Който не празнува и не се весели днес, влиза в конфликт с Вселената

  • 02 май 2018 06:11

  • 14264
  • 1
Който не празнува и не се весели днес, влиза в конфликт с Вселената
© Pixabay

Който не празнува и не се весели днес, влиза в конфликт с Вселената

Луната е в огненият знак Стрелец до 05:57ч на 4 май. Близо до пълнолуние в знак Стрелец, семейната идилия и единение са напълно реални. Цари емоционална стабилност. Подходящо време за общуване с родителите, снаха да общува със свекърва си (ако няма кървави войни ) – има голям шанс да постигнат единомислие, занимавайте се с децата си. Не вземайте нещо, изгубено от други хора.
Уязвими са кръвоносната система, черния дроб, жлъчката и тазобедрените стави.

До 22:52ч сме под влияние на 17 лунен ден. Ден на мистериите на Дионис. В този лунен ден в древна Гърция са устройвали свещените вакханалии. Период на вътрешна свобода и разкрепостеност, но не бива да се стига до буйства и пиянства.

Чудесно е да се падне 17 лунен ден в сряда, а и в съчетание със знак Стрелец, просто е прекрасно – имат обща характеристика и чудесно се съчетават. Идеален ден за проява на емоции и чувства. Може да се откажете от самоограниченията и открито да се радвате на живота във всичките му проявления. Време за радост и веселие. По собственото си настроение и състояние можете да определите правилно ли сте избрали своя път. Всякакво униние и тъга в този ден са недопустими. Ако сте в приповдигнато настроение, бодър дух, значи сте здрави както физически, така и психически. А ако усещате тежест в гърдите си, тъжно ви е – верен знак, че някъде грешите, замислете се какво не е наред в живота ви и с вас.

Много е подходящо да се посети увеселително развлечение – театър, кино, концерт, дискотека. Прекарвайте си времето весело и приятно. Бъдете забавни, смейте се. Не приемайте сериозно каквото и да се случва, както се казва „пуснете ситуацията”. В този лунен ден, който е против празненствата и веселието, значи е против естествените природни ритми. Т.е. влиза в конфликт с Вселената, а положителни резултати от това няма.

Ден на плодородието, екстаза и радостта от Битието. Празник на любовта. Благоприятен ден за интимност, съпружески отношения. Подходящо е за тантрически секс. Крайно нежелателно е да сдържате желанията си и еротичните фантазии. Природата призовава: правете секс и любов!

Не е тайна, че правилният и хармоничен сексуален живот е основа не само на физическото, но и на психичното здраве. Но тук става въпрос не за удовлетворяване на животински инстинкти, не за груб секс, а за пълноценно сексуално общуване, което включва не само физиологията, но и човешкото осъзнаване и влагате на чувства.

Семейните хора е добре да си устроят празнична атмосфера, да заведат децата на цирк или да се направи нещо друго забавно за цялото семейство. Гледайте заснети забавни клипчета на семейството.

Добре е да се сключи брак в 17 лунен ден, в който дълго време ще се задържи любовта. Най-благоприятното време за провеждане на сватбени тържества и юбилеи, но без да се прекалява с алкохола и преяждането. Много благоприятни са сега процедурите по лечение на безплодие и импотентност.

Хубаво е да се отиде в храм, да се извърши причастие. Днес най-благоприятен е жълтият цвят и неговите оттенъци. Добре е да носите в себе си хематит и циркон.

Бизнес – Проектите дадени в 17 лунен ден за разглеждане на началството, имат голям шанс да бъдат приети. Идеално време за колективна работа, за срещи в непринудена и неофициална обстановка. Благоприятно е за активни действия, за вземане на важни решения. Денят не подхожда за монотонна и рутинна работа.

Сънищата сега са свързани със сексуалността. От подсъзнанието започват да излизат сподавени сексуални желания и неосъществени еротични фантазии. Всички те се нуждаят от реализация.

Подстрижка – Ще ви донесе полза, ако не планирате големи промени. В противен случай се въздържайте.

Покупки – Удачен ден за всякакви покупки. Главното условие е да изпитвате радост и да сте в приповдигнато настроение, когато придобивате закупеното.

Най-големият грях на деня е да бъдете унили и тъжни, без настроение!

В 22:52ч започва новият 18 лунен ден, който ще продължи до 23:47ч на следващия ден.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
14264 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Фаянсаджия

2018.05.02 | 08:28

1
Втасах я! На работа съм до 23:00

Добави коментар

Водещи новини