Време е за растеж нагоре и напред

  • 09 ноември 2018 06:14

  • 3170
  • 0
Време е за растеж нагоре и напред
© Pixabay

Луната e в знак Стрелец до 05:56ч на 11 ноември.

Може да възникне желание да се повеселите и да се разгори страст към хубавия живот. Ако твърде сте се потопили в битовизма, то сега можете да разперите „криле” и да се освободите от грижите. Освен това Луната има свойството да вдъхва творчески и социален огън – време да се обновите и ободрите. Добра позиция за пътуване и изучаване на живота.

Този период е пълен с оптимизъм, растеж "нагоре и напред". Тези дни са подходящи за ходене на църква: за изповед, кръщение, молитви и т.н. За други, това е времето да си потърсят духовен водач, духовно обучение, да потърсят своя път.

Уязвими са черния дроб, бедрата, областта на таза, кръвоносната система. Старайте се да не преяждате и не яжте твърде мазна храна. Сега черният дроб трудно ще се справи с мазнините. В момента организмът се нуждае от белтъчини. Мляко, извара е по-добре да се използват с ниско съдържание на мазнини, а от сирене е по-добре да се откажете, тъй като мазнините са повече от белтъчините.

3 лунен ден, който започва от 08:41ч на 9 ноември и продължава до 09:42ч на 10 ноември.

Този лунен ден има много мощна енергия. Поради това е важно стремежите да бъдат насочени към съзидателното русло, към творчеството. Добрите помисли ще донесат положителни резултати.

Трябва да се избягват прояви на агресия, подозрителност, задкулисни действия, злонамереност. Повишена мнителност също не бива да се допуска. Не мислете и не желайте зло на никого, защото вашият негативен импулс ще бъде предаден, но той ще се върне обратно при вас и ще ви създаде неприятности. Чувството на ненавист пряко действа върху работата на черния дроб. Отрицателните емоции, които изпитвате ще бъдат подкрепени и усилени неколкократно от енергията на Луната. По този начин вашият собствен организъм ще получи голяма доза стрес, което ще се отрази на здравето ви. Ето защо в 3-ти лунен ден е добре да се прояви търпимост, миролюбие и благонамереност.

Сексът в този лунен ден трябва да бъде активен и оригинален, може да се прави някъде в необичайна обстановка. Това ще придаде на любовните отношения нови вълнения и ще разнообрази еротични чувства. Сега водещата роля е добре да се поеме от жената, а в секса да има повече активност, експанзивност, фантазия, разнообразие, вълнение, необичайност.

Бизнес – Може да се отдадете на работата си - полезен и плодотворен период. Благодатно време за сериозен пробив в бизнеса, да постигнете това, което досега не ви се е отдавало. Луната е на ваша страна, затова се съсредоточете в набелязаните цели и действайте.

Подстригването в този ден обещава благодатно обновление на собствения енергиен потенциал. Стимулира се активността на космите-антени. Ако вие отрежете краищата на вашите коси, те ще станат по-възприемчиви към сигналите на Акаша. С подстрижката се обезпечава притокът на пари и положителни емоции.

Покупки – Да се правят покупки в 3-ти лунен ден е крайно нежелателно. Но ако все пак решите да купувате нещо, то проверете многократно качеството на придобития продукт, за да няма после проблеми.

Сънища – Към сънищата се отнасяйте като към преки указания за действия. Те показват доколко правилно използвате предоставената ви енергия и доколко правилно сте избрали пътя за постигане на успеха.

Днес е 24 слънчев ден –Много труден и критичен ден, който служи за проверка силата на собствената вяра, на съвестта и жизнените принципи. Необходимо е да се прояви повече бдителност и предпазливост. Денят е посветен на пост и молитва. Повече време се старайте да прекарате в дома си в уединение и мълчание, четене на книги. Добре е да се направи изчистване организма и тялото.

 

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3170 0

Свързани новини

Водещи новини