Астро: Отложете вземането на отговорни решения

  • 21 юли 2018 06:32

  • 16664
  • 0
Астро: Отложете вземането на отговорни решения
© Pixabay

Луната e в знак Скорпион и ще остане там до 13:13ч на 22 юли.

Лунният период в Скорпион се характеризира с пълна липса на емоционален баланс, повишена нервна възбудимост и промени в настроението. Преминавайки Луната през този знак, настройва несъзнателно към кризисни ситуации, пренастройва вътрешните структури на човек.

Не трябва да се вземат бързи решения, тъй като те изхождат от депресивни мотиви и печални мисли. Бъдете във всичко благоразумни. Настройвайте се към положително мислене. Засилва се интереса към мистичното и тайното. Лекият флирт по това време повдига настроението. Уязвими са половите органи и дебелото черво. Подходящо е половото въздържание. Пазете се от контакти с малко познати партньори. Нараства вероятността от венерически заболявания. Бременните жени да се пазят от помятане.

9 лунен ден продължава от предния ден до 15:28ч. на 21 юли.

Може да имате проблеми със здравето или спад на жизнената енергия. Не правете планове, не започвайте нови дела. Не е желателно да се напрягате и да правите това, което не се получава. Най-добре е да отделите повече време за почиване и релаксация.

Отложете вземането на отговорни решения. Постарайте се да не се занимавате с пари, да не харчите, да не вземате и да не давате пари на заем. В 9-ти лунен ден често се заблуждаваме, появяват се въпроси от подсъзнанието като тревожни сънища, необясними дневни страхове, фобии. Важно е да контролираме емоциите и да бъдем сдържани в поведението си. Ако вътрешното ни състояние се наруши, желателно е малко време да прекараме в резонансна обстановка: след пребиваването сред много хора, да останем в тясно общуване или уединение.

За вярващите е препоръчително да пречистят дома със светена вода, да опушат с благовония, съответно тамян помещенията и да има запалени свещи.

10 лунен ден (започва в 15:28ч на 21 юли до 16:29ч на 22 юли).

Подходящо време за самопознание и самоусъвършенстване. Именно сега се откриват тайните възможности на човешкото съзнание. Човек може изведнъж да открие в себе си нови способности. Това е прекрасно време за ново начало. Денят благоприятства сътрудничеството с онези хора, на които човек напълно се доверява. Всяко ново начинание е обречено на успех. Не се препоръчва да се слага край на лични или работни отношения в 10 лунен ден.

Периодът не е предназначен за уединение и самота. Всеки трябва да бъде заобиколен от роднини и близки хора. Благоприятно е за развитие на партньорските отношения, укрепване на връзките и контакти. Необходимо е да се обърне внимание на членовете на семейството. Това са най-близките и скъпи хора, на чиято помощ и подкрепа винаги може да се разчита. Започва да нараства жизнеността, сексуалния потенциал, личното обаяние.

Денят дава енергия на нормално здравите хора. Намаляването на силата и лошото здраве днес показват, че нещо не е съвсем в ред с енергията. Най-вероятно това е причинено от заседнал начин на живот. В този ден е строго забранено да се гладува.

Сокове, плодови напитки са много полезни за тялото, няма нужда да се ограничава употребата им в такъв ден. В медицинско отношение козметичните процедури е по-добре да се отложат. Не трябва да изстисквате пъпки, да късате бенки, да премахвате брадавици. Болестите са кармични. Ако човек злоупотреби с енергията, това води до нарушение на имунната система и онкологично.

Благоприятно време за секс, за първа брачна нощ и най-подходящото време за зачеване на дете. Обаче не експериментирайте, а се придържайте към класиката. Мъжете трябва да са внимателни, ако претоварят в този период половата сфера, то скоро ги очакват неприятности със здравето. Подходящо е за покупки за семейството, които ще облагодетелстват всички негови членове, например дом, кола, битова техника, както и за покупки свързани с децата – дрехи, играчки и др.

Подстрижката в този ден увеличава късмета и силата. Сънищата отразяват вашите вътрешносемейни отношения, както и вашето място сред близките роднини. Ако ви се присъни някой от починалите ви роднини, това означава, че сте се откъснали от истинските си корени.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
16664 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини