Зодия Телец по декади

  • 12 май 2018 15:50

  • 27627
  • 0
Зодия Телец по декади
© pixabay.com

Телец от първа декада (21-30.04.)
Хората от този знак обикновено се отличават с противоречив характер и емоционална натура. Трезв ум, силни личности, доста упорити и вечно капризни. Малко мързеливи, изпитват любов към разкоша и комфорта, склонност към неразумни разходи, често безапелационни и нерешителни. Но като цяло обаятелните Телци са търпеливи и разумни, добри и сантиментални. Надарени са с големи умствени способности под влияние на Меркурий. Честолюбиви, безкористни, идеалисти. Много известни писатели са родени през тази декада. Доминира мъжкото начало което прави характера им мъжествен и активен. Намират се под влияние на Меркурий. Важни години: 16, 24, 30, 33, 39, 45, 51, 57.

Телците от втора декада

(01-10.05.) са благородни натури, мечтателни и нерешителни, целеустремени и настойчиви. Отличават се с влечение към литературата и колкото и да е странно и към политиката. Родените на 10 и 11 май са музикални личности. Жените от тази декада никак не са равнодушни към хубавите тъкани, обожават сладките неща и често имат проблеми с теглото. В живота обикновено ги съпътства късмета. Тези Телци са склонни към неумерено сластолюбие. Въпреки донжуановските си наклонности, могат да стигнат и до другата крайност – да бъдат твърде цинични. Препоръчва им се да носят аквамарин- камък на чистата небесна любов и човеколюбието, носи щастие в брака, поддържа в единство съпрузите. Добър е още и изумруд, който усилва интуицията, просветлява ума, усмирява страстите и подтиква притежателя си към добри постъпки. Намират се под влияние на Луната. Важни години: 16, 21, 24, 33, 41,50, 60, 64.

Телците от  трета декада

(11-21.05.)изпитват силно влиянието на Сатурн. Затова често са настроени песимистично, обичат самотата, склонни са да се запасяват с всичко необходимо за „черни дни”, в идването на които не се съмняват. Те са трудолюбиви, обичат да работят работа свързана със земята и селското стопанство. Много наблюдателни, сантиментални, верни в любовта, чувствителни и честолюбиви. Често проявяват способности в областта на рисуването, архитектурата, литературата, историята. Някои имат даже талант за администратори. Тези хора би трябвало да имат развит музикален слух, да са приобщени към музиката, изкуството. Необходимо е да преодолеят в себе си недоверчивостта и страхът от житейските неудачи. За избягване на неприятностите с венозното кръвообръщение, представителите на тази декада – особено при жените, е нужна редовна гимнастика. За тях е полезен ахат, изумруд. Да се избягва носенето на цитрин. Намират се под влияние на Сатурн. Важни години: 16, 21, 24, 33, 41,50, 60, 64.

 

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
27627 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини