Днес е ден за разрушение на старото

  • 07 юни 2018 06:12

  • 8318
  • 0
Днес е ден за разрушение на старото
© Pixabay

Днес Слънцето образува нехармоничен аспект с Нептун в 09:00ч – Рисковано е да общувате с началниците и висшето ръководство. Няма да получите това, което искате, а може да бъдете умишлено подведени. Избягвайте светските дейности, прекомерните забавления и сексуалните излишества. Аспекта създава склонност към самозаблуда, към изневери, измама в любовта. оже Общуването с децата също може да създаде проблеми. Неподходящо време за зачатие. Да се избягват обществените места, а жените да не общуват с малко познати мъже. Съсредоточете се върху духовните търсения. Бъдете внимателни с употребата на лекарствени средства, алкохол и наркотици, при водоеми и в непознати територии.

Луната продължава да се намира в знак Риби, където ще остане до 00:27ч на 8 юни.

Всеки, който може да си го позволи, това е най-подходящият момент за прекарване край морето, да се подиша свеж морски въздух, да се проветрят дробовете. Повишена е чувствителността, сантименталността, ранимостта. Засилена е и романтичната нагласа, мечтателността. През това време хората са склонни да гледат на всичко през розови очила. Лесно се вярва на лъжливи обещания. Чувствата могат да бъдат твърде интензивни, сърцето прекалено открито.

Опитът за себеизразяване е най-благоприятен при Луна в Риби. Интензивно се натрупва творчески потенциал, активизират се творческите амбиции. Поощрявайте сега всяка творческа активност на децата. Нека да рисуват, да изрязват и лепят картинки, да моделират с пластелин, да играят с конструктор и т.н. Вредно е да се потиска творческата им активност. Ако бъдат пасивни съответстващите мозъчни центрове, се появява опасност децата да израстат като “сиви” личности.

Трябва да се знае, че сега алкохолът, цигарите, лекарствата и наркотиците влияят по-силно от друг път. Уязвими са ходилата на краката. Избягвайте да вървите продължително, на големи разстояния и не стойте дълго време прави. Обувайте най-удобните обувки.

23 лунен ден (започва от 02:17ч на 7 юни и продължава до 02:45ч на 8 юни)  Това е кармичен ден. Ден за разрушение на старото, коренни реформи, преобразования и промени. Добре е да се разчистите с дълговете си, да завършвате започнатите дела, да оправяте стари грешки. Противопоказни са всякакви рискове и авантюри. Пазете се от ниски помисли, гневни изблици, не започвайте важни и сериозни дела.

Това е напълно безопасен период, но може да стане и опасен, ако човек греши и върши неправилни действия. Имате реални шансове както да решите своите проблеми, така и да си създадете нови.

Човек приема допълнителна енергия в този ден, за да може да се подготви за прехода в новата лунна фаза. Необходим е самоконтрол. Не се препоръчва да се намирате на места, където има струпване на много хора. Трудно се контролират емоциите, а в тълпата бързо се зараждат отрицателни емоции.

За бизнеса е сложен период. Както и в останалите сфери, може да постигнете поставените цели, но може да имате и неприятности. Всичко зависи от правилността на действията ви. Началниците е добре да се самоконтролират и да не упражняват властта си над подчинените си. Да не им крещят и да не назначават наказания.

Отношенията в семейството може да се окажат твърде напрегнати, тъй като сега е трудно да се съхрани дипломатичност в отношенията. Висок е рискът главата на семейството да превиши правата си и да се опита да реши проблемите чрез психологически натиск.

Подходящо време за подаване заявление за развод е в 23-ти лунен ден. Неприятните процедури ще преминат по-бързо и по-безболезнено.

От интимност сега е желателно да се въздържате, още повече че в този ден са твърде уязвими половите органи. Сексът във всякакъв вид сега е противопоказен. Занимавайте се с нещо друго. Жените да бъдат много внимателни на улицата, има вероятност от изнасилване. Мъжете могат много лесно да застанат на пътя на съпружеската измяна. Така че, ако не сте уверени в себе си, прекарайте вечерта в къщи.

Неблагоприятно време за покупки.

Подстригването е противопоказно. Може да донесе след това неприятности.

Сънищата показват, доколко сте хармонична личност и доколко сте постигнали вътрешно равновесие. Това, което видите насън, показва вашето истинско отношение към себе си.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
8318 0

Свързани новини

Водещи новини