Астросъвет: Разперете "криле" и се освободете от грижите!

  • 04 април 2018 06:01

  • 3577
  • 0
Астросъвет: Разперете "криле" и се освободете от грижите!
© Pixabay

Луната е в знак Скорпион до 09:56ч. В същото време се движи и на празен ход.

В 09:56ч Луната преминава в знак Стрелец, където ще остане до 21:02ч на 6 април. Преминавайки през този знак, тя придава философска нагласа на хората. Активността също се засилва. Благоприятно време за интелектуална и научна работа, за уреждане на юридически дела. Добра позиция за пътуване и изучаване на живота. Може да възникне желание да се повеселите и да се разгори страст към хубавия живот. Ако твърде сте се потопили в битовизма, то сега можете да разперите „криле” и да се освободите от грижите. Освен това Луната има свойството да вдъхва творчески и социален огън – време да се обновите и ободрите.

Уязвими са кръвоносната система, черния дроб, жлъчката и тазобедрените стави.

18 лунен ден продължава през целия ден. Всичко случващо се в този ден се явява като огледално отражение за нашата вътрешна същност, това, което сме отработили в своя живот. Трябва да се видят всички намеци, които Вселената ни отправя, да ги разберем правилно и после да си направим съответните изводи. Като цяло 18 лунен ден трябва да се приеме като урок, който трябва да се усвои, иначе ще се повтаря всеки лунен месец .

Енергията на този ден предразполага към пасивност. Лесно може да се попадне под чуждо влияние, появява се желание да се подражава на другите и да се следват чужди мисли. Хората и без да искат могат да подвеждат другите. Препоръчва се да се погледнем отстрани и обективно да се оценим, да следим за своите лоши постъпки и мисли, да се откажем от тщеславие, егоизъм и илюзии.

Противопоказно е препиването, пушенето. Препоръчва се гладуване, почистване на кожата, сауна, масажи, процедури за подмладяване. Да се обърне внимание на бъбреците. В този лунен ден те са отслабени. С всички диагнози и лечения трябва да се внимава. Препоръчва се по-малко часове да се спи.

Този лунен ден не е много добър. Във всеки неблагоприятен ден не трябва да се яде сладко. Променя се обмяната на веществата и излишъкът от въглехидрати способстват за увеличаване на теглото. Но пълно изключване на въглехидратите не бива да се допуска. Да се намали физическото натоварване.

Отношения – 18-ти лунен ден може да стане много тежък период за вашите семейни отношения. Необходимо е да се прояви максимум спокойствие и такт, за да не се разраснат проблемите. Всеки човек сега може да се сблъска със своята „тъмна” страна. За предпочитане е всеки член на семейството да се уедини и по-малко да се общува.

Сексът се препоръчва да бъде спокоен, бавен и не толкова активен.

Работа и бизнес –Денят не е продуктивен период за бизнес, нито хубав, нито лош. Останете спокойни и отделете повече внимание на незначителните детайли, внимателно прочитайте договорите, документите, обърнете внимание и на най-дребния шрифт.

Време за спокойна работа, плавен преход от почивка към трудова работа. Управителите на фирми трябва да се вгледат в своите служители и да отбележат кои наистина работят и кои само си придават вид, че го правят. Не е най-благоприятното време за колективен труд.

Сънищата - На тълкуването на сънищата трябва да се отдели специално внимание. Символите на сънищата се явяват като огледало, което отразява нашите дълбоки стремежи и желания.

Подстрижка – не се препоръчва

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3577 0

Свързани новини

Водещи новини