Хороскоп за юли

  • 30 юни 2018 10:30

  • 22883
  • 0
Хороскоп за юли
© Pixabay

Овен – Слънцето в Рак (до 22 юли) ще ви направи особено впечатлителни и чувствителни. Ще сте твърде възприемчиви към околния свят. За да премине този месец успешно, трябва да поддържате морал и оптимистично настроение. Не давайте воля на раздразнителността си и отрицателните емоции да ви залеят, в противен случай има вероятност от продължителни депресии при някои индивиди. За да няма разочарования, внимавайте да не вземате желаното за действително. Когато Слънцето премине в знака Лъв, ще усетите огромен прилив на сили и енергия. Ще имате усещане, че във вас избухва енергиен вулкан. Ако искате нещо да постигнете в живота, най-важното е да действате без страх. Бъдете готови, че винаги ще има завистливи хора, които ще ви критикуват, затова не им обръщайте внимание. Втората половина на юли е времето на вашата лична независимост. Можете напълно да пренебрегнете чуждите искания и съвети, но по-добре не го правете, не се изолирайте от другите, по-скоро бъдете приятелски настроени и общителни. Звездите искрено ви съветват да се вслушвате добре в човека до себе си и да зачитате мнението му.

Телец – В средата на лятото, звездите са доста щедри към вас. Вашият успех през юли ще зависи преди всичко от самочувствието и способността да се адаптирате към новите условия. Няма смисъл да седите и да чакате късмета да падне върху главата ви, трябва да действате. Постарайте се да бъдете по-гъвкави и ако се налага, отстъпете малко от принципите си. Кардинални промени в работата ви няма да има, по-скоро множество рутинна работа, делови срещи, преписки, уреждане на различни въпроси, тичане по инстанции. Ретроградният Марс се намира в сектора на кариерата ви, затова бързи резултати не очаквайте в този момент. Добре е и вие да забавите малко темпото. Отделете повече време на финансовото планиране, за да изключите всички възможни рискове. Опитайте да мислите повече за себе си, а не за другите, за които вече сте направили достатъчно. Слънцето ще подпомага и улеснява вашето общуване с хората от вашето най-близко обкръжение. Ще получавате множество информация, от която трябва максимално да се възползвате. Чудесно би било, ако можете да си вземете малко почивка и заминете някъде на почивка.

Близнаци – Юли обещава да бъде много ярък месец и буквално изпълнен с различни събития. Хороскопът предупреждава, че във вашия живот ще има добри шансове, които по никакъв начин не бива да бъдат пропуснати. Така че бъдете особено внимателни. Ще се нуждаете не само от усърдие, но и от търпение и дискретност във вашите действия. Областта на финансите обещава да остане стабилна. През периода не е нужно да се поддавате на масовия ум на околните. Вашето лично мнение може да се окаже по-правилно. Това е благоприятен месец за промени. Ако мислите, че сте подценени на работа, променете го. Ако ви се струва, че личните взаимоотношения водят до задънена улица, време е да се справите с тях. Каквото и да решите да промените в живота си, не го правете под влияние на емоциите. Винаги влагайте частица здрав разум във всичко. Ако дотогава не сте го направили, след 26 юли не предприемайте вече тези действия. През втората половина на месеца гледайте да не се отпускате, ако загубите хватката си или станете по-мързеливи, съдбата ще се отвърне от вас. Старайте се винаги да бъдете разумни и да не участвате в различни конфликти, особено ако те нямат пряка връзка с вас.

Рак – Юли ще бъде един добър месец за вас и успешен в много отношения. Ще преобладава оптимистичното ви настроение, като цяло ще се чувствате добре и на мнозина животът ще им носи удоволствие. Слънцето до 22 юли ще бъде във вашия знак и ще ви изпълва с енергия, жизненост и самочувствие. Силната ви аура ще привлича околните към вас. Ще се чувствате господари на съдбата си. Ще бъдете пълни с нови идеи, въодушевени и ще откривате нови перспективи пред себе си. Вие знаете как да постигнете това, което искате. Сега е подходящо да направите промени във външния си вид, както и да се погрижите за здравето си, да се поглезите със спа процедури, масажи, да обновите гардероба си. Време да си съставите план за действие. Не е подходящо да правите сериозни инвестиции през този месец, нито да теглите кредити. Бъдете внимателни и избягвайте опасни ситуации. Венера ще хармонизира отношенията с вашите близки и ще можете по всяко време да разчитате на помощта и подкрепата им по всички въпроси. Ако някой ви харесва, не чакайте, а поемете инициативата вие.

Лъв – До 22 юли Слънцето преминава през сектора на уединението и ограниченията и мнозина ще имат нужда да се отпуснат и ще предпочетат повечето време да бъдат сами, далеч от хорската суета и шумотевица. Пред вас ще възникнат много въпроси за разрешаване. Мнозина ще бъдат изправени пред труден избор - накъде да продължат. Тъй като се намирате в Сатурнов период, може да изпитате умора, проблеми със здравето, отслабване на жизнената сила, усещането, че нещата не ви вървят или сте в застой. Възможно е даже да се прояви някое хронично заболяване или такова, на което не сте обръщали достатъчно внимание. Не се препоръчва да се натоварвате психически, емоционално или физически. Пазете се от инциденти. Голяма е вероятността от травми. Не е особено плодотворен периода за работа. Не е подходящо да започвате нови проекти, но ако имате недовършени, сега можете да го направите. Някои ще бъдат склонни да прекарват твърде много време с приятели, пренебрегвайки отговорностите си и задълженията към семейството, партньора, близките. Ретроградният Марс преминава през дома на партньорството ви и застрашава отношенията ви. Не е изключено да се върнете към стара връзка.

Дева – Юли месец ще бъдете изпълнени с много енергия, ще се хвърляте стремглаво в много задачи, ще правите много планове, ще предприемате много неща. Само внимавайте да не преминете границата на силите и възможностите си и изведнъж да се почувствате изтощени. Занимавайте се предимно със своите проблеми и дела. Разбира се можете да помогнете и на други, ако се налага, но не повече от необходимото. Слънцето ще бъде през по-голямата част на месеца в сектора на приятелствата и социалните контакти, което ще ви донесе авантюристична нагласа и стремеж към всичко ново и прогресивно. Ще разшири кръгът на общуване и ще осъществите нови запознанства. Опасно е да се доверявате и да споделяте своите планове. Рискувате да ви се развалят нещата. Появят ли ви се интересни идеи, запазете ги за себе си на този етап. Венера ще засили вашето обаяние и ще ви направи по-привлекателни в очите на противоположния пол.

Везни – През юли Слънцето ще преминава през сектора на кариерата и ще ви подкрепя в тази област, увеличава шансовете ви за успех. Засилва енергията ви и подобрява организаторските ви умения. Това е важен период в живота ви, през който се „пренастройвате” към нови възможности, които трябва да приемете – различна социална среда или материално положение, допълнителни условности, с които трябва да се съобразявате. Създават се благоприятни условия за финансовото положение. Голяма вероятност има да получите допълнителни доходи. Бъдете много внимателни при подписване на важни документи. На мнозина няма да им остане време за личен живот и точно тук ще сбъркате, защото се очертават примамливи перспективи. Меркурий благоприятства общуването, контактите, установяването на приятелства и запознанства. Добре е да внимавате със страничните забежки. Има голяма вероятност да ви създадат неприятности.

Скорпион – Почти през целият месец Слънцето ще се намира в 9-ия ви дом на личния ви хороскоп - областта на далечните пътувания, връзката с чужбина, философията и образованието, поради което значително ще се разширят възможностите ви. Някои представители на знака ще пътуват на далечни разстояния, вероятно в чужбина, други ще имат контакти с чужденци или ще започнат да учат чужд език. Уреждане на юридически проблеми, въпроси свързани с образованието. Възможно е да смените своите приоритети и да си създадете нови. Философията ви за живота ще се измени. Ретроградният Марс може да доведе до закъснения в изпълнението на плановете ви. Вие ще полагате много усилия за решаване на задачите, но резултатите няма да дойдат толкова бързо, колкото се очаква. Ако търсите работа, трябва да се въоръжите с търпение. Съществува риск от получаване на травми, някоя хронична болест да се обади или да изпаднете в състояние на умора. Избягвайте да купувате имоти, да влагате големи суми пари в инвестиции или да теглите кредити.

Стрелец – В самото начало на юли няма да изпитате най-добрите емоции, ще възникнат въпроси на работното място, чието решение ще отнеме много време, енергия и нерви, но и това ще отмине. Непредвидени и рисковани ситуации ще се появяват от време на време пред вас. Въпреки това, през месеца ще можете да разширите своите възможности. Ще развивате активна дейност. Някои от вас ще получат добро предложение за работа в чужбина. Уверено ще се движите напред и ще завоювате нови позиции. Според вас всяко лице, събитие или обстоятелство е ресурс, който може да бъде използван с предимство за целите ви. Повечето от вас ще се изявят като неформални лидери. Сега ще можете да се насладите на пълнотата на живота. Плодовете са узрели и чакат само да дойдете и да ги съберете. Опитайте се да разберете възможностите, които съдбата ви поднася. От 8 до 15 юли може да имате здравословни проблеми, отделете достатъчно внимание на организма си.

Козирог – Този период ще бъде стабилен във всичко. Основното нещо е да не се изолирате от останалата част на света. Не разчитайте на никого. Ако искате да направите нещо добре, направете го сами. Разбира се, трябва да оцените честно възможностите си и да не вдигате летвата твърде високо. След 22 юли, със Слънцето в Лъв ще станете по-силни и смели. Това е времето, когато щедростта ви ще бъде неограничена за хората, които са скъпи за вас или поне не се опитват да противодействат на вашето мнение. С това влияние за вас ще има само едно правилно мнение - вашето. Тъй като Марс е в своя ретрограден цикъл, трябва да бъдете подготвени за факта, че животът няма да върви съвсем по план. Ще трябва да промените много, за да получите това, което искате. Не влизайте в битки, които не са ваши. Препоръчва се да сте последователни и да мислите стратегически, за да поддържате стабилността. Алтруизмът ви ще бъде възнаграден по специален начин.

Водолей – Като цяло юли ще е положителен месец за вас. Слънцето в шестия ви дом ще ви прави изключително трудолюбиви. Избягвайте да влизате в конфликти на работното си място. Марс преминавайки през вашия знак ви прави подвижни, ентусиазирани и енергични, понякога дори нетърпеливи. Вие сте изпълнени с решителност да изпълните целите си и едва ли нещо ще ви спре да го направите. В отношенията ви могат да настъпят известни промени. Ще се стремите към по-активно общуване, с удоволствие ще се срещате с други хора и ще споделяте своите мисли. Що се отнася до финансите, планетарните влияния са противоречиви. От една страна, позицията на Венера обещава добри доходи, включително благодарение на сътрудничеството с други хора и инвестиции. От друга страна, влиянието на Нептун може да се изрази в загуби. Поради прекомерния си оптимизъм можете да преценявате погрешно финансовите перспективи, така че трябва да сте много внимателни.

Риби – Слънцето през юли ще бъде разположено в сектора на забавленията, удоволствията, секса и децата. Това положение ще ви донесе много приятни емоции, желание за независимост, желание за удоволствие и, разбира се романтични моменти. Децата ще ви радват. Флиртовете ще бъдат леки и повърхностни. Обърнете по-голямо внимание на професионалната сфера. Меркурий ще способства за подобряване и хармонизиране на отношенията ви с колегите. Дори да настъпят някакви конфликтни ситуации, то бързо и успешно ще успеете да се справите с тях. Ще бъдете миротворци навсякъде. Ако искате да смените работното си място, съвета е да изчакате по-подходящо време и да не предприемате нищо засега. Някои Риби ще изпитат материални затруднения. Важно е какви решения вземате относно финансите. Помнете, че не трябва да превишавате физическото си натоварване. Внимавайте много за състоянието на здравето си. Има опасност от травми, разтягане на сухожилие, навяхване на крайник. На тези, на които им е дошло времето, ще имат съдбоносна среща.

 

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
22883 0

Свързани новини

Водещи новини