Не забравяйте, че всеки ден залагате програма за събитията от бъдещето

  • 17 август 2018 07:01

  • 5008
  • 0
Не забравяйте, че всеки ден залагате програма за събитията от бъдещето
© pixabay

Луната е в знак Скорпион, където ще остане до 19:46 ч но 18 август. Енергията на този период действа на подсъзнанието на човека, пробужда в него странни предчувствия и го лишава от способността да контролира своите емоции. Вибрациите са такива, че всяко проявление днес на агресия, гордост и негативизъм могат да се проявят в близко бъдеще срещу вас.

Дори около вас да цари атмосфера на напрежение и нервна възбудимост, то вие трябва да останете спокойни и невъзмутими, доброжелателни и мъдри. Най-неподходящото време за посещение на ревизори. Уязвими са половите органи и дебелото черво. Бъдещите майки в тези дни трябва да се пазят от всякакво напрежение, активно движение, защото сега е по-лесно да получат преждевременно раждане или спонтанен аборт.

6 лунен ден от 12:12 ч на 16 август до 13:17 ч на 17 август.

Счита се за успешен и позитивен ден. Това е пасивен период. Нещата трябва да стават плавно, без бързане. Приветстват се всички съзидателни действия. Не се жалвайте от живота и другите. Приемайте всичко такова, каквото е. Бъдете въздържани, търпеливи и избягвайте провокациите. В конфликтни ситуации вземете неутрална страна и се въздържайте от бурни емоционални реакции. Не давайте на никого своите вещи, нито пари на заем. Може да нарушите своя личен покой, успех и благополучие.

Много добро време за благотворителност. Всичко, което давате днес, ще се върне към вас многократно, но само ако давате от душа, като не очаквате нищо в замяна.

Много подхожда периода за общуване с представителите на противоположния пол.

7 лунен ден от 13:17 ч на 17 август до 14:20 ч на 18 август.

Провокативен ден. Може би ще бъдете провокирани да слушате клюки, да кажете някои неприлични думи. Не бива да се псува. Днес не трябва много да се говори. Колкото по- малко, толкова по-добре. Хубаво е да се произнасят молитви. Цялата природа, целият свят сега са много отзивчиви към всяка казана дума, дори случайно изречена. Бъдете внимателни с думите: всичко, което казвате, може да се осъществи. Това, което пожелаете на някого или на себе си - всичко ще се сбъдне. Особено опасно е да лъжете на този ден. Но всички добри пожелания ще се сбъднат.

Този ден е за дела, които бързо могат да бъдат завършени. Ако нещо ще се забави, по- добре не започвайте. Денят носи успех, когато се съблюдава справедливост. Въпреки това, нараства престъпността.

Енергията в този ден въздейства на човек чрез чакрата Вишудха (гърлената) и планетата Меркурий. Ограничете пушенето. Гърлото и белите дробове са уязвими. Лечението на зъбите също е противопоказно. Не бива да се вадят зъби. Препоръчва се да се извършват дихателни упражнения. Ограничете говоренето. Многословието, ругатните и псувните сега водят към заболяване на гърлото, кашлица, охрипкавяване на гласа, проблеми със зъбите, устата. Практиката на мълчанието е много полезна в този период, защото ще даде прекрасна почивка на вашата нервна система.

Не забравяйте, че всеки ден залагате програма за събитията от бъдещето. Ето защо четете и изговаряйте словесни формули за успех и късмет, подхранвайте себе си с полезните енергии на благосъстоянието, създавайте програми на щастие и благоденствие за себе си, близките, за вашето семейство.

Практики на деня - Полезно е да се четат молитви, мантри, да се прави медитация, релаксация, за самовнушение, да се общува с природата, да се чисти енергийното поле, да се правят ритуали за привличане на късмета.

Диета - Не трябва да се яде пилешко и яйца. Препоръчва се пиене на сокове.

Сексът в този ден отново трябва да е нежен и кратък (заради Луна в Скорпион). Нужно е да говорите само мили и нежни думи. Помнете, че в този ден силата на словото е особено голяма. Изразете любовта си, похвалете, възхищавайте се на партньора си.

Подстрижка - Косите подстригани в този ден улавят вълните на енерго-информационното поле в по-широк диапазон. Това засилва интуицията, води до неочаквани прозрения.

Сънищата са пророчески, носят информация. Много бързо се сбъдват.

Заб.: За информацията следете точно посочените часове.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
5008 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини