Добър период за вземане на сериозни и отговорни решения е

  • 23 юни 2018 07:10

  • 11940
  • 0
Добър период за вземане на сериозни и отговорни решения е
© pixabay

Луната прави квадратура с Марс (15:25 ч). Аспектът носи емоционално напрежение, лесна възбудимост. Психиката ни става по-малко устойчива. Може да има прояви на агресия, раздразнителност и нетърпимост към чуждите прояви и мнения. Нараства количеството на споровете и конфликтите по незначителен повод. Отношенията с другия пол също стават напрегнати. Добре е да сте сдържани в проявите си.

Понижава се ефективността на решителните действия. Могат да се появят нерешителност и колебания.

Времето около този аспект не е благоприятно за занимания със спорт, практическа дейност, особено в областта на техниката, за работа с уреди, транспортни средства, машини. Не е благоприятно за утвърждаване на собствени идеи. Избягвайте прибързаните действия, спорове и разправии с партньори. Неблагоприятен аспект за женитба и за здравето.

Следва квадратурата на Луната с Венера (19:35 ч). Необходимо е да се отпуснете и да не критикувате близките хора до вас, тъй като сега ставаме по-склонни да преувеличаваме чуждите недостатъци и постъпки.

Влиянието от двата аспекта не се отразява добре на отношенията.

Луната e в знак Скорпион до 07:30 ч на 25 юни. Когато Луната е в този знак става активно подсъзнанието, повишава се интуицията и способността да се възприемат скитите неща. Емоционалната сфера е претоварена, емоциите са напрегнати и лесно могат да залеят околните. Увеличават се критичността, язвителността, сарказма и подозрителността. Повишена нервна възбудимост и променливо настроение. Ревността лесно бива провокирана. Препоръчва се да се занимавате с творческа и интелектуална работа, изискваща ентусиазъм и много енергия. Ако има някаква работа, задача, която не ви се е удавала досега, вече може да се заемете с нея отново. Благоприятно време за намиране на изгубени неща. Да се избягват големите празненства, събирания. Голямата емоционалност лесно може да провокира скандали сред присъстващите. Бъдете внимателни в метрото и при работа под земята. Добър период за вземане на сериозни и отговорни решения.

10 лунен ден (продължава от предния ден до 16:33 ч на 23 юни) Хубав и светъл ден. Късметът съпътства всички жизнени сфери. Може да се заемете с нещо ново, с някакво обновление. Крайно нежелателно е да изгаряте мостовете след себе си, да рушите отдавна установени връзки. Навестете роднини, приятели, заемете се любимите си дела. Благоприятно време за активни промени, които обезателно ще се увенчаят с успех. Подходящо време за начало на нови дела, касаещи дома, за благоустройство, ремонт. Щастлив цвят се смята жълтият, особено лимоновият или кехлибар.

В 10-ия лунен ден Кундалини е в подем - божествената енергия дадена на човека при раждането, както и ни се дава достъп до тайни източници на знание. Понякога човек започва да върши нещо подсъзнателно. В този лунен ден се препоръчва медитация върху собствената карма и карма на рода, медитация над портретите на предците, размишления над родословното дърво. Добре е да се укрепват кръвните връзки.

Сънят като правило е здрав и дълбок и сънищата нямат нищо общо с действителността.

Грижа за растенията: Добре е да разрохквате почвата около растенията. Може да ги пресаждате, особено тези, които са на балкона. Не се препоръчва сега да ги подхранвате, тъй като хранителните вещества ще се усвояват бавно и не в пълен обем. Добре е да полеете цветята и тези, които могат да бъда окъпани с душ. Счита се, че дървета посадени в градината ще бъдат плодоносни дълги години.

11 лунен ден (започва от 16:3 3ч на 23 юни продължава до 17:35 ч на 24юни) Един от най- силните енергийни дни. Максимално нараства жизненият потенциал. В човек се пробужда огромна сила, която трябва да бъде отправена към съзидание.

Секс - В този лунен ден при човек се наблюдава повишена сексуалност. Това е времето за екстравагантен, неудържим секс, но само ако е по взаимно желание. Сексът сега трябва да се основава на духовна основа, а не на животинската похот. В противен случай може да възникне главоболие или болки в гърба. Подстрижка - Избягвайте да се подстригвате до 16:33 ч.

Подстрижката сега може да нанесе удар по енергийният ви баланс и има вероятност да заболеете. Ако искате да боядисвате косата си, то изберете натурални оцветители.

След 16:33 ч вече може да се подстригвате. Това ще освободи натрупаната негативна енергия.

Има поверие, че срещу Еньовден, там където има заровено имане, от земята излиза син пламък. Затова срещу празника иманярите излизат да търсят имане. Не е хубаво да се пие вода през нощта срещу Еньовден. Тази нощ звездите слизат и зареждат с лековита сила билките, които се берат рано на другата сутрин – тогава са най-лековити. Хубаво е следващата сутрин да посрещнете рано изгрева на Еньовден, да ви види слънцето и да ви облее със своята благодат.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
11940 0

Свързани новини

Водещи новини