Астро: Време е за нестандартни постъпки и неочаквани решения

  • 16 май 2018 06:15

  • 4437
  • 0
Астро: Време е за нестандартни постъпки и неочаквани решения
© pixabay.com

Луната е в знак Близнаци до 00:48ч на 18 май. Дните на Близнаците са време за контакти, нестандартни постъпки и неочаквани решения. Не се препоръчва рутинна работа. Комуникативните способности рязко нарастват. Ако сте стеснителни по природа, използвайте това време за нови запознанства. Емоциите са повърхностни. Ако имате да се помирявате с някого, то сега е подходящо време. Перефразирайки можем да кажем така: “ Не отлагайте за утре, ако можете да се помирите днес”. Не купувайте сега вещи, които трябва дълго да ви служат, само такива с кратък срок на употреба.

Уязвими са дихателните органи. Пазете се от простуда, не стойте на течение, избягвайте непроветрени и запушени помещения. Уязвими са още нервната система, дихателните органи, ръцете и плещите. Не носете тежко. Лесно можете да контузите пръстите на ръцете. Полезно е да се вземат препарати за подобрение състава на кръвта или да се ядат продукти с кисел вкус - лимони, ябълки, киселец, касис, които са полезни освен за кръвта и за черния дроб.
2 лунен ден от 07:02ч до 07:49ч на следващия ден.  Символ на деня е „рогът на изобилието”. Всичко, което ще се появи във вашия живот днес, трябва да бъде прието с благодарност, защото сега съдбата ви изпраща най-важното за този лунен месец. Всичко, което получавате сега, със сигурност ще бъде полезно в близко бъдеще, дори ако на пръв поглед ви се струва, че не е така.

Помнете, че сега най-важното е да попаднете в „струята”. Тогава няма да е необходимо да изразходвате сили напразно, да се притеснявате излишно много и да правите корекции. Ако попаднете в потока на естествени лунни ритми, тогава това, което сте замислили, ще се осъществи само по себе си. Ще трябва само да коригирате този процес от време на време.

Вторият ден от лунния календар е денят на първата стъпка и от това, колко правилно ще я направите, ще зависи целия ви месец. Основното нещо, когато започнете дела през този ден, е да не променяте решението си, т.е. ако сте планирали да направите това или онова, вече не трябва да се съмнявате, иначе няма да успеете. За това, в този лунен период е много важно да поддържате вътрешна увереност в своите действия и в правилността на намеренията си. Съмнението ще унищожи всяко начинание. 2-ри лунния ден е като скок в неизвестна пропаст. Трябва да задържим дъха си, да спрете потока от мисли и да бързаме към бездната без забавяне.
Трябва да се проявява разумност, доброта и щедрост, да не се излъчва злоба. Алчността и завистта в този ден са наказуеми. Всичко, което отдадете днес с радост, ще ви се върне многократно.
Здраве - Болести проявили се през втори лунен ден трябва да се лекуват чрез билки и гладуване. Тези болести често имат свойството да се връщат. Подходящо е за гладуване и начало на диета.

Отношения – Този ден не е за бурни страсти, а за прояви на топлота и нежност. Може да започнете реформи в семейството. Ако отдавна сте забелязали, че е време да промените нещо, то сега е този момент да го предприемете, особено що касае и другите членове на семейството. Всякакви новости, при разумно обяснение, ще бъдат приети без съпротивление и възражения. Да се избягват конфликтите, тъй като отнемат много енергия, която е необходима за други неща.

Секс трябва да бъде забавен, оригинален. Това е най-доброто време да изпробвате нови сексуални техники, любовни игри, позиции. Идеалното време да добавите към сексуалния си живот нещо ново, неизвестно, нов нюанс, с една дума - нещо вълнуващо. Не се страхувайте да експериментирате.

Подстрижка – подобрява здравето и състоянието на всички органи на чувствата – очите, слуха, прочиства носовите канали. Освен това подобрява работата на отделителната и храносмилателната системи. След подстрижката в този ден, косите ви може да започнат да се навиват.

Покупки – може да купувате само това, което ви е крайно необходимо.
Сънища – Образите на сънищата ви могат да послужат като пряко указание как да действате, но трябва да ги тълкувате правилно, а не да ги приемате буквално. Сънищата биват конкретни и ярки, което улеснява тълкуването им.


 

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
4437 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини