Седмичен хороскоп за всички зодии

  • 17 септември 2018 09:04

  • 19661
  • 0
Седмичен хороскоп за всички зодии
© Pixabay

Овен – Работата ви ще бъде много ефективна, без значение дали работите сами или в екип.  От понеделник до четвъртък трябва да се насладите на предимствата на по-балансирания емоционален и домашен живот. Чувството за мир и спокойствие ще спомогне повечето области от живота да вървят гладко. Това е подходящо време за създаване на нови приятелства и подобряване на взаимоотношенията с вече съществуващите, партньорите и семейството. Вашето уверено присъствие ще ви поставя в центъра на вниманието.  Доброто ви самочувствие ще очарова. Вие сте блестящи и имате почти мистериозен сексапил. Ако сте сами, огледайте се, флиртувайте, посещавайте места, където можете да срещнете някого. Дори ако от това не излезе нищо сериозно, то ще ви се отрази положително.

Благоприятни дни - 20, 21

Неблагоприятни дни - 18, 19

Телец – Много Телци сега са склонни към по-решителни и рискови действия от обикновено. Представителите на знака са готови да участват в различни видове приключения, да поемат смели ангажименти. Имате готовност за борба. От друга страна това е много нестабилно време, когато плановете ви могат бързо да се променят. Това, за което мечтаехте преди и към което сте се стремили, внезапно в един момент може да загуби значението си и други теми и задачи ще излязат на преден план.Дайте повече време на личния си живот. Необходимо е малко да промените имиджа си, това ще ви помогне най-накрая да завладеете избрания от вас човек. За съжаление поради слабото положение на Венера рискът от конфликти е висок - особено с близките хора.

Благоприятни дни - 18, 19, 23

Неблагоприятни дни - 20, 21

Близнаци – Вие сте уверени и спокойни, способни да се справите успешно дори с най-трудните задачи. Действайте открито, като защитавате свободно своите идеи и вярвания. Такава позиция ще ви помогне да укрепите личния си авторитет. Не се задържайте с рутинните задачи, а се заемете с по-сериозни проекти веднага. Вашите колеги по работа ще ви ценят повече заради вашата компетентност и самоувереност. Сега успявате да постигнете равновесие във всяка област на живота си. През седмицата имате подходяща астрологическа ситуация за укрепване на отношенията и конструктивна дискусия с партньора ви по важни въпроси. През уикенда забравете вече за сериозните неща, като се отдадете на страстта. В тези два дни за вас пътят към най-удивителния секс в живота ви е отворен. Можете да започнете по-тесни връзки с лица от противоположния пол, които заемат по-висока позиция в социален и професионален аспект.

Благоприятни дни - 20, 21

Неблагоприятни дни - 23

Рак – Вие сте силно мотивирани. Ще бъдете успешни тази седмица. Толкова много енергия трябва да я насочите към положителни цели. Ще се изненадате колко неща ще постигнете през периода. Но внимавайте да не се замесите в спорни въпроси с колегите си. Не сте особено любезни с всеки, който възразява срещу вашите методи. Трябва да имате самоконтрол. Не провокирайте спорове с близък човек. За вас е просто противопоказна самотата, особено след като сега сте толкова неустоими и привлекателни. Желанието за промяна, като лавина ще обхване повечето Раци тази седмица. Основната причина, която ще предизвика това желание, ще стане застоят в личния ви живот. Опитайте се да не изплашите любовния късмет с необмислени постъпки. Уикенда е идеално време за пътуване, срещи и общуване.

Благоприятни дни - 23

Неблагоприятни дни - 18, 19

Лъв – Това са особено добри дни за спортисти и предприемачи, т.е. за тези, които трябва да са силни и могат да поемат рискове. Пред мнозина ще се открие нов път. Ще получите хубави новини. Някои от начинанията ви ще бъдат временно или крайно преустановени. Ако попаднете в конфликт или около вас се създаде напрежение, опитайте се да покажете известно въздържание. Избягвайте да натрупвате отрицателни емоции. Импулсивните и безразсъдни действия могат да доведат до разправии с партньора ви. По-добре да помислите два пъти, преди да направите нещо, за което по-късно да съжалявате. Отговорното и сериозно отношение към партньора ще допринесе за укрепване на отношенията. За семейните Лъвове, партньорът трябва да бъде за вас на първо място! За да му покажете това, организирайте уикенд за двама, без децата, само вие двамата.

Благоприятни дни - няма

Неблагоприятни дни - 20, 21

Дева – Ще срещнете ситуация на работното място тази седмица, която ще ви подразни изключително много. Опитайте се да останете спокойни! Често притеснението не си заслужава. Почти винаги повечето конфликти свършват точно толкова бързо, колкото започват. Обърнете повече внимание на вашето здраве! Можете лесно да изчерпите силите си, има риск от нараняване или ненужно напрежение. Последствията от това не трябва да бъдат подценявани. Понеделник и вторник носи потенциал за стрес и раздразнение у дома, със семейството и други близки взаимоотношения, особено с жените. Любовният ви живот може да бъде неблагоприятно засегнат от вашите дълбоки и страстни чувства, които лесно биха могли да причинят напрежение и сблъсъци с вашия партньор. Вероятно ще ви връхлети буря от страсти, която обещава да се оттегли в края на седмицата. Много неща могат да зависят от действията ви.

Благоприятни дни - 18, 19

Неблагоприятни дни - 23

Везни – Не се учудвайте, ако другите ви призовават да разрешите споровете между тях, простотата и справедливостта, които показвате, ви правят перфектния човек за тази работа! От време на време ще има объркващи и двусмислени ситуации - трябва да се вземете в ръце, за да можете да стигнете до правилното решение. Често ще трябва да поемате отговорност не само за собствените си, но и за чуждите грешки, да се намесвате в делата на приятели и познати. Окончателно разрешение на даден проблем. За вас Везни, звездите са подготвили романтична седмица с неочаквани изненади и свежи чувства. Старайте се да не ставате скучни и незначителни. От време на време вкарвайте по нещо ново и романтично във връзката ви. Не позволявайте на други хора да се намесват в отношенията ви.

Благоприятни дни - 20, 21

Неблагоприятни дни - 18, 19

Скорпион – Засилена интуиция и нови възможности ще се разкрият пред вас. Вслушайте се в предчувствията си, а също така се научете да различавате знаците на съдбата. Струва ви се, че вашите колеги са досадни, а шефа ви иска твърде много. Чувствате се провокирани. Естествено, ако това е така, поемете дълбоко въздух, преди да отправите някакви предположения или обвинения и ако искате да поддържате добри работни отношения с другите. В крайна сметка ще успеете да преодолеете проблемите си и ще можете да се справите с всякакви трудни задачи. Най-добрият начин да намалите сегашното ниво на стрес е чрез физически упражнения. Не се държите много дипломатически и вашият партньор изпитва пълния ефект от вашето пренебрежително отношение. Повече го приемате като някаква даденост. Бъдете по-внимателни и позволете на другите също да изразят своята гледна точка. 

Благоприятни дни - 18, 19, 23

Неблагоприятни дни - 20, 21

Стрелец – Ще бъдете склонни да действате целенасочено и последователно, което прави вашата дейност по-ефективна. Ще можете да проявите най-добрите си делови качества. Може да ви бъде предложено да заемете по-висока позиция в работата. Ще можете да управлявате някои от събитията. Мнозина ги чака успех, но за това трябва да повярвате в себе си и трезво да оцените своите умения. Не се колебайте да запълните пропуските с нови знания. Възможно е да започнете да учите нещо ново и важно за вашето развитие. Неправилно ще изтълкувате думите на свои приятели. За някои мъже и жени от този знак на зодиака, седмицата ще донесе някакъв "романтичен хаос", който ще ги накара да се чувстват тъжни. При други отношенията ще бъдат подложени на изпитание и малцина ще са тези, при които нещата ще са наред.

Благоприятни дни - 20, 21

Неблагоприятни дни - 23

Козирог – Период на перфектно равновесие. Постарайте се да поддържате този баланс във всичко. Очаква ви стабилно бъдеще. Късметът ще бъде в ръцете ви. Някои желания ще се реализират. Ще се избавите от някои тревоги. Положителни промени. Работата ви помага да изградите самочувствие. Опитайте се да бъдете добър пример от гледна точка на усърдие, постоянство и творчество. В момента не е необходимо да се притеснявате за конкуренцията. Ще бъдете строги, но справедливи. Покажете нежност и внимание към партньора си, за да разсеете съмненията в любовта ви. Интимните въпроси се опитвайте да решавате много деликатно и предпазливо. Внимавайте с импулсивните решения и действия. Пред мнозина стоят нови романтични перспективи. Голямата любов често започва със случаен разговор.

Благоприятни дни - 23

Неблагоприятни дни - 18, 19

Водолей – Готови сте да се заемете с предизвикателствата на тази седмица. Вие неразумно сте недоверчиви към вашите колеги и създавате ненужни пречки за себе си, когато има всички основания да сте уверени във вашата позиция. Физическите упражнения са най-правилното нещо, за да се отървете от излишната енергия. Що се отнася до проблемите на седмицата, най-трудната и непредсказуема ситуация може да възникне във вашия дом, в семейството. Това може да включва не само проблемни взаимоотношения с членовете на семейството, но и вероятността от някакви неприятности, свързани с жилището. Ще има подходяща обстановка за тайна интимна среща. Имате много сексуална енергия и това е добре, но бъдете внимателни. Само защото някой се интересува от вас, това не означава автоматично, че той или тя е достоен за вашето внимание. Опитайте се да бъдете по-отговорни и да не се поддавате на изкушенията. Поддържайте темпото на запознанства, докато не получите ясни знаци, че човекът е подходящ за вас.

Благоприятни дни- няма

Неблагоприятни дни- 20, 21

Риби – Вашата работа дава положителни резултати. Оказвате положително влияние върху хората, с които се срещате. Тригонът на Венера ви прави добри оптимисти. Атмосферата обещава да бъде спокойна, но не скучна. Меркурий в опозиция ще ви насърчава към нови интереси и таланти. Дори от време на време вие и вашият партньор да не можете да постигнете съгласие, двамата можете лесно да намерите компромиси. Може да постигнете подобрение в партньорските отношения или да се появи нова любов. Много е важно правилно да се разпределят ролите и задачите между партньорите, така че да няма объркване и недоразумения. Ако има някой, към когото сте привлечени, този човек може да не забелязва вашият интерес и това ще ви разочарова. Понякога е необходимо малко да се побутнат нещата, за да тръгне да се разплита кълбото на събитията. А при някои има вероятност да срещнат отново човек, когото преди са обичали силно и страстно.

Благоприятни дни - 18, 19

Неблагоприятни дни- 23

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
19661 0

Свързани новини

Водещи новини