Днес Земята остава без надзор и защита от небесните сили

  • 11 юли 2018 06:21

  • 4771
  • 0
 Днес Земята остава без надзор и защита от небесните сили
© Pixabay

Юпитер излезе от своята ретроградност и вече започва своето директно движение.

Луната е в знак Близнаци и през целия ден ще се движи на празен ход до 21:00ч.  

Луна без курс или луна на празен ход - това е особено състояние, при което Луната не формира нито един важен аспект към другите планети до излизането си от знака и преминаването в следващия (примерно на около 2,5 дена). Много важен астрален нюанс, при който стават корекции в материалните претенции и проблеми на земния мир, както и в енергията на човешкия организъм. Всички набелязани планове се осъществяват с много труд и нерви или изобщо не стават. „Няма аспекти, няма събития” - казва старото астрологично правило. Настъпва период на безвремие, когато в определен промеждутък  от времето всичко спира или се движи в забавен темп. Или нищо не се случва, или ситуацията излиза извън контрол, предизвиквайки инциденти, нещастия и трагедии.

През този период нашият "човешки фактор" се тества за сила, така че могат да се създадат непредвидени форсмажорни моменти. Смята се, че през това време Земята остава без надзор от небесните сили, без закрилата на Ангелите-Хранители и силите на Дявола по-лесно проникват в подсъзнанието на хората и го манипулират. Това е точно времето, когато нашите ирационални, нереалистични решения създават непредвидени трудности – загубено време и придобивки, придобиване на безполезни неща, правим неудачни промени. Влошава се самочувствието, настроението търпи емоционални промени, предразположени сме към стресови състояния водещи до нервни сривове. По-трудно е за лекарите да диагностицират заболяванията и извършените операции могат да имат непредвидими резултати, особено ако времето "Луна без курс" съвпада с моментите на появата на Новолуние или Пълнолуние, има магнитни бури или неблагоприятни планетни аспекти.  

Правило: Ако искате нещо да ви се получи, не го започвайте на Луна без курс (или на празен ход). Ако целенасочени искате нещо да се провали, то използвайте точно този момент!
Уязвими са плещите, ръцете, раменете, пръстите на ръцете и дробовете.

В 21:00ч Луната преминава в знак Рак, където ще остане до 20:32ч на 13 юли.

28 лунен ден (от 04:12 на 11 юли до 05:08ч на 12 юли) е един от най-прекрасните, спокойни и светли дни на лунния месец. Символ е лотосът - олицетворение на духовното израстване на човека. Всяко духовно търсене в този ден ще бъде успешно. Сам Бог благославя подобни деяния.

28-ми лунен ден е изпълнен с мистика. С вас могат да се случат различни чудеса, но техният характер зависи от това как сте преживели изминалия лунен месец. Ако ви се случат неприятни събития, не си мислете, че са случайни. Това е резултатът на вашите негативни действия. Ако пък всичко сте правили правилно, сега ще получите награда. Постарайте се правилно да приемете това, което ви се случва - и хубавото, и лошото. От вашето разбиране зависи много. Този лунен ден носи неизменно успех в делата.

С уважение се отнасяйте не само към хората, но и към околния свят. Не трябва да извършвате разрушителни действия - да не се къса, чупи, убива нищо. Може да садите в градината, но не и да плевите. Дори откъснати цветя в този ден не се подаряват. В този случай ставате съпричастни към разрушението и няма да имате небесната благословия.  

Диета - 28-ми лунен ден е добър за гладуване, изчистване на организма. Може да използвате сокова диета. Месо не се препоръчва. Храната трябва да бъде лека и еднообразна иначе на следващият ден ще се обострят някои болести.

Сексът трябва да бъде нежен, чувствен и романтичен. Любовта трябва да се разпростира във всички направления. Да се изяви както в духовен, така и във физически план. Да се избягват всякакви грубости, прояви на нетактичност и агресивност. Бъдете колкото можете повече нежни и любвеобилни. Накарайте жената да се почувства жена, а мъжът - мъжествен.

Бизнес – По-рано сключените контракти могат да донесат първите резултати. От вас се иска само правилно да ги приемете, а това не е толкова лесно, колкото изглежда на пръв поглед. Не правете веднага презентация на своите успехи. Запазете тайната на успеха само за най-близките и доверени хора. Добър за благотворителност ден по отношение на духовни хора и организации – църкви, храмове, духовни центрове.

Подстрижка – Не е подходящо за подстригване. То може да снижи вашата активност.

Сънища - Информацията в сънищата може да се използва. Образите на сънищата могат да бъдат пророчески, но трудно могат да се изтълкуват правилно. Ако не запомните съня си, това означава, че сте прекъснали връзката си с небесата, твърде много сте се отдалечили от духовната си същност.

 

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
4771 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини