Не започвайте нови дела днес

  • 31 януари 2019 06:07

  • 2171
  • 0
Не започвайте нови дела днес
© Pixabay

Луната е в знак Стрелец до 02:48ч на 1 февруари.

Период на висока емоционална активност. Подходящо време да разпространявате своите идеи сред повече хора. Много е важно да не се поддавате на гордостта си. Използвайте самоирония и не се вземайте прекалено на сериозно. Нежелателни са дългите разходки пеша. Възможно е да възникне неудържимо желание да нарушите диетите и да си похапнете от душа каквото ви се прииска. Да се избягва мазна и тежка храна. Да се избягват по възможност преливане на кръв и донорски процедури, вадене на зъби освен по спешност.

Уязвими са черния дроб, областта на таза, кръвоносната система. Може да се предприеме профилактика на белите дробове.

Доминиращ 26 лунен ден от 04:15ч на 31 януари до 05:11ч на 1 февруари.

Емоциите и събитията са способни да обхванат човек като тресавище и да преобладават в живота му за дълго време. Този ден е изпълнен с фалшиви знания и представи на човек за себе си и за света.

Не трябва да приемате сериозно събитията в този ден - те ще ви въведат в заблуждение. Важно да се поддържа чувство за хумор и самоирония. Намалете общуването, тъй като сега сте много впечатлителни и уязвими. Може да възникнат обиди от нещо много дребно, но от които ще е трудно да се измъкнете. Не се поддавайте на провокациите и изкушенията. Те няма да ви донесат нищо добро. Пазете се от съмнителни оферти и чуждо влияние в този ден. Ако имате съмнения относно правилността на вашите действия – спрете и се откажете.

Не е благоприятно за започване на нови дела. Всяко начинание е обречено на провал, дори ако нищо не предвещава проблеми и се движи като часовников механизъм, така или иначе, в края на този процес ви чака неуспех. Така че, ако е възможно, опитайте се да отложите договори, търговски сделки и всякакви финансови транзакции за по-късна дата. И по-добре - да си уредите почивен ден.

В 26-ия лунен ден е особено важно да запазите спокойствие и самоконтрол, тъй като енергията не е стабилна и са възможни чести промени в настроението. Опитайте се да не стигате до крайности и да поддържате емоционален баланс, защото ако се поддадете на тъга в този ден, рискувате да затънете за дълго в депресия. Внимавайте да не навредите на себе си: не участвайте в съмнителни приключения, мероприятия, не пийте много алкохол. Контролирайте себе си - това е много важно. Не е нужно да се оставяте на чувства като гняв и завист - те могат напълно да ви погълнат и да отровят живота си.

На този лунен ден броят на пътнотранспортните произшествия нараства. Затова, ако е възможно, не шофирайте днес. По-добре е да използвате обществен транспорт. Също така не е препоръчително да пътувате. Най-вероятно ще загубите повече, отколкото ще спечелите. Ако вече сте на път, прекарайте този ден възможно най-спокойно.

Препоръчва се: да си вземете почивен ден, да си направите масаж, да си вземете вана, да прекъснете нежелани отношения, да се контролирате, да запазите спокойствие, да поддържате емоционален баланс. Подходящо е за акупунктура.

Избягвайте: да се поддавате на провокации, на униние, да изпадате в крайности, да се засягате от дреболии, да се концентрирате върху проблемите, да участвате в авантюри, да се занимавате с бизнес, търговия, финансови операции, да сключвате договори, да правите физически упражнения.

От секс е по-добре да се въздържате. Все едно няма да ви донесе удовлетворение и дори може да се разочаровате. Същото важи и за партньора ви. Встъпване в брак не се препоръчва, тъй като няма да продължи дълго време.

Не се препоръчва подстригване на косата в този ден, тъй като се увеличава опасността от травми. Също така като се подстригвате, рискувате да изпаднете в депресия. Луната в този период продължава да намалява, което означава, че след рязане косата ще расте бавно.

За да увеличите вашата общителност и да я направите по-ефективна, може да боядисвате косата си, но с естествени багрила в естествени цветове.

Днес е 17 слънчев ден – Критичен ден. Нищо не трябва да се планира. Подходящо е да се посети църковен храм. Добре е да разхвърляте храна за птиците и животните. Хубаво е да постоите малко на вятъра да ви подуха и прочисти аурата. Полезно е да се работи със словото: да се четат мантри, молитви, да се усвояват нови знания, да се започне цикъл на образование, на учене. Желателно е да бъдете много внимателни с думите.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2171 0

Свързани новини

Водещи новини