Бъдете особено внимателни към всичките си действия, мисли и постъпки

  • 19 май 2018 06:30

  • 8418
  • 0
Бъдете особено внимателни към всичките си действия, мисли и постъпки
© Pixabay

Луната е в знак Рак до 02:12ч на 20 май. Хората стават по-емоционални и лесно обидчиви. Подходящо време за занимания със семейството, дома и за грижи за близките ви хора. Един от най-добрите способи е събиране на цялото семейство на общ обяд или вечеря. Отдайте повече топлина на близките си и особено внимание отделете на децата.

Уязвими са стомаха и диафрагмата. Може да имате неприятни явления, свързани с органите на храносмилането като тежест и киселини в стомаха, оригване. Пломби, коронки, мостове, направени сега, обещават да служат дълго.

5 лунен ден започва от 09:44ч до 10:53ч на следващия ден. Символ на деня е Еднорога, обозначаващ вярност към принципите и дълга. В известен смисъл можем да кажем, че това е преломен момент. В 5-ти лунен ден трябва да бъдете особено внимателни към всичките си действия, мисли, постъпки. Не позволявайте на лошите мисли да проникнат в главата ви. Просто се пазете от всичко лошо. Ден за трансформация и вътрешно изменение.

“Осъществяване” - един от най-отговорните дни. Ако можете да направите нещо съществено в своя живот, то проверете своите възможности и заложете фундамента именно сега. Всичко, което сега бъде замислено, със сигурност ще намери своето реално въплъщение.

Ден за обективна оценка и усъвършенстване на всякаква дейност, а при човека – на деловите качества. В този ден всичко ще ви се удава, ако проявите творческа активност и се стремите да достигнете целите си. Прекрасно време за усвояване на знания.

Забравете за всички домашни грижи. Правете само това, което не може да се отложи, като например приготвяне на вечеря. Бъдете внимателни към храната. Трябва да сте сити, но не и преяли. Единственият ден, в който храната изгаря без остатък и се преобразува в тъканите. Може да се водите от инстинктите си. Противопоказна е месната храна, но не трябва да гладувате. Добре е в този ден да се пътува или ако плачете на сън или на яве. По този начин се изчиствате.

Отношения – Добре е да се отдели повече внимание на духовната страна на отношенията между членовете на семейството.

Сексът в пети лунен ден трябва да бъде отпускащ и успокояващ. Сега той притежава лечебна сила. Натрупаното напрежение и стрес се трансформират в чистата енергия на радостта и любовта. Избраните позиции трябва да бъдат удобни за двамата партньори, а сложните и акробатични пози е добре да се избягват, тъй като в енергийната структура на човек стават разни промени и не трябва да им се пречи.

Подстрижка – дава импулс към творческа реализация и настройва човек на вълните на радостта, възстановява харизмата.

Покупки – Може да купувате всичко, каквото ви се иска – от най-малкото до най-голямото, от битова техника, до детски играчки. Ако купите дрехи или обувки, то ще ги носите дълго.

Сънищата носят сега важна информация. Указват вътрешните процеси на изменение. За да не сгрешите при тълкуването, старайте се да не бързате. Получената информация се отнася не само за 5-ти лунен ден, но за целия лунен месец. Ако сънувате, че пътувате, това е на благополучие. Ако сънувате нещо неприятно, това е знак, да обърнете внимание на здравето.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
8418 0

Свързани новини

Водещи новини