Седмичен хороскоп за всички зодии

  • 14 януари 2019 09:06

  • 22471
  • 0
Седмичен хороскоп за всички зодии
© Pixabay

Астро-акценти

На международната сцена тази и другата седмица са възможни големи проблеми като военни конфликти, напрежение в международните отношения. В страни с нестабилно правителство може да има оставки. Възможни са стачки, протести.

Емоционалното състояние на хората е нестабилно, така че ще има достатъчно причини за конфликти, спонтанни и необмислени действия.

От 14 до 17 януари е добър период за търговия и бизнес, да се водят преговори, да се подписват договори, да се популяризират идеи. От 18 януари до 21 януари вероятността от грешки и грешни изчисления се увеличава, има голям риск от измами.

Ще има геомагнитни дни, които допълнително ще влияят негативно върху нервната, сърдечно-съдовата система.

Внимание!!! Влиянието на всеки един аспект започна дни преди датата и продължава дни след нея.

На 14 януари Меркурий образува хармоничен аспект с Нептун – Аспектът подобрява интуицията, проницателността и творческото въображение. Това са дните на творческо израстване, добро време за хора с творчески професии, тяхното вдъхновение ще получи нов тласък. Появява се желание за поезия и красиво изложени мисли. Изящната словестност може да се прояви в любовно обяснение или в писането на лирични стихове. Също така този аспект ни настройва към изящните изкуства, към красотата. Доверявайте се повече на интуицията и вътрешния си глас.

На 18 януари Венера образува тригон с Марс – Този аспект е дар за нас. По това време се увеличава шансът за романтични запознанства. Нови любовни импулси, сексуално влечение към другия пол, положително възприемане на околните, стремеж към хармония, към нежност. Благоприятно за хората на изкуството, които внасят радост в живота на хората.

На 18 януари Меркурий образува съвпад с Плутон - Енергиите на този аспект помагат на умствената концентрация. Това е период за разкриване на тайни и разрешаване на загадки. Бъдете внимателни, ако в този момент сте в контакт с властите или хора, от които искате да скриете нещо, за да не се изпуснете. Всяка информация може да се използва като оръжие и манипулация срещу вас. Съхранявайте личната си информация, документи, лични данни, защитете компютрите, файловете си.

На 19 януари Слънцето образува квадратура с Уран – може да се отрази неблагоприятно върху поведението на хората, също върху здравословното състояние, може да донесе проблеми от психо-емоционален характер. Непредсказуемост на събитията, повечето, от които могат да бъдат крайни и шокиращи. Могат да възникват внезапни романтични влечения, но те няма да са дълготрайни и устойчиви. В някои случаи ще доведе до разрушаване на семейства. С особено внимание да се прилагат правилата за безопасност при работа с електрически уреди и инсталации, химически вещества. Ако е възможно отменете за друго време полетите със самолет.

На 20 януари в 11:01ч Слънцето преминава в знак Водолей. Хората ще имат по-голямо желание да бъдат свободни, независими. Трудно ще търпят окови и ограничения. Дипломация, оригиналност, общителност, желание за реформи, новости, демократични принципи ще излязат на преден план.

Благоприятни дати за подстригване – 15 (след12:45ч), 16, 17, 18 (до 14:39ч)

Луната се движи на празен ход - в тези часове не предприемайте нищо важно, не подписвайте документи, не сключвайте договори, не правете скъпи покупки.

14.01.2019 17:57 - 14.01.2019 20:32

16.01.2019 20:35 - 17.01.2019 03:01

19.01.2019 03:33 - 19.01.2019 05:45

Овен – Тази седмица ще се впуснете с ентусиазъм в работата. Това е благоприятен астрален период за бизнес дела, за нови проекти и начинания. Много е важно да бъдете предпазливи, да не бързате да вземате решения и внимателно да обмисляте всяка стъпка. Междуличностните взаимоотношения ще бъдат малко напрегнати. Нервността и стресът могат да бъдат най-вредните противници за вашето здраве.  Марс във вашия знак ще ви прави импулсивни. Някои ще са изкушени и склонни към изневяра. Помнете, че сте дошли на този свят, за да сте щастливи и препятствията са част от играта на живота. Мнозина ще се радват на среща с приятели, споделените моменти с любимите хора и ще бъдат много щастливи.

Благоприятни дни – 17, 18

Неблагоприятни дни -14, 19, 20

Телец – Ще започнете да гледате към бъдещето с повече оптимизъм. Избягвайте прекомерното его и прекалената нервност в отношенията с другите, защото бихте могли да имате проблеми. Не се изолирайте от хората повече от необходимото, защото може да изпаднете в депресия. Също така не се потапяйте прекалено много в проблемите си, опитайте се да живеете по-социално тези дни и да търсите компанията на приятели и същества, които ви обичат. Ако вашият партньор изисква повече внимание или да бъдете по-емоционални, ще трябва да се погрижите за него и да се посветите на любимия човек. Във физически аспект ще трябва да намалите нивата на стрес, като налегнете на физически дейности, фитнес и да спите достатъчно време.

Благоприятни дни – 19, 20

Неблагоприятни дни -15, 16

Близнаци – Звездната ви карта обещава късмет и просперитет през тази седмица. Трябва да се придържате към избраната посока и да отделяте време да направите това, което е наистина важно за вас. Добро време за нови неща, нови проекти, всичко, което може да доведе до резултати в бъдеще. Някои ще имат предложение за работа, което ще разшири икономическите и професионалните им възможности. Средата на периода може да стане напрегната поради големия брой дела, които се натрупват. Но вие не трябва да се паникьосвате. Внимателното отношение към задълженията ще донесе успех. Нужно е да се преценят рисковите стъпки, в противен случай спонтанните действия могат да доведат до задънена улица.

Благоприятни дни – 14

Неблагоприятни дни – 17, 18

Рак – На работа ще трябва да се опитате да подобрите концентрацията си, ако не искате да имате някои проблеми. Доброто използване на времето и фокусирането върху ежедневните задачи ще гарантират една седмица без трудови конфликти и добри резултати. Благоприятно разрешаване на конфликтни ситуации. За да избегнете неприятности трябва да разрешите спорните моменти с мирни средства. Неясните моменти около нещо ще започнат да се проясняват. Има вероятност някои от вас да получат неочаквани пари. В здравословно отношение може да изпитвате дискомфорт в някои от дните. Обърнете внимание на тази част от тялото, която ви създава проблем и се отнесете сериозно. Могат да пламнат искрите на любовта.

Благоприятни дни – 15, 16

Неблагоприятни дни – 14, 19, 20

Лъв – Добро време за промени. Успех ще постигнете, само ако знаете точно какво искате. В някои дни ще имате по-голямо напрежение. Много е важно да не пренебрегвате трудовите си задължения. Уверете се че правите нещата добре и поддържате добри отношения с вашите колеги.  Някои неочаквани ситуации или непредвидени разходи ще ви накарат да загубите контрол и търпение. Желанието да бъдете винаги прави във всичко може да ви създаде конфликти с партньора ви. Необходимо е да бъдете толерантни. Няма перспективи за започване на нова връзка за тези, които са сами, но във всеки случай няма причина да сте тъжни, просто трябва да останете спокойни. Минали и бивши приятелства могат да се появят в тези дни, но няма да се създаде същата емоционална връзка както в миналото.

Благоприятни дни – 14, 17, 18

Неблагоприятни дни – 15, 16

Дева –Може да възникне ситуация, в която ще трябва да се върнете към делата от миналото, за да поправите грешки и неточности. Пренебрегването на задълженията може да доведе до тъжен резултат. Приятелското отношение към околните ще помогне за изглаждане на конфликтите. С находчивост и мъдрост ще можете да излезете от трудните ситуации и да намерите най-добрите начини за постигане на целите. Ще бъдете в състояние да положите основите за бъдещи постижения. Хороскопът ви показва, че тази седмица ще преживеете някои напрегнати моменти, продукт на вашите вълнения, които ще ви направят малко агресивни. Вселената има план за вас, който трябва да оставите да се случва.

Благоприятни дни – 15, 16, 19, 20

Неблагоприятни дни – 17, 18

Везни – Работният климат в службата няма да бъде много добър тази седмица, някои завистливи колеги ще ви докарат лошо настроение. Старайте се да не попадате в провокации или дискусии, които да навредят на доброто ви представяне на работното място.  От друга страна ще се чувствате уморени от дългите дни на упоритата работа. Трябва да си вземете почивка, ако е възможно за няколко дни, това ще ви направи да се почувствате много добре. Ако някой ден от седмицата ви завладее тъга и се почувствате меланхолични, опитайте се бързо да излезете от тази ситуация. Идете да потърсите компанията на хора, които искате и които могат да повишат настроението ви. Забавлявайте се. Ако имате връзка, нещата ще вървят добре, съвместимостта ви ще е перфектна.

