Вижте на кои зодии ще им върви най-много през седмицата

  • 07 януари 2019 10:29

  • 37380
  • 0
Вижте на кои зодии ще им върви най-много през седмицата
© Pixabay

Планетата ни сега е подложена на негативна астрална енергия. Може да има повече проблеми, неочаквани и извънредни ситуации. При хората раздразнителността и емоционалната нестабилност ще се увеличат. Трябва да се запази търпение и спокойствие, да се избягват конфликтните ситуации.

Бъдете бдителни и внимателни във всичко (най-вече докато шофирате) до 10 януари и особено на 8-ми, тъй като Меркурий образува квадратура с Марс.

На 7 януари Венера, планетата на любовта, красотата и изкуството преминава в знака Стрелец, където ще остане до 4 февруари.

Благоприятни дати за подстригване – 7, 9 ( след 10:00ч), 10, 11, 12 (до 11:25ч), 14 (след11:51ч).

Луната се движи на празен ход и в тези часове не предприемайте нищо важно, не подписвайте документи, не сключвайте договори, не правете скъпи покупки.
 
07.01.2019 08:21 - 08:47
09.01.2019 18:54 - 21:45
11.01.2019 16:26 - 12.01.2019 10:19

Овен – В областта на вашата работа тази седмица трябва да останете извън конфликтите и някои битки, които могат да се случат и нямат нищо общо с развитието на вашите задължения. Съсредоточете се върху работата си и не се ангажирайте с проблеми, различни от вашите. Ще има хора, които ще ви помогнат да развиете и подобрите уменията си и ще ви дадат полезни насоки във всичко, от което имате нужда. По финансовите въпроси много хора от този знак ще получат добро астрално влияние. Вашият късмет започва да се променя и ще се отворят много възможности за увеличаване на вашите финанси. Пазете се от свръх самоувереност или господстващото поведeние, когато поставяте въпросите. Храненето може да бъде голямо изкушение в тези дни и шансовете за наддаване на тегло също са високи. Също така избягвайте прекомерната консумация на алкохол и цигари, тъй като тялото ви ще страда повече.
Благоприятни дни – 07, 08, 09
Неблагоприятни дни- 12, 13

Телец – Емоционалното напрежение, създадено от разговорите у дома или на работата, може да доведе до хипертония, затова трябва да бъдете по-предпазливи към здравето си. Време за укрепване на връзките. Много е важно в тези дни да възобновите комуникацията с партньора си, тъй като той или тя може да претендира за отсъствие и липса на внимание. Във всеки случай енергията ви ще претърпи възход в средата на седмицата, което ще ви накара да търсите творчески начини да задоволите партньора си в сексуално отношение. Пазете се от изкушенията, опитайте се да контролирате хормоните си. Много хора от този знак, които са сами, ще почувстват увеличаване на своята чувственост благодарение на влиянието на звездите, но не се забелязват никакви съществени нови отношения на хоризонта. Тази седмица не се заседявайте дълго на едно място. Важно е за вашето здраве да поддържате мускулен и енергиен тонус. Ако сте били небрежни към своето тяло напоследък, ще почувствате последствията от това.
Благоприятни дни-10, 11
Неблагоприятни дни- 07, 08, 09
 
Близнаци – Това ще бъде положителна седмица, тъй като енергийното ви ниво ще се увеличи значително и ще имате креативни идеи. На работното място ще трябва да се възползвате максимално от харизмата и очарованието си, за да постигнете целите си. Бизнес (деловите)отношенията няма да са лесни. Ще трябва да работите малко по-усилено, за да получите това, което искате. Научете се да оставате спокойни във всякакви ситуации и се опитайте да бъдете разумни.  Трябва да се справите с междуличностните отношения деликатно тези дни, тъй като може да имате сериозна битка с някого. Звездите ви призовават за повече гъвкавост и предпазливост, както в личен план, така и в работните задачи.  Погрижете се за здравето си на всички нива, ако сте небрежни с тялото си, то ще вземете своя данък. Тази седмица ще осъзнаете, че сте пренебрегнали партньора си напоследък и ще трябва да коригирате тази ситуация. В тези дни ще е от ключово значение да се опитате да разпалите интимния пламък - помнете, че сексуалността е много важна в живота на двойката, не я пренебрегвайте.
Благоприятни дни-07, 08, 09, 12, 13
Неблагоприятни дни- 10, 11

Рак – Тази седмица във всичко ще трябва да се възползвате от цялото си естествено очарование. Това са идеални дни за пътуване и среща с нови хора и места, които ще ви изпълнят с нова енергия. Цялата енергия е с вас тези дни, също увеличаване на страстта и ентусиазма. Това е добър период за разширяване на професионалните контакти и подобряване на бизнес отношенията, особено с големи компании или важни клиенти. Необходимо е да постигнете финансов баланс. Повече от всичко трябва да сте търпеливи през следващите дни. Очакват ви нови предизвикателства и ще бъдете по-натоварени от обикновено. Здравословното състояние е променливо. Може да се наложи да направите някои промени в начина си на живот, вашата диета или грижите за тялото. В отношенията трябва да проявите малко повече търпение. Не оказвайте натиск върху партньора си да прави неща или да посещава местата, които не харесва. Намалете изискванията си, за да няма конфликти.
Благоприятни дни-10, 11
Неблагоприятни дни- 12,13

Лъв – Работната среда ще бъде много конкурентна в тези дни, така че ще бъде най-добре да се съсредоточите върху работата си и да не губите време в празни разговори. Предстоят дни с нови предизвикателства и с по-голямо натоварване от обикновено, въпроси, които ще искат нещата да бъдат разрешени по най-бързия начин. Старайте се да изпълнявате задачите си ефективно, така че да не се налага да оставате извънредно. Опитайте се да поддържате баланс между духовното и материалното. Ако наистина искате да подобрите отношенията във връзката си, опитайте се да изненадате любимия си човек с подарък, приятна изненада, нещо, което показва вашата любов и загриженост. Тази седмица повече от всякога ви е необходима балансирана диета, повече спорт и въздух, както и седмична релаксация. Основният здравословен проблем, който бихте могли да имате е с храносмилателният тракт. Трябва да внимавате за това, което ядете и да отдадете предпочитание на домашната, здравословно приготвената храна, с по-малко подправки, вместо бързото хранене.
Благоприятни дни-12,13
Неблагоприятни дни- 07, 08, 09

Дева – Тази седмица възвръщате концентрацията си и някои неща ще изглеждат по-лесни за разрешаване, отколкото в предишните дни. Важно е да имате решителност в действията и да не проявявате слабост или несигурност. В икономически аспект седмицата е доста благоприятна за увеличаване на приходите. Тези, които имат независим бизнес, трябва да покажат ясно присъствие и да вземат твърди решения. Избягвайте нещата, които увреждат вашето тяло като прекалената употреба на  цигари, алкохол или други вещества, които няма да допринесат за нищо положително в живота ви, също така избягвайте токсични и безскрупулни хора, които в крайна сметка ще навредят на вашето психическо и физическо здраве. Избягвайте сцени на ревност, така че ситуацията да не се влоши и е добре да контролирате всички думи, които казвате в моменти на напрежение и раздразнителност, защото в противен случай бихте могли да преживеете много неприятни ситуации. Тези, които са сами, астралното влияние ще ги направи по-комуникативни и романтични.
Благоприятни дни-няма
Неблагоприятни дни- 10, 11

Везни – Тези, които са сами, ще имат възможност да срещнат идеалния човек сред нови приятелства. Трябва да оставите настрана страховете си, за да се доближите до човека, който ви харесва. Любовните връзки също ще бъдат укрепени в много отношения. Пазете се от бивши партньори, които могат да се обърнат срещу вас и да заговорничат зад гърба ви. За онези, които са женени или обвързани, за тях е добро време за планиране на подобрения. Здравословното състояние постепенно се подобрява, колкото по-добре ставате, толкова по-щастливи се чувствате. Здравето се поддържа с надежда, добра храна, почивка, позитивни мисли действия и повече усмивки. Създайте здравословен начин на живот, основан на по-добра диета. Изпращайте любов към другите, вместо да ги критикувате. И най-важното - оставете вратата отворена, за да може щастието, да влезете в живота ви.
Благоприятни дни – 07, 08, 09
Неблагоприятни дни- 12, 13

Скорпион – Опитайте се да се измъкнете от трудностите, свързани с работата. Ще дойдат по-добри и по-благоприятни времена за претенции или реформи. Поддържайте контрола на разходите си с твърд юмрук. Бъдете внимателни на улицата, когато шофирате – нараства вероятността от инциденти. Пазете се от стрес, подобрете диетата си. Време е да се коригират някои важни моменти от връзката ви. Желанието ви да контролирате всичко и винаги да сте прави, няма да допринесе за разрешаване на създадените конфликти. Нужно е да бъдете по-гъвкави и толерантни едновременно. Постарайте се да се поставите на мястото на партньора си и да го изслушате внимателно. Тези, които са сами, нека да внимават със случайните контакти. За някои ще дойде време, когато ще трябва да решат дали да пожертват приятелството заради любовта. При семейните и обвързаните еротиката ще бъде на високо ниво през тази седмица. Ще откриете, че играта на любов увеличава вашето жизнено равнище, енергизира вашите действия и ви прави по-щастливи.
Благоприятни дни-10, 11
Неблагоприятни дни- 07, 08, 09

Стрелец – Тайната на тази седмица е да действате с оптимизъм, независимо какво се случва. Така ще разрушите бариерите, които ви делят от успеха и богатството. Можете да прочистите кръга от приятели, ако откриете опити за манипулации. Тази седмица ще се научите да цените колегите си, тъй като те наистина го заслужават. Огледайте се около себе си и ще откриете, че някой, който винаги е бил на ваша страна се нуждае от вашата помощ спешно, отговорете със солидарност и любов, време е да давате, не да получавате. Където и да отидете, ще събуждате интереса на представителите на противоположния пол. За тези, които живеят като двойка, рутинното и монотонно ежедневие ще бъде преодоляно от прилив на романтизъм, който ще ги сближи и укрепи връзките им. Еротизмът ще бъде много важен. Най-доброто оръжие срещу ежедневната досада е въображението, опитайте се да го използвате често с любимия човек. Свободните да не се отчайват – винаги има надежда!
Благоприятни дни-07, 08, 09, 12, 13
Неблагоприятни дни- 10, 11

Козирог – Добър е моментът, за да поставите някои неща на място, да претендирате за повишаване на заплащането, да изясните някои деликатните обстоятелства от минало време. Нужно е по-добро преразглеждане и планиране на вашите проекти. Ще почувствате, че трябва да подобрявате нещата, особено от самото начало.  Бъдете внимателни, когато вървите по улицата или шофирате. Ако практикувате спорт, опитайте се да сведете до минимум рисковете и не прекалявайте с натоварването, тъй като енергийното поле е по-слабо сега и има вероятност от нараняване. Приемайте повече витамини и протеини в следващите дни, за да укрепите имунната система. Опитайте се да не изглеждате безразлични към партньора си или към хората около вас. Подарявайте своята любов и приятелство. Ще усетите чувството на любов много силно и по някакъв начин това ще ви даде много щастие.
Благоприятни дни-10, 11
Неблагоприятни дни- 12,13

Водолей – Благоприятен период за постигане на целите си. Ще сте изпълнени с удовлетворение на работното място. Придържайте се към амбициите си и по-реалистично гледайте на нещата. Непоследователността и безразсъдството в решенията и действията могат да доведат до загуби. Инициативите и стремежите ви могат да срещнат съпротивата на обстоятелствата. Големите покупки и работата с големи пари също са свързани с повишени рискове.Тази седмица ще има спад на ентусиазма ви, причинен от липсата на физическа енергия или силно емоционално претоварване. Поради ниския имунитет лесно може да прихванете инфекциозни заболявания. Емоционалната нестабилност може да ви създаде проблеми. Така че е напълно възможно някои от вас да се почувстват поради упадък на силите, по-раздразнени от обикновено. Трябва да сте по-искрени и емоционални във взаимоотношенията. Венера ви подпомага в тази сфера. Марс ви подтиква да общувате, докато в същото време усилва интелектуалните ви способности, което означава, че сте в идеалното време да поемете нови отговорности.
Благоприятни дни-12,13
Неблагоприятни дни- 07, 08, 09

Риби – Професионалният ви живот ще бъде претоварен тази седмица. Доброто настроение ще бъде двигател за напредък по всички фронтове. Генерирайте оптимистични сценарии на работното място, това ще успокои и подобри настроението на всички и ще увеличи продуктивността ви. Важна седмица за разширяване на мрежата от професионални контакти, бизнес партньорства и създаване на нови връзки. Всичко, което предполага знание или учене, ще бъде облагодетелствано, както на трудово, така и на търговско ниво. Възможни са разочарования в някои краткосрочни начинания. Старайте се да анализирате добре ситуацията преди да инвестирате и не поставяйте всички яйца в една кошница. Може да преминете през деликатни или крехки моменти в семейството. Разногласията ще нарушат хармонията. С благоразумие и сдържаност можете да поддържате баланса в емоциите. Пазете се от травми. За да избегнете инциденти, трябва да бъдете по-внимателни като вървите или правите нещо. Полагайте повече грижи за тялото и физическото състояние.
Благоприятни дни-няма
Неблагоприятни дни- 10, 11

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
37380 0

Свързани новини

Водещи новини