Добър ден за начало на диета

  • 01 април 2018 06:39

  • 3912
  • 0
Добър ден за начало на диета
©

Луната е в знак Везни до 01:58ч на 2 април. Влияе благоприятно на отношенията между хората и за провеждане на тържества или обществени мероприятия. Хората сега са миролюбиви, не желаят караници, а откровеността може да ви сближи със събеседника ви. Идете на гости на приятели или вие ги поканете. Подходящо е за благотворителност.

Романтична вечеря на свещи може да изиграе важна роля за вашите интимни отношения. Уязвима е кожата. Да не се изстискват пъпки, да не се правят манипулации с брадавици и циреи. Да се пият по-малко течности и да не се претоварват бъбреците. Уязвима е също ендокринната система. 15 лунен ден продължава до 20:57ч. Средата на лунния месец.

15- я лунен ден се счита както за положителен, така и за отрицателен едновременно. Това значи, че всички положителни и отрицателни качества у човека се увеличават значително. Затова бъдете много внимателни, за да не вземат връх негативните страни на личността. Бъдете осъзнати и не позволявайте емоциите да вземат връх над разума. Много е важно да се съхрани спокойствието, да не се спори с близки хора, ако държите на отношенията. Това е ден на борба за справедливост, за прояви на смирение, търпение, любов към себе си. Всичко тайно може да стане явно.

В 15 лунен ден се активизира вътрешното начало на всеки човек и много лесно се поддава на различни съблазни. Днес трябва да се завършва започнатото и да бъдете уверени в себе си и в успеха, не трябва да допускате съмнения. Да се избягват шумните компании и места, където има струпване на много хора. Луната сега е активна и се стреми да ни подхвърля неразрешими ситуации и да ни поставя в неудобно положение.

В този ден е добре да се съблюдават правилата на аскетизма. Здраве - Добър ден за начало на диета. Добре е да се ограничи храната – гладуването в този ден положително влияе върху мислите. Не се препоръчва да се яде месо и гъби, тъй като вероятността от отравяне е висока днес. Здравето сега изисква особено внимание, особено при хората, които имат хронични заболявания (захарен диабет, болести на сърцето). Обърнете внимание на панкреаса, диафрагмата, черния дроб. Засилва се кръвообръщението. Всяко заболяване, което започва в 15-ия ден, може да доведе до сериозни усложнения. Не се занимавайте със самолечение. Този период се характеризира с емоционална нестабилност. Да се уравновеси психическото състояние и да се съсредоточите върху енергията си ще помогнат различни медитативни практики, занимания с йога.

Отношения –15-ти лунен ден е опасен период, тъй като може едновременно да донесе радост, както и да я отнеме. Всичко зависи от това, доколко тактично ще се отнесете към другите при общуването. Запазете спокойствие и контролирайте емоциите си, само така ще избегнете неприятностите. Романтичните срещи е добре да се отложат за друго време. Този сложен ден, романтиката е неуместна. Хората, които се поддават на съблазни сега, могат да получат неприятни последствия.

Секс – Макар да няма ясни противопоказания за занимания с любов, плътските утехи може да донесат вътрешно опустошение на другия ден.

Подстригване - Неблагоприятен ден за подстригване. Може да имате неприятности със здравето и лошо самочувствие. От процедурите при фризьор може да се повиши кръвното налягане, да се появи главоболие, упадък на силите. Особено лошо е да се подравнява косата. 16 лунен ден започва в 20:57 и продължава до 22:02ч на следващия ден.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3912 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини