Засилва се стремежа към свобода и независимост

  • 04 февруари 2019 06:17

  • 2609
  • 0
Засилва се стремежа към свобода и независимост
© Pixabay

На 4 февруари в 00:30ч планетата на любовта Венера влиза в знак Козирог, където ще остане за кратко - до 1 март.

За връзките това означава повече стабилност и нарастваща отговорност между партньорите. Взаимоотношенията ще придобият по-прагматичен контекст.

Луната е в знак Водолей до 04:03ч на 6 февруари.

Нараства интереса към всичко ново, необичайно. Подходящо време за съзидание. Засилва се стремежа към свобода и независимост. Не се препоръчва сега човек да се товари с отговорности и задачи. Благоприятно време за общуване с хора, които споделят като вашите интереси. Никого не допускайте вътре в душата си.

Уязвими са коленете, долните стави. Да не се тича, да не се върви продължително или да се стои дълго време прав. Очите също са уязвими. Да не се сменят лекарствата и метода на лечение.

В 23:05ч има новолуние в знак Водолей. Най-лесният начин да се скъса с лошите навици е новолунието. То ще ви подкрепи във вашите намерения. Често лошите привички са израз на сили без направление, които се нуждаят от правилно насочване, за да донесат някаква полза. Неприятните усещания тогава не са толкова силни, за това е по-лесно да изоставите навиците, от които искате да се откажете. Психическата реакция е нормална, а това е особено важно. Много е важно да издържите първите дни. Ако ви е трудно изведнъж да го направите, постепенно намалявайте храната, цигарите или алкохола. Когато дойде деня на пълнолуние трябва да си вземете последно сбогом с тях. Може да се започне лунна диета. В продължение на 24 часа от започването на новолунието не трябва да се употребява никаква храна, а само течности. Кафето и чаят се пият без захар. Ако правите това редовно при новолуние и пълнолуние, ще постигнете много добри резултати. Сега се отслабва най-лесно и без странични ефекти. През това време организмът твърде активно извежда вредните вещества. Много са полезни билковите чайове и повече течности.

Наемането на хора на работа във времето на новолунието може по-късно да донесе неприятности. Избягвайте да започвате нови отношения, ако се срещате с нови хора. С новолунието е свързан и елементът тайнственост. По-късно ще узнаете много неща за съответният човек.

Новолунието е прекрасно време за работа над себе си, за йога и медитация, за лична „инвентаризация” и работа над своя имидж. Обмислете нови идеи, направете списък с желанията си, записвайте своите сънища и мисли. Замете се с нещо вдъхновяващо. Движете се с потока.

Доминиращ 30 лунен ден от 07:29ч на 4 февруари до 23:05ч на 4 февруари.

Не всеки лунен месец има 30 лунен ден. Това е един от най-спокойните и щастливи дни, изпълнен с любов и красота. Добре е да се анализират грешките, да простим и да поискаме прошка, да се очистим от дълговете и не само материалните. Това е много необходимо, за да влезем в новия месец на Луната с чисто сърце. Подходящо време да се отървем от всичко лошо, но основната задача на този ден е да се даде на другите хора радост и любов и в никакъв случай не трябва да се поддаваме на агресия. Недопустими са агресивните мисли, думи или дела.

Ако у вас са се появили меланхолични и мрачни мисли, това е знак, че сте натрупали голяма негативност и е необходимо спешно да се отървете от нея. Ако имате в 30 лунен ден добро настроение, това е страхотно! Имате всички шансове да изживеете новият лунен месец хармонично.

Добре е да се завърши всичко, което е започнато по-рано. Не подхожда за започване на нови дела. Прекрасен период за творчество. Добър ден за благотворителни дела.

Добре е да се избягват сексуалните отношения.

Хубаво е да подстрижете краищата на косите си в последния лунен ден. С това вие слагате чертата под всички събития от отминалия лунен месец и давате импулс на косите си да се настроят към енергията на новия период.

Сънища - Отделете внимание на сънищата, те са правдиви и пророчески. От тях можете да разберете какви грешки сте извършили през изминалият лунен месец и как можете да ги поправите.

Днес е 21 слънчев ден – Денят носи силна енергия. Свързан е с вечния и безкраен кръговрат на природата. Много мощен, в същото време и интересен ден, в който можете да се сблъскате с неизвестни сили. Добре е да се занимавате с енергийно лечение. Могат да се появят хора, свързани с вас кармично. Бъдете предани на своя дълг, верни на принципите си, честни в отношенията си, изпълнявайте своите обещания, не говорете прекалено много. Вслушвайте се в дадените съветите днес.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2609 0

Свързани новини

Водещи новини