Днес Висшите сили говорят чрез знаците на небесата

  • 18 май 2018 06:15

  • 11568
  • 0
Днес Висшите сили говорят чрез знаците на небесата
© Pixabay

Луната е в знак Рак до 02:12ч на 20 май. Хората стават по-емоционални и лесно обидчиви. Подходящо време за занимания със семейството, дома и за грижи за близките ви хора. Един от най-добрите способи е събиране на цялото семейство на общ обяд или вечеря. Отдайте повече топлина на близките си и особено внимание отделете на децата.

Уязвими са стомаха и диафрагмата. Може да имате неприятни явления, свързани с органите на храносмилането като тежест и киселини в стомаха, оригване. Пломби, коронки, мостове, направени сега, обещават да служат дълго.

4 лунен ден започва от 08:44ч до 09:46ч на следващия ден. Символ на деня е Дървото на познанието. Това е денят на човешкото грехопадение и първият от неблагоприятните дни - двойствен ден. Светът започва да реагира на действията на човек именно в този лунен ден. Отношението на околните, тяхната реакция към вашите действия - всичко това ще покаже 4 лунен ден. А след тази ценна информация може да се намери отговор на въпроса: дали сте в хармония с околната среда, хората, събитията.

В дадения период настъпва особено време, когато е невъзможно човек се скрие истинското лице. Именно затова много хора не харесват този лунен ден. На никого няма да му е приятно, когато отрицателните качества станат видни за всички и нищо не може да се скрие.

Счита се, че този лунен ден е свързан с небето. Днес Висшите сили говорят чрез знаците на небесата. В този ден следва да бъдете пасивни и да се оставите по течението. Ден за съзерцание и молитва. В него е нужно да се четат мантри, молитви. Особено е важна молитвата – призив към Бога Отец. Молете се и вашата молба ще бъде чута. Гласовата медитация е най-силна сега.

Бъдете внимателни, тъй като навсякъде дебнат изкушения и предизвикателства.Често в този лунен ден човек е изправен пред избор, който е важен за настоящият лунен месец, избор, който трябва да направи между двете начала - доброто и злото. Избирайки първият път, човек се обезпечава с успех и късмет.

Благоприятно е за общуване, но да се избягват интензивните контакти, новите запознанства, груповата работа. Те могат да завършат зле в края на деня. Най-добре е да се прекара това време в уединение или в семеен кръг. Не бива да се вземат прибързани решения. Всичко, което се предприема, трябва много внимателно да се обмисли. Избягвайте двойствените ситуации.

Препоръчва се пост и въздържание, както и умереност във всичко. В този ден може да намерите без труд това, което сте считали за безвъзвратно загубено. Може да почувствате дискомфорт. Възможни са пристъпи на меланхолия. Препоръчва се физическо натоварване, да се прекара повече време на чист въздух и разходки пеша.

Всяка болест, която се появи сега е указание за кармични проблеми на човека. Болестите възникнали днес, може да получат усложнение и да бъдат продължителни, ако не им се обърне веднага сериозно внимание и не започнат да се лекуват навреме. Обикновено протичат тежко. Особено уязвими са адамовата ябълка, гръкляна и шийните прешлени.

Отношения – Ако някой от близките ви потърси съвет от вас през това време, не бързайте веднага да го давате. Първо огледайте ситуацията от всички страни. Бързо взетите решения са голяма грешка в този момент. Търсете във всичко златната среда, намирайте компромиси.

Секс - Необходимо е да бъдете внимателни в интимните взаимоотношения и да се използват по-леки форми на секс. Ако жената е девствена, то се препоръчва да не го прави за първи път точно сега.

Подстрижка- Не е добре да се подстригвате в 4-я лунен ден.

Сънища - Често в 4-тото лунно денонощие човек сънува своите родители. Това означава, че от тях са унаследени някои проблеми, които се нуждаят от срочно разрешение. Ако ви се присъни някой починал близък човек, значи, че точно той ви защитава в дадения период от време.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
11568 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини