Хороскопът за април

  • 31 март 2018 07:39

  • 14907
  • 0
Хороскопът за април
© pixabay.com

Когато четете хороскопа си, не забравяйте, че това са общите тенденции за доста разнородни читатели, на различна възраст, с различни приоритети, едни с установени отношения, други очакващи да създадат такива, а трети вече ги приключват. Всяка прогноза за знак се отнася за 1/12 част от населението и няма как да има покритие за всички очаквания с няколко реда. За най-точна прогноза се препоръчва личният хороскоп. А сега като предупреждение към всички: Меркурий продължава да бъде ретрограден до 15 април. Влиянието от неговата ретроградност ще се чувства и малко след това. През този период не предприемайте нищо важно, не започвайте нищо ново, избягвайте да сключвате договори, да купувате големи покупки като автомобил, битова техника, офис техника. Добре е да не се подписвате за брак и да избягвате новите запознанства. След тази дата започва и растящият период на Луната и имате зелена светлина за действия. Благоприятен и щастлив месец април на всички!


Овен
–Вашият управител Марс ще бъде в сектора на кариерата ви. Това означава, че най-накрая може да постигнете високите цели и да имате успех. Време е не само да започнете сложни дела и проекти, но и да получите незабавни резултати под формата на материални възнаграждения за вашата предприемчивост. В момента имате шанс да хванете късмета за опашката и да постигнете нещо, за което дори не сте мечтали. Но всичко това не изключва да има борба и сложни ситуации.

Може би ще ви посети усещането за дежа-вю, когато това, което се случва, ще ви изглежда познато, сякаш става в една паралелна вселена, където миналото ви е настояще и вие отново преживявате това, което вече се е случило. Меркурий е в своя цикъл на ретроградно (обратно) движение в знака ви, което ще продължи до 15 април, така че се подгответе да пътувате в миналото. Може да има недоразумения, когато не сте разбрали и възприели неправилно някои шеги като обида. Твърде много самореклама може да доведе до обратния ефект, когато вместо признание, да получите критика. Отделете време да изготвите списък с приоритетите си, и може би ще ги съкратите малко.

Венера носи стабилност в отношенията през по-голямата част от месеца, което ще ви накара да цените повече спокойната проява на чувствата, отколкото романтиката и бурните страсти. Вашият авантюристичен дух временно е позатихнал.


Телец
– Марс преминава през деветия ви дом, което ще увеличи вашата страст и желание за приключения. Време е да разширите границите на възприятието си и да излезете от зоната си на комфорт. Може да очаквате интересни събития и да се появят нови впечатления. Постарайте се да отворите сърцето си и да се отпуснете, за да приемете лесно промените в живота си. Погледнете в бъдещето и определете перспективите на кариерното си развитие.

Ще имате склонност да се само съжалявате, спомняйки си неприятностите, които е трябвало да преживеете. От това жалостиво настроение трудно ще се освободите, тъй като Меркурий е в ретроградно (обратно) движение, което ще продължи до 15 април. Тъй като се намира във вашия тайнствен дванадесети дом, мнозина може да затънат в блатото на болезнените емоции и спомени, да си припомните стари рани, изгубена любов, а в дълбините на подсъзнанието ви да се породят неясни страхове. Тези, които са попаднали в подобна ситуация, да направят опит да се измъкнат от всичко това и да се освободят от този душевен товар, за да могат да намерят спокойствие.

Венера във вашия знак ще ви прави очарователни и ще ви помогне да покажете най-добрите си страни. Ще ви върви в любовта. В личен план ви очакват повече радост и наслаждения. След 15 април можете да предприемете своите инициативи във всичко, което сте намислили.


Близнаци
– Марс ще преминава през осмия ви дом, което ще вкара страст, динамизъм и мистерия в живота ви. Сега можете да запалите искри в отношенията си, да внесете повече движение в работата си и да разнообразите емоционалната част от живота си. Не се поддавайте на неоснователна ревност в този период, по-добре е да насочите енергията си към движение и активност.

Вашият управител Меркурий, който е ретрограден до 15 април, през цялото това време ще пребивава в дома на вашите приятелства и връзки с обществеността. Приятелите или обществената работа могат да причинят проблеми. Възможно е да има конфликти в приятелския ви кръг или някой от приятелите ви ще ви разочарова. Пазете се от предателството и завист. Добре е да не забравяте, че ако не можете да кажете нещо добро, по-добре не казвайте нищо. В такива случаи мълчанието е злато.

При мнозина ще има затишие в любовта или тайни любовни афери. Някои обичайни ситуации могат да се развият странно. Ще има доста неизяснени неща във връзките ви. Внимавайте с хора, които не са надеждни.


Рак – Марс ще бъде в сектора на партньорството ви, затова на преден план ще излезе сътрудничеството ви с някого, както и любовните отношения с партньора ви. Създайте хармоничен тандем с човека, който е важен за вас, но уважавайте правото му на свобода и лично пространство. От това вашите взаимоотношения ще имат само полза.

На работното място, в бизнеса и в отношенията с висшестоящи, трябва да сте по-внимателни, тъй като ретроградният Меркурий ще се движи в сектора на кариерата ви до 15 април. През този период може да има недоразумения, когато имате вземане даване с авторитетни фигури, началници, хора с висок социален статус или с представители на държавните органи. Вместо да се стигне до конфликт, трябва да търсите пътя за съгласие. Възможни са неприятни изненади.

Вие напълно сериозно ще се отнасяте към любовта. Няма да има много романтика и страст, но други неща сега са по-важни за вас, например укрепване на отношенията. Дори да има трудни моменти, Венера ще ви подкрепя и ще оправя нещата.


Лъв – Марс ще преминава през сектора на работата и здравето ви. Ето защо е важно за вас да се грижите за тялото си, добре  е да спортувате повече, да бъдете повече време на чист въздух. Забравете лошите навици и подобрете външния си вид. "Здраво тяло – здрав дух" - тази поговорка трябва да бъде вашето кредо за следващите два месеца.

Меркурий е в период на ретроградно (обратно) движение, което ще продължи до 15 април. Възможно е по това време някои да почувстват разочарования или ограничения, които ще станат източник на раздразнение. Това може да бъде работата, любовта, обстоятелства в семейството или просто цялостното отношение към живота. Положителната страна на този транзит е, че ще можете да преразгледате своите идеи и вярвания и ще успеете да намерите истинското си призвание. Някои ще се заинтересуват от духовните учения. Ще откриете, че причината за ограниченията е във вашите собствени ограничаващи вярвания. Може би ще се отървете поне от част от тях, в резултат на което ще живеете по-пълноценен живот.

Звездите предвещават един вълнуващ месец, който ще ви накара да се чувствате така, сякаш сте на небето. Освен, че можете да постигнете значителни достижения в работата, те могат да бъдат съпровождани и с материални придобивки. При някои ще възникне служебен флирт. Романтиката ще е в пълнен разцвет, а вие ще сте задвижвани от жаждата за приключения и желание да победите.


Дева
– Марс ще преминава през дома на любовта ви. Това означава, че личният ви живот ще стане много по-ярък и можете да добавите романтика във вашата връзка. За вас това време ще се окаже много приятно и весело, страстно и оригинално. Но трябва да бъдете по-търпеливи, за да не изплашите половинката си с вашата ревност. Да укрепите отношенията си ще спомогне съвместно активно развлечение, спорт или активен отдих

Вашият управител Меркурий е ретрограден и ще заема сектора на парите и секса до 15 април. Може да допуснете грешки в малките неща, така че трябва да бъдете много внимателни. Емоциите ви ще бъдат затормозени, а по-голямата част от вас ще станат подозрителни, ревниви. Подозренията и дълбоко вкоренените страхове имат корени във вътрешни проблеми като усещане за уязвимост, липса на доверие в хората, преувеличено чувство за собствената ви значимост. Вашите тъмни страни могат да се проявят, така че е добре да работите върху себе си, докато постигнете вътрешно обновление. Друга тема това са финансите. Възможно е да станат актуални въпросите свързани с общите пари, данъци, заеми, дългове, издръжка, наследство и др.

В любовен план месецът обещава да бъде доста благоприятен. Личният живот ще се оживи, чака ви страст и по-позитивно възприемане на личните взаимоотношения. Венера ще създаде добри перспективи през мнозина.


Везни
– Марс ще преминава през сектора на дома и семейството, от който семейният живот ще стане по-ярък и по-динамичен. Ще изпитвате желание за действия: ремонтирайте, отправете се съвместно на семейна почивка, купете нещо ново за къщата. Старите конфликти в семейството могат да се появят отново. Бъдете много търпеливи и поддържайте спокойна атмосферата. Сега можете да преразпределяