Седмичен хороскоп за всички зодии

  • 21 май 2018 14:51

  • 40478
  • 0
Седмичен хороскоп за всички зодии
© pixabay.com

Овен - За да съхраните остатъците здрав разум, избягвайте резките изказвания.

Вашият хороскоп за седмицата ще ви въздейства като личен психо-терапевт и ще ви помогне да преодолеете страхът от неизбежното бъдеще, ще облекчи и нанесените травми. Ще можете да изгладите острите ъгли във вашите взаимоотношения. Жените отново ще придобият увереност в себе си. Ако изпитвате враждебност все още към някои хора, то постарайте се да я сдържате в себе си, без всякаква показност на тези чувства. Може да получите щедро предложение, съдържащо в себе си много преимущества. Помислете добре преди да откажете!

Секстилът на Слънцето засилва вашият чар и ви предразполага към флиртове, а при чувствените натури ще действа с удвоена сила. Ще ви позволи да влезете във вихъра от развлечения, флиртове, смях. На 24, 25 и 26 бъдете внимателни и сдържани в отношението си с партньорите.

Благоприятни дни - 21
Неблагоприятни дни - 24, 25

Телец - Най-разумното за момента е това, което може да отърве кожата ни.

Ако се почувствате през седмицата неуютно, независимо дали в деловите среди или другаде, то това е първият знак, че сдавате своите позиции. Звездите ви съветват към момента да не предприемате резки действия, да заемете изчаквателна позиция, да приемете по-малкото засега и дори ако трябва да направите отстъпка на противоположната страна. Най-доброто, което можете да сторите е да се дистанцирате деликатно от кръговрата на събитията. Съсредоточете своето внимание към нови възможности. Това е първа стъпка по пътя към оправяне на ситуацията.

Венера в секстил поощрява любовните безумия, но в същото време с квадратурата на Марс ставате нетърпеливи и егоистични. Това е опасно за отношенията. В понеделник може да станете много раздразнителни и даже да се разсърдите на партньора си, но след вторник ще започне да се нормализира ситуацията.

Благоприятни дни - 22, 23
Неблагоприятни дни - 21, 27

Близнаци- Дишайте с облекчение.

Винаги е приятно да осъзнаете, че външното подреждане на силите е във ваша полза. Седмицата е благоприятна и не изобилства с проблеми, но за съжаление не е богата и на събития. Позволете в такъв случай съдбата сама да подреди приоритетите ви. Основните процеси така или иначе ще бъдат пренесени към по-късна дата. Положението на планетите символизира вашият невероятен душевен подем. Няма такъв човек, който ще може да устои пред натиска на вашето обаяние.

Като цяло в семейните отношения ще се поддържа в една или друга степен положителна окраска. За самотните представители на знака има всички предпоставки за радост. Най-накрая ще станете по-решителни и смели и ще започнете да вземате по балансиран начин решения. Някои от вас ще вземат решение да приключат със скучен флирт. Време е за нови приключения и хора! Можете да срещнете някой с подобни възгледи и интереси.

Благоприятни дни - 21, 24, 25
Неблагоприятни дни - 22, 23

Рак - Възрадвайте се!

Докато четете своя хороскоп, подгответе плановете си много сериозно! Тази седмица ще бъде обусловена с ускоряване на процесите, където ще имате непосредствено участие. Ще се изявите като настоящи стратези. Не се съмнявайте в късмета си. Можете да управлявате своя успех. Той ви е обезпечен. При напредналите в развитието си дела могат да се явят задръжки. Дръжте ръката си върху пулса на събитията, информирайте колегите си за хода на делата. Не забравяйте, че информирайки тях, правите услуга на себе си.

Венера ще ви носи късмет до средата на юни. Насладете се на радостта от живота пълноценно. Може да споделите хубавите си идеи с партньора си. Близостта и интимността са ключови фактори в една връзка. Дори нещо да помрачи отношенията ви, то ще е за кратко и бързо ще се разведри обстановката. Родените през първа декада на знака, които си търсят половинката, сега ще срещат затруднения. Сатурн ви слага прът в колелата.

Благоприятни дни - 22, 23, 27
Неблагоприятни дни - 24, 25

Лъв - Ще извършите грях спрямо себе си, ако не се възползвате от разположението на небесните тела в своя полза.

През седмицата планетите се нареждат в твърде благоприятна конфигурация за вас. Това може да ознаменува началото на нов период, благоприятстващ финансовите дела и романтичните отношения. В самото начало се постарайте да си отговорите на въпроса как да се възползвате от предоставените ви добри възможности? Тъй като живеете и работите в доста напрегнат темп, то трябва да предоставите на организма си необходимото му възстановяване. Какъвто и успех да имате, той не си струва, ако цената, която трябва да платите за това ще е вашето здраве.

Слънцето обещава възможности за флирт повече от всякога. Забавлявайте се и се веселете, но не прекалявайте с кокетството, защото Марс в опозиция често носи ревност. Постоянният ви партньор може да бъде обезпокоен от поведението ви. В четвъртък и петък може да се отдадете на страстта, затова не планирайте много неща за вършене.

Благоприятни дни - 24, 25
Неблагоприятни дни - 21, 26, 27

Дева - Седем пъти премери, веднъж отрежи!

Звездите показват, че тази седмица ще мине без особени сътресения. Обаче както винаги, сполуката ви се намира във вашите ръце. Ако чувствате някакви съмнения относно своите намерения, то три пъти премислете преди да преминете към непосредствени действия, тъй като веднъж започналия процес, трудно може да бъде спрян. Ще забележите значително повишение на умствената и физическата си активност. Подобряват се вашите външни възприятия и интуицията.

Ще станете по-елегантни, уверени в себе си, но и по-взискателни. В неделя може да приготвите романтична вечеря на свещи за партньора си или ако нямате такъв, да поканите някого. И ако на хоризонта се появи чувствен Телец или Скорпион, тогава можете да се почувствате в неговата компания на седмото небе.

Благоприятни дни - 27
Неблагоприятни дни - 22, 23

Везни - Наслаждавайте се на живота - толкова е просто!

Период, който не предвещава някакви сериозни вмешателства или изменения на вашите планове. Ако нещо трябва да ви безпокои, то това е какво може да повлияе на ефикасността на вашата дейност. Във всички останали случаи, спокойно може да се наслаждавате на управляващите ви процеси. Да оказвате знаци на внимание към вашите близки, често да се усмихвате, да си тананикате, когато изпълнявате монотонна работа, това ще окаже преди всичко благоприятно влияние върху вътрешното ви състояние и ще можете да възприемете живота по пълноценно.

В първите дни на седмицата Венера в квадратура ви съветва да се съсредоточите върху любовната си връзка или саморазвитието си, ако сте още сами. После може да стане горещо! В четвъртък и петък можете отново да опънете платната на вятъра. Възможно е да изживеете тръпка, която да ви накара да почувствате радостта от живота. Старите фенове могат да ви се обадят и да ви попитат за плановете за предстоящия уикенд. Дерзайте!

Благоприятни дни - 21
Неблагоприятни дни - 24, 25

Скорпион - Да съвместите всички страни на вашия живот ще ви бъде трудно.

Някой зад пределите на протичащите събития ще ви оказва съществена подкрепа или твърде активно ще участва в придвижването на някой от вашите проекти. Вероятно в началото на седмицата няма да имате още точно такова усещане за нещата, но по-късно ще го разберете. Целия текущ период се явява за вас твърде благоприятен. Постарайте се да отделите повече време за семейството си и да обясните достатъчно убедително вашата заетост.

Венера в тригон увеличава вашата енергия и сексапилност, а това ще се усеща от километри. Не се учудвайте, ако получите предложение за среща. Някои Скорпиони могат внезапно да прекъснат отношения поради загуба на интерес, затова пък с някой друг може да ви е по-интересно и приятно във всяко отношение.

Благоприятни дни - 22, 23
Неблагоприятни дни - 21, 27

Стрелец - Седмичният ви хороскоп ще бъде като генератор на много идеи.

Наред с другите дела, по възможност отделете максимално внимание на въпросите от финансов характер. Позволете на доверени хора да ви помогнат каквото могат. От една страна няма да ви попречат чуждите планове, но от друга многобройните ви задължения и отговорности ще ви оставят малко време да се справите с всички задачи. Разположението на небесните тела не ви съветват да се намесвате в текущите събития, особено ако не разбирате ставащото. Внимавайте, когато вземате важни решения, защото може да не сте достатъчно добре информирани и това да повлияе върху тях.

Ситуацията в личния живот ще бъде по-спокойна, отношенията задоволителни. Не отказвайте, ако получите покани за среща. За мнозина Стрелци, звездите обещават, че уикенда ще бъде забавен.

Благоприятни дни - 21, 24, 25
Неблагоприятни дни - 22, 23

Козирог - Споделете грижите си с подходящия човек!

На вас не ви се препоръчва прекомерна активност във външния свят, но и за дълго време не бива да оставате сами, защото това може да доведе до лошо настроение и затваряне вътре в себе си. Напоследък без друго изглеждате доста мрачни и угрижени. Вътрешният свят е много важен, но дълбоките психологически проблеми е по-добре да споделите с близки приятели, което даже може да укрепи вашите отношения. Въздържайте малко своите амбиции и бъдете повече тактични и вежливи.

Меркурий ще ви помогне да говорите честно да за чувствата си, а Венера ще ви дари смелостта да ги демонстрирате. В началото и в края на седмицата ще почувствате, че животът е красив. Мнозина ще отидат на срещи, ще се отдадат на забавления.

Благоприятни дни - 22, 23, 27
Неблагоприятни дни - 24, 25

Водолей - Сътрудничеството се явява като залог за успех.

С удивление ще откриете, че плановете на вашите опоненти няма да са в разрез с вашите интереси и намерения, което ще бъде само във ваша полза. Кръговратът на събитията няма да ви остави на спокойствие и бездейни до края на периода. Активирайте социалните си връзки и осъществете ползотворно сътрудничество. Нямате време за губене. Може да си отворите очите и да осъзнаете по нов начин някаква ситуация. Човек трябва да умее да излиза от рамките на собствените си възприятия, да разширява бариерите пред себе си.

През тази седмица не предизвиквайте партньора си с майтапи и признания, тъй като изгледите са да завърши всички с грандиозен скандал. Марс ще пречи на чувството ви за хумор и дори една малка шега може да се превърне в ужасна обида. Това важи с особена сила за родените през първата десетдневка на знака.

Благоприятни дни - 24, 25
Неблагоприятни дни - 21, 26, 27

Риби - Околния свят ще е пълен със сюрпризи за вашата нежна душа.

В семейния живот и в сферата на любовните интереси, не трябва да забравяте за своите нужди. Няма да ви напусне усещането, че никой не обръща достатъчно внимание на вашата персона. Просто сега сте повече емоционални, раними и лесно се впечатлявате. В своето поведение се старайте да бъдете максимално естествени и това ще ви помогне да се почувствате по-самоуверени и спокойни. Удачно ще бъде всяко изменение във външността ви.

Венера в тригон гарантира, че в любовта всичко ще е наред. Тя няма да ви изостави, ще ви дава кураж, ще ви забавлява, ще предложи решение на проблема. Срещайте се повече с приятели.

Благоприятни дни - 27
Неблагоприятни дни - 22, 23

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
40478 0

Свързани новини

Водещи новини