Седмичен хороскоп за всички зодии

  • 30 юли 2018 09:03

  • 41323
  • 0
Седмичен хороскоп за всички зодии
© Pixabay

Овен - През седмицата ще имате да решавате сложни проблеми и стресовите ситуации ще бъдат неизбежни. Но ако можете да контролирате емоциите си, справянето с проблемите ще бъде по-лесно. В средата на седмицата могат да възникнат срочни и непредвидени дела, които могат да изискват от вас цялата ви съсредоточеност и внимание. Успех ще постигнат само най-упоритите. Имате добрата възможност да промените много неща в живота си към по-добро. Стига да го пожелаете. Излишните емоции трябва да се овладяват своевременно. Избягвайте бурните обяснения в четвъртък и петък. Желателно е да разпределите времето и силите си така, че работата да не заема цялото ви време. Ще станете по-сърдечни в личните си отношения. Мнозина Овни ще започнат флиртове.

Благоприятни дни- няма

Неблагоприятни дни- 02, 03.08.

Телец - Постарайте се да се освободите от тежестта на натрупаните проблеми, енергично да се справите с решенията им. Не се съмнявайте в успеха на това, което е започнатото: всичко ще ви се получи, ако ви движи желанието да стигнете до края. Гледайте на живота не само по-оптимистично, но и с чувство за хумор. Тази седмица успешни ще са само предварително обмислените и подготвени дела. Очакват ви доста противоречиви събития, което може да ви обърка. Ще се повиши тревожността и равнището на стрес при мнозина. Може да почувствате спад в жизнената енергия и силата към края на седмицата. Присъщо ще ви е консервативното поведение. Не бихте се втурнали да търсите нови впечатления, а по-скоро ще предпочетете спокойните занимания. Тригонът на Венера ще ви подтикне към увеличаване на желанието за нежност и интимност, както и запознанства.

Благоприятни дни-30, 31.07.

Неблагоприятни дни- 04, 05.08.

Близнаци - Началото на новия период може да ви донесе рязка промяна на настроението. Опитайте се да не действате под въздействието на емоциите, в противен случай рискувате да вземете грешни решения и да се скарате с близки хора. За премахване на стреса ще помогне доброто физическо натоварване - отидете на фитнес, тичайте или просто изпълнявайте прости физически упражнения. Вашият потенциал ще активира сексуалната енергия и интуитивните и творчески способности. И най-сложните дела ще се реализират по най-добрия начин. Втората половина на седмицата ще бъде особено благоприятна. Личните и делови срещи ще донесат положителни резултати. Планирайте дните си така, че да ви остава повече време за почивка, за разходка и за здрав сън. Квадратурата на Венера може да създаде напрежение в личните ви отношения, предимно на родените през третата десетдневка на знака. Бъдете по-толерантни и отстъпчиви.

Благоприятни дни- 02, 03.08.

Неблагоприятни дни- 30, 31.07.

Рак - Седмицата ще започне добре. Характера на първите й дни ще съответства на вашата ярка и противоречива натура. Постарайте се да запазите добри отношения с колегите и деловите си партньори - със сигурност ще имате нужда от тяхната помощ. В края на периода деловата активност и жизненият ви потенциал като цяло ще намалеят, а чувството на умора ще бъде особено силно. Внимавайте, когато сте на многолюдни места, в обществения транспорт. Възможна е кражба, затова пазете чантите и портмонетата си. На път също бъдете внимателни, защото освен, че може да стане авария, да спукате гума, може и да ви глобят за превишена скорост. В отношенията със семейството вие ще искате сплотеност, докато близките ви ще живеят на принципа "всеки за себе си". По силите ви е да промените тази ситуация. Дерзайте!

Благоприятни дни- 30, 31.07.; 04, 05.08.

Неблагоприятни дни- 02, 03.08.

Лъв - С началото и средата на седмицата са свързани някои неблагоприятни външни влияния. Няма да е лесно да ги избегнете. До съществени резултати ще доведат вашите пориви към поставените цели. Възможно е да изпитате недоволство от началниците си, може също да има недоразумения с колегите. Проявявайте умереност в общуването. Здравомислието ще ви подскаже кой ви е истински приятел. Компромисът между необходимото и приятното ще уреди различията. През уикенда се дръжте в ръце и контролирайте нервите си, тъй като квадратурата на Луната създава напрежение. Сдържайте се, ако не сте на кеф. По-добре е да замълчите, отколкото да произнесете думи, за които по-късно ще съжалявате. Тези, които все още са сами, имат големи шансове да срещнат търсения човек, затова излизайте по-често, оглеждайте се наоколо и флиртувайте.

Благоприятни дни- 02, 03.08.

Неблагоприятни дни- 04, 05.08.

Дева - Очаква ви благоприятен период. Ще се открият нови възможности да покажете своите способности. Полезно е да направите разбор на миналото, тъй като то е тясно свързано с много от настоящите събития. Тази седмица ще трябва да маневрирате, нееднократно да сменяте тактиката си и да коригирате плановете си. Вторник и сряда ще се окажат важни дни за вашия знак. Дните ще са благоприятни за тези, които са готови да проявят способност за творческо развитие. Ще проработи и късмета на мнозина. Предстоят и някои изкушения. Възможно е да имате романтични запознанства и срещи. Мнозина от вас ще срещнат човека, който да приемете за вашата „идеална” половинка. Венера ще прави лесно общуването ви, ще ви помага да се чувствате добре и романтично настроени. С лекота ще осъществявате запознанства.

Благоприятни дни- 04, 05.08.

Неблагоприятни дни- 30, 31.07.

