Кармата на Риби

  • 15 декември 2018 10:40

  • 9891
  • 0
Кармата на Риби
© Pixabay

Кармата на родените под зодиакалния знак Риби е много необичайна, те трябва да изпълнят важна мисия в това превъплъщение. Хороскопът им е интересен както от гледна точка на техния минал живот, така и от гледна точка на кармичните връзки. Самият знак Риби е кармичен, защото означава богат житейски опит, през който е преминал човекът роден под този знак в предишни си превъплъщения. В настоящия си живот той трябва да осъзнае и преодолее собствените си натрупани предразсъдъци, за да се научи да разбира самата същност на нещата и да продължи развитието си.

От предишното си превъплъщение Рибите имат страхотна интуиция, но нестабилността на емоционалното състояние, тенденцията към депресия и пагубните зависимости (алкохолизъм, наркомания), които проявяват след като са претърпели неуспехи, им пречат да се развиват правилно. В този живот те ще трябва да излязат от собствените си илюзии и да се научат да преодоляват трудните ситуации. Много представители на тайнствения знак в минали животи са били подложени на гонения и преследвания и това ги е научило да ценят страданията на другите хора и искрено да им съчувстват.

Това е може би най-доброто качество, което Рибите са получили в това превъплъщение. Една от основните кармични задачи на Рибите е осъзнаването на важността на саможертвата. Ако човек, роден под този знак работи върху себе си и се отърве от отрицателните белези на своя характер, научи се да отдава любов и доброта на други хора безвъзмездно, той ще стане безкрайно щастлив.

Основното нещо е да не се бърка готовността за жертване с мъченичеството. Ако Рибите започват напълно да забравят за себе си и собствените си интереси, за да може хората около тях да ги смятат за добри хора, те не печелят, а губят себе си и следователно не изпълняват своята кармична задача. Те трябва само да се откажат от своите по-нисши, негативни качества, да престанат да живеят в плен на илюзии и да станат по-жизнерадостни и духовно развити - това е жертвата, която трябва да направят.

Друга кармична задача на хората, родени под този знак е да намерят баланса и хармонията между материалното и духовното, успешно да комбинират и двете сфери. Практически повечето Риби обичат малко да послъгват и поукрасяват истините, за да направят живота по-интересен - така им влияе планета-управител Нептун.

Кармата на този знак им показва, че трябва да се противопоставят на желанието да лъжат защото все повече потъват в блатото на лъжите и скоро те сами вече не разбират къде е истината и къде лъжата. Много Риби толкова много искат да помогнат на другите хора, че вместо приятелски съвети, те просто се стремят да ги спасят и по този начин ги лишават от възможността да подредят нещата си сами. Категорично не трябва представителите на този знак да действат по този начин, защото се оказва, че те се отдават на слабостта на някой друг, вместо да мотивират хората да поемат отговорност за собствената си съдба.

Кармичната задача на Рибите е да осъзнаят, че трябва да спасят само себе си и могат да се грижат за други хора, само като дават съвет, но не да решават проблемите им сами. Само по този начин ще могат да поддържат душевно равновесие. Всяка една връзка в живота на Рибите може да бъде кармична, тъй като те активно обменят енергия не само с близки хора, но понякога дори със случайни познати. Става така, че Рибите или използват енергията на някой друг, или обратно - те отдават своята и понякога те рециклират негативите получени отвън, поради което се чувстват зле. Кармичната задача на този зодиакален знак във взаимоотношенията с другите е да приемат хората за такива, каквито са, с техните предимства и недостатъци, а също да постигнат хармония и духовно единство с тяхната половинка. Кармата на Риби често им изпраща лоши хора около тях, но тези зли и лишени от вътрешна хармония индивиди изпълняват важна задача.

Те изпитват родените под този знак за сила и издръжливост и влизат в живота им само за кратко.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
9891 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини