Вижте астропрогнозата за днес

Луната e знак Близнаци до 21:02ч на 1 октомври.

Лунната ви същност ще остане дълбоко подтисната, а ще изгрее слънчевата ви същност. Засилват се екстровертните качества, хората стават по-активни. Нарастват комуникативните способности. Някои може да се почувстват раздвоени. В този лунен период околните ще имат върху вас огромно въздействие. Намалете емоциите. Плановете си е желателно да приведете в съответствие с действителността. Изключете скандалите от дневния си ред. Време, в което човек трябва обективно да оценява своите възможности.

При Луна в Близнаци, хората стават по разговорчиви, но и по склонни да изпуснат това, което не е за казване.
Уязвими са дихателната и нервната система, плещите и ръцете - да не се претоварват с работа. За предпочитане е да се избягват непроветрени помещения и да не се пуши.

Хронология на лунните дни:

21-ти лунен ден, започва от 21:58ч на 29 септември и продължава до 22:40ч на 30 септември.
Енергията на 20 и 21 лунен ден се слива в едно. В първия започва духовно преображение, в следващия достига своя пик.

21 лунен ден е силно енергичен, с космически оттенък. Мистерията на деня е символично съединение на Дух, Душа и Знания. Човек роден в този ден е положителен, светъл, често изпълняващ дълга си по съвест, а не по задължение. Понякога в този ден се раждат лекари от други светове.

Енергията на това лунно денонощие е мощна и може да окаже помощ за бързите дела. Подходящо за вземане на отговорни решения, за активни действия, творчески подем и вдъхновение, един от най-творческите дни в лунния месец.
Крайно нежелателно е да налагате на другите своето мнение, да се държите агресивно и да манипулирате околните. Дадени обети и клетви придобиват голяма сила сега, за това не е желателно да се нарушават.
Време за колективно общуване. Не трябва да прекарвате дълго време в уединение. Подходящо за обща семейна работа, за семейни разходки, за посещение на роднини, за прием на гости.

21-ви лунен ден е активен, но не трябва тази активност да се свежда само до физически план. Физическите действия трябва да имат духовна основа като йога, цигун, източни бойни изкуства, колективни духовни практики. Препоръчва се пътуване сред природата в приятелска компания, активен колективен отдих също е благоприятен.

В медицинско отношение денят е свързан с черния дроб и неговата функция. Не е добре, ако имате проблеми с него именно сега. Причините могат да бъдат както в излишното му натоварване, така и поради продължителна физическа и духовна пасивност. В случай на заболяване не се залежавайте много.

Извършените в 21 лунен ден благотворителни постъпки, няколко пъти увеличават благата карма.

Сексът трябва да бъде активен, енергичен, творчески, изпълнен с нови идеи, нови техники и пози. Крайно противопоказни са скучните и нови полови отношения.
Сънищата носят в себе си информация за това, какви вътрешни конфликти пречат да се прояви творческата ви личност.

Подстрижката в този лунен ден е благоприятна, тъй като ще донесе радост и успех. Ще бъдете уверени в себе си, добре ще изглеждате и ще привличате вниманието.
Следва 22-ти лунен ден, започва от  22:40ч на 30 септември и продължава до 23:29ч на 1 октомври.

Днес е 14 слънчев ден – Старайте се да проявите повече внимание към околния свят, грижете се и помагайте на хората в нужда, на страдащите. Подходящо е за благотворителни дела. Раздавайте милостиня, хляб, дрехи на бедните и гладните. Не забравяйте и животните. Проявявайте любов и доброта към всичко живо – хора, животни, растения. Помолете се за душите на починалите.

 

Коментари

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Астро

още

Анкета

Слушате ли подкасти?

Слушате ли подкасти?

Избрано от Интернет