Везни - Ще се повишат жизнените ви сили. Това ще ви направи доста активни и комуникативни. По въпросите свързани с чувствата и взаимоотношенията, бъдете внимателни. Може да получите привлекателно предложение за нова или допълнителна работа, което не трябва да пропускате. Неочаквано ще ви проработи късмета. Възможен е нов обрат в съдбата. Плутон сериозно застрашава вашите отношения, особено при родените през третата десетдневка на знака. Можете да станете малко по-подозрителни и ревниви, поради което да започнете в четвъртък и петък кавга с партньора си. Опозицията на Луната може да ви подтикне да избухнете. Дори да се чувствате прави, избягвайте да влизате в разправии и обяснения. Петък посветете на дома и семейството. Голяма е вероятността да осъществите нови запознанства, предимно тези, които са сами.

Благоприятни дни- няма

Неблагоприятни дни- 02, 03.08.

Скорпион - Динамична и изпълнена с предизвикателства седмица, носеща на напористите и по-дейните от вас многочислени победи. През този период абсолютно не се препоръчва да оставате сами. Поканете приятели или сами ги навестете, отидете на кино или театър, разходка. Няма преграда, която да може да ви удържи, когато се стремите към целите си. Периода е доста успешен, но в емоционален план е по-сложен. Силно желаете да въведете ред в личните си отношения и в опитите си да постигнете тази цел се пазете да не извършите някои странни, лошо мотивирани постъпки. Венера ще ви направи чувствителни и деликатни. Някои от личните ви проблеми ще бъдат решени. Въпреки опасната квадратура на ретроградният Меркурий, ще успеете да разберете партньора си и да го подкрепите. Откажете се от всякакви критики на този етап.

Благоприятни дни-30, 31.07.

Неблагоприятни дни- 04, 05.08.

Стрелец - Седмицата е благоприятна за всякакви активни действия, но от вас ще се изисква да бъдете по-разумни. Мързелът и пасивността категорично не ви се препоръчват. Към всичко случващо се, се отнасяйте спокойно и с известна доза ирония. Времето подхожда за обсъждане на нови планове за бъдещето. Може да укрепите старите познанства. Това, което сериозно ще ви вълнува са финансите. Няма да успеете да направите икономиите, на които се надявате. Бъдете внимателни към здравословното ви състояние, избягвайте прекомерното натоварване и неоправданите рискове. Мъдростта и търпението ще помогнат за решаване на проблемите в семейството. Любовта ще бъде много важна за вас. Ще има много признания през този период в живота на Стрелците. На хоризонта може да се появи някой, когото много сте обичали. Ентусиазирани фенове и фенки могат да ви накарат да се почувствате като млади богове и богини.

Благоприятни дни- 02, 03.08.

Неблагоприятни дни- 30, 31.07.

Козирог - Късметът ще ви помогне да разрешите всичко благоприятно. Висшето Провидение ще ви помага. Умереност и хармония. Ще имате приятелска подкрепа също. През тази седмица е нужно да се съсредоточите върху настоящето. Не винаги развитието на събитията ще съответства на очакванията ви, затова ще се наложи да направите някои корективи в плановете си. Не се притеснявайте, ако някои идеи останат неизпълнени: можете да се върнете към тях по-късно. Някои от вас в по-голяма степен от обичайното, ще са склонни към гняв и други отрицателни емоции. Сложен емоционален фон, но ако проявите дипломация и умение да управлявате емоциите си, ще можете успешно да излезете от трудни ситуации. Венера може да промени отношенията ви или да ви помогне да започнете нови. Оглеждайте се наоколо и завързвайте разговори с нови хора. Козирозите трябва да слушат гласа на сърцето, за да не се сбъркат.

Благоприятни дни- 30, 31.07.; 04, 05.08.

Неблагоприятни дни- 02, 03.08.

Водолей - Много е важно своевременно да определите приоритетите си. Замислите се над това, кое е важно и кое не е. През някои дни ще попаднете в конфликтни ситуации, но чрез мъдростта си ще успеете да излезете невредими от тях. Ретроградният Меркурий ви подсказва да бъдете внимателни и съсредоточени на работното си място. Приемайте внимателно и чуждото мнение. Грешка, направена от вас през тази седмица, дълго време ще има отзвук, така че по-добре да не вземате важни решения. Не започвайте и нови дела. Не се занимавайте с активни дейности. Не бързайте. За възстановяването на спокойствието ще помогне медитацията и дихателните упражнения. Създаването на нови контакти е обещаващо за реализацията на идеите ви. Мнозина Водолеи ще започнат интересен и романтичен флирт. Ще имате късмет да ви се изпълни някакво желание.

Благоприятни дни- 02, 03.08.

Неблагоприятни дни- 04, 05.08.

Риби - Съсредоточете се върху текущите дела и краткосрочните проекти. За тях времето сега е подходящо. Този период в никакъв случай не е подходящ за експерименти и радикални промени. Не споделяйте личните си тайна с близки приятели – няма да могат да ги запазят в тайна. Голяма част от вас ще усетят енергиен спад и лесна уморяемост. Това може да се дължи на намаляване на имунитета ви. Не планирайте много работа. Партньорствата с противоположния пол ще бъдат успешни. Ще откриете взаимно удовлетворение от общуването. Пътуванията и разходките ще донесат емоционално удоволствие. Венера може да ви донесе много изненади в личния живот. Семейният живот ще протича в спокоен ритъм. Добре е да отидете на място, където не сте били преди това.

Благоприятни дни- 04, 05.08.

Неблагоприятни дни- 30, 31.07.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
41323 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини