, 15 (до 16:00ч)

Везни – Бъдете внимателни в начинанията си и помнете, че винаги имате резервни опции, включително за отстъпление. Пазете силите си и избягвайте стресови ситуации. В началото на седмицата цялото внимание на Везни най-вероятно ще бъде насочено към любовните отношения или децата. В средата на периода между членовете на семейството могат да възникнат спорове заради децата или финансите. Опитайте се да бъдете по-сдържани и да чуете гледната точка на опонента си. През втората половина на периода, особено през почивните дни, не се препоръчва да се предприемат никакви инициативи без предварително обсъждане и координация с членове на семейството или родители. В романтичната връзка с любимия човек може да проявите творческо въображение.

Благоприятни дни – 13, 14, 15 (до 16:00ч)
Неблагоприятни дни – 16, 17

Скорпион – За вас прогнозата е благоприятна и вашите планове и идеи са обещаващи, но само ако намерите сили да ги приложите. Ако тази седмица не можете да постигнете споразумение (да се договорите) с нужния човек, отложете разговора за известно време. Започнете ли да упорствате – ще се стигне до продължителен конфликт. Избягвайте сериозни натоварвания. Звездите препоръчват да бъдете по-сдържани, може би дори да правите отстъпки на половинката си. През този период може да завържете леки романтични отношения с човек от противоположния пол. Възможно е запознанството да се случи сега и бързо да прерасне в по-близки отношения много скоро. Това е добър момент да се започне нова любовна връзка - тя ще се развива леко и непринудено.

Благоприятни дни –16, 17
Неблагоприятни дни – 11, 12

Стрелец – Тази седмица е много важна, за да доведете всичко до край. Има смисъл да се направи преглед на предишния период и да се подготвите за следващия. Трудностите са преодолими, не трябва да се страхувате от тях. Проблемите ще започнат да се трансформират и да намаляват по размер. Приятелите ви вероятно ще се нуждаят от вашите съвети и участие. Ще можете да решите проблемите с тях и да предложите правилните решения. Седмицата е благоприятна за всичко, свързано с любовта. Нови интересни запознанства не са изключени. Добре е да разширите по-активно кръга си от познати и да не отказвате покани да посещавате приятелски партита. Вие със сигурност ще срещнете там интересни хора, прекарайте това време с полза за себе си.

Благоприятни дни – няма
Неблагоприятни дни – 13, 14, 15 (до 16:00ч)

Козирог – Благоприятен период за професионалната дейност. Можете да осъществявате сделки и да преговаряте. Сега имате свободата на действие и сте в състояние да използвате знанията по своя преценка. Това е добър момент за решаване на материални проблеми. Ще проявите голям интерес към събитията, които се случват наоколо. Това е време за активиране на контакти - можете да разширите своя социален и бизнес кръг. През втората половина на седмицата има риск да надценявате възможностите си, да поемете повече отговорности, отколкото можете да изпълните. Трябва да бъдете по-уважителни към хората, които са по-възрастни и по-опитни от вас. По-добре е да избягвате ролята на съдия, за да поддържате добри отношения с всички. Споровете в семейството изобщо не са изключени. В края на седмицата лек упадък на силите.

Благоприятни дни – 11, 12
Неблагоприятни дни – 16, 17

Водолей – Първата половина на седмицата е подходяща за намиране на работа и стартиране на нови проекти. Също така е добро време за увеличаване на движимото имущество, големи покупки, които ще ви помогнат да направите живота си по-удобен. Следете внимателно поведението си в обществото, не давайте причини за клюки и интриги. Основното ви внимание тази седмица ще бъде насочено върху материалните въпроси. Влиянието през втората половина на периода ще бъде противоречиво. От една страна все още ще сте пълни със сила и енергия за активна дейност, от друга страна, не е изключено да възникват пречки във вашите начинания. Опитайте се да проверите информацията, която идва при вас – има вероятност да е невярна или неточна, което може да причини досадни грешки.

Благоприятни дни –13, 14, 15 (до 16:00ч)
Неблагоприятни дни – 11, 12

Риби – Тази седмица е изключително важна за Рибите по отношение на личностното израстване. Ако по-рано не можехте да решите никакви проблеми поради липса на самочувствие или пречки от други хора, сега е моментът да се отървете от всички препятствия. Ще почувствате увереност и способност да действате независимо и самостоятелно, без да се налага да слушате чужди съвети и мнения. Вие също така ще разберете, че главната движеща сила е заключена във вас самите и че трябва само да я събудите и да я освободите. През първите дни ще можете да покажете качествата си като миротворци. Може да бъдете помолени за помощ при разрешаването на много чувствителен въпрос. Старайте се да не огласявате намеренията си. През втората половина на периода е възможно да срещнете нови хора в приятелска компания.

Благоприятни дни –11, 12, 16, 17
Неблагоприятни дни – 13, 14, 15 (до 16:00ч)

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
28126 0

Свързани новини

Водещи новини