Благоприятни дни – 17, 18

Неблагоприятни дни -14, 19, 20

Скорпион –Седмицата като цяло се очертава да е успешна. Ще бъде възможно да се разрешат натрупаните проблеми или да се започне пътя към предварително поставената цел. Благоприятно време, когато всякакви идеи могат да бъдат приложени и да получите подаръци от съдбата за вашата активна работа. Трябва да слушате вътрешния си глас. Интуицията ще ви подскаже изход от трудни ситуации, а претеглените решения ще ви спасят от бъдещи проблеми. Благоприятно е за сериозни начинания и да се стремите към промени към по-добро. Ще ви помагат вашата решителност и находчивост. В необичайни ситуации не трябва да разчитате на стандартни решения. Силата на волята и дори хитростта ще ви помогнат да станете лидери, но трябва да действате честно, в противен случай в бъдеще може да има трудности.

Благоприятни дни – 19, 20

Неблагоприятни дни -15, 16

Стрелец – Според вашата астрологична карта ще трябва да се изправите пред една трудна седмица, без много възможности. Липсата на идеи и липсата на яснота в целите ще бъде постоянна тенденция през тази дни. Ще почувствате необходимостта от някакви промени, търсене на нови хоризонти. Бъдете предпазливи в разходите. Опитайте се да бъдете креативни. През този период може се насладите на спокойствието на живота. Една положителна седмица по въпросите на сърцето ви очаква. Венера ще транзитира във вашия знак и ще ви направи сияещи.  Ще можете да създавате нови приятелства и ще подновявате някои стари. Има тенденция към наддаване на теглото - поддържайте минимална диета, като избягвате захарта, въглехидратите и мазнините.

Благоприятни дни – 14

Неблагоприятни дни – 17, 18

Козирог – Очертава се една отлична седмица, продуктивна и печеливша, особено ако работите в търговската зона. С някои колеги може да се създадат напрегнати ситуации. От вас зависи как ще се развият тези отношения. Въпреки напрегнатостта ви, ще останете оптимистично настроени. Увереността и спокойната решителност ще ви помогнат за постигането на успех, но за това трябва да изготвите ясен план и да следвате всяка от точките, без да бързате. Нещата ще тръгнат нагоре, но за това е важно да се избягват стресови ситуации и претоварване. Обърнете внимание и на ставите, които биха могли да ви създадат някакъв дискомфорт. Може да почувствате силно привличане към някой по-специален човек за вас.

Благоприятни дни – 15, 16

Неблагоприятни дни – 14, 19, 20

Водолей – Тази седмица ще се почувствате малко нестабилни. Възможно е да се създаде напрежение във вашата работна среда, в колектива, в който работите. Трудовите проблеми и другите неща от ежедневния живот, които ви се случват, ще увеличат нервността и тревогите ви. На някои от вас поведението на партньора ви ще ви се стори странно и ще почувствате някои съмнения. Комуникацията няма да бъде лесна, тоест ще бъде много трудно да седнете да говорите и да изясните нещата. Хороскопът ви предупреждава за здравословни проблеми, ако не се грижите за себе си. Възможно е обостряне на хронични заболявания или наранявания поради небрежност. Постарайте се да подсилите имунната си система.

Благоприятни дни – 14, 17, 18

Неблагоприятни дни – 15, 16

Риби – Тази седмица мнозина ще се почувстват претоварени на работното място, твърде много неща има за вършене и всичко това може да ви постави в ситуация на нестабилност. Нещата ще потръгнат, трябва само да разберете откъде да започнете и да следвате плана. Решавайте проблемите и задачите една по една. Финансовата ситуация не е най-добрата и това ви поставя в лошо настроение. Внимавайте да нямате негативни мисли по отношение на вашето здраве, мислете положително и оптимистично. Някои ще се почувстват много самотни и ще вземат грешни прибързани решения. Ако сте имали проблеми и недоразумения напоследък във връзката си, сега ще постигнете баланс и хармония. Време за помирение.

Благоприятни дни – 15, 16, 19, 20

Неблагоприятни дни – 17, 18

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
22471 0

Свързани новини

Водещи новини