Бъдете скромни и преодолявайте всички изкушения

  • 19 януари 2019 06:38

  • 2963
  • 0
Бъдете скромни и преодолявайте всички изкушения
© Pixabay

Слънцето образува квадратура с Уран – може да се отрази неблагоприятно върху поведението на хората, също върху здравословното състояние, може да донесе проблеми от психо-емоционален характер. Непредсказуемост на събитията, повечето, от които могат да бъдат крайни и шокиращи. Могат да възникват внезапни романтични влечения, но те няма да са дълготрайни и устойчиви. В някои случаи ще доведе до разрушаване на семейства. С особено внимание да се прилагат правилата за безопасност при работа с електрически уреди и инсталации, химически вещества. Ако е възможно, отменете за друго време полетите със самолет.

Луната е в знак Рак от 05:45ч до 05:56ч на 21 януари.

Проявлението на Луната в този период се характеризира с по-голяма загриженост и взаимна отдаденост. Характерни са проявата на капризи, неустойчиво настроение и изразяване на претенции. Външните събития минават на втори план, а по-важен се оказва вътрешният свят. Повишава се чувствителността, емоционалността. Хората стават по-възприемчиви и раними. Нежелателно е да се отправят критики и забележки.

Уязвими са стомаха и млечните жлези, дванайсетопръстникът. Не трябва през това време да се правят никакви операции в тези области. Добре е за вадене на зъби.

Продължава 14 лунен ден от 14:39ч на 18 януари до 15:34ч на 19 януари.

Денят е много удачен и благоприятства началото на всяко важно дело. Всичко, което се започне в този ден ще има успех. Ден на силните, решителни действия. Съдбата ще ви покровителства и ще ви предпазва от неприятности. Необходимо е да се прояви упоритост и настойчивост при достигане на целите. Всяка физическа работа е полезна. Може да нямате настроение без причина, самочувствието ви да е влошено, но това е временно.

Следва 15 лунен ден от 15:34ч на 19 януари до 16:38ч на 20 януари.

Този ден вече се счита за сатанински и се ръководи от слугите на Дявола. Денят е труден и сложен, със силна енергия като предния ден, но специфичното е, че човек трудно може да я използва, затова тя бързо се изразходва. Всичко, което започнете в това време ще попада на препятствия.

Неприятни сюрпризи може да изпънат нервите ви. Инстинктите са силни, самоконтролът е отслабен. Не трябва да губите самообладание. Съдбата може да изпрати изпитания, за да провери вашите принципи и възгледи. Поводи за радости практически няма да има. Възможни са разочарования в любовта. Ако сте скарани с някого, сега не е подходящо за сдобряване. Не са изключени разправии с роднини. Необходимо е да бъдете по-внимателни и предпазливи, да съблюдавате вътрешно спокойствие, да не се поддавате на изблиците на емоциите.

Взаимоотношенията могат да бъдат засегнати от отрицателното въздействие на този ден – лесно стават кавги, възникват спорове, пораждат се конфликти. Отложете изясняването на отношенията и като цяло ограничете контактите с хората. Избягвайте ненужните и празни разговори. Това ще помогне да си спестите огромно количество нервна енергия.

Неблагоприятен ден, когато човек е подложен на различни съблазни и изкушения, а умът му е отслабен и невинаги е в състояние да противостои на отрицателните влияния на околната среда. Не е случайно, че символът на този ден е змия-изкусител. Много внимавайте да не се лишите от ценни вещи, пари или да се окажете измамени по някакъв начин.

Неподходящо за подстригване. Може да се влоши здравето.

Време за пророчески сънища. За това, което сте сънували, не разказвайте на никого. Оставете тези неща за себе си.

Днес е 5 слънчев ден - Не трябва да се нарушава хармонията в този ден. Бъдете скромни и преодолявайте всички изкушения. Не трябва да има конфликти, ако се скарате, дълго време ще остане така, затова проявявайте разбиране. За предпочитане е повече да се мълчи в този ден. Повече да се работи, по-малко говорене. В никакъв случай да не се бездейства. Не трябва на никого да се противоречи – нито на хората, нито на обстоятелствата. Не предавайте доверието на другите, не им завиждайте и не ги осъждайте.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2963 0

Свързани новини

Водещи новини