Денят изисква благоразумие, сдържаност и особено внимание, тъй като е свързан с опасности

  • 27 септември 2018 05:59

  • 4865
  • 0
Денят изисква благоразумие, сдържаност и особено внимание, тъй като е свързан с опасности
© Pixabay

Луната e знак Овен и се движи на празен ход до 10:17ч.

Не се препоръчват хирургически операции на главата, мозъка, очите, зъбите. Нищо важно да не се предприема.

В 10:17ч Луната преминава в знак Телец. Време на материалистична настройка в хората, тенденция към устойчивост и постоянство. Ставаме по-възприемчиви към красотата на земният свят и малките радости на живота, в това число яденето и секса. Да се пази гърлото от простуда. Добро време за покупка на дрехи, бижута, украшения.

Хронология на лунните дни:

18-ти лунен ден, започва от 20:20ч на 26 септември и продължава до 20:49ч на 27 септември.

Денят изисква благоразумие, сдържаност и особено внимание, тъй като е свързан с опасности. Ако неправилно се използва енергията на този ден, може да срещнете препятствия и неприятности. Бъдете внимателни към всичко, което се случва с вас през този ден. Мислите трябва да се контролират, да не се допуска отрицателно мислене и егоизъм. Могат да възникнат препятствия при достигане на целите ви и конфликти с околните. Лесно се изпада под чуждо влияние.

Всеки човек има свое огледало, в което вижда света. По това, което ни се случва в осемнадесети лунен ден може да се определи какво е то: дали криво, увеличаващо, намаляващо или счупено парче, което отразява изопачаващата действителност. Нашите реакции също ще покажат на кое реагираме положително, на кое отрицателно. Всяка ситуация трябва да оценяваме като отражение на нашата същност.

Настоятелно се препоръчва да се ограничи консумацията на алкохол. В този ден не бива да се пиянства, защото заболяват бъбреците. Възможно е да се постави неправилна диагноза, неправилно да се назначат лекарства, което да предизвика от своя страна алергия или да стане натравяне с лекарствата. При това при жените страдат горните дихателни пътища, а при мъжете - кожата. Добре се отразяват масажите и разтривки с растителни масла. По-малко да се спи. Сега са опасни силните аромати.

Ритуалната храна на деня са орехите. Да се избягва храна от животински произход. Препоръчва се от духовните учители да се гладува, за да се обнови енергията, да се намали съдържанието на отрови в организма и да се укрепят духовните сили.

Отношения – Може да стане тежък периода за семейните отношения. Често хората са в лошо разположение на духа. По тази причина трябва да се прояви максимум спокойствие и тактичност, за да не се разраснат проблемите. Всеки човек сега се сблъсква със своята „тъмна” страна. За предпочитане е всеки член на семейството да се уедини и по-малко да се общува.

Секс – Сексът трябва да бъде спокоен, бавен и не толкова активен.

Работа и бизнес –Не е най-благоприятното време за колективен труд. Денят не е продуктивен период за бизнес - нито хубав, нито лош. Останете спокойни и отделете повече внимание на незначителните детайли, внимателно прочитайте договорите, документите, обърнете внимание и на най-дребния шрифт.

Подстригването е допустимо.

Покупки – препоръчително е да се купуват само огледала и нищо повече.

Сънищата в 18-ти лунен ден таят неизчерпаем източник на информация. На тълкуването им трябва да се отдели специално внимание. Символите на сънищата се явяват като огледало, което отразява нашите дълбоки стремежи и желания.

Следва 19-ти лунен ден, започва от 20:49ч на 27 септември и продължава до 21:21ч на 28 септември.

Днес е 11 слънчев ден - Основната препоръка на деня е:”Прави всичко бързо!” Препоръчва се всичко да се прави с лекота, бързина. Занимавайте се с много дела, не зацикляйте само върху едно нещо. Важно е да се отреагирва веднага на променящите се ситуации и това да става на подсъзнателно ниво. Обмислянето на решения не се препоръчва сега. Хубаво е да се приведе дома в ред, да се приемат гости. Благоприятно е да се съберете с приятели от детството си.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
4865 0

Свързани новини

Водещи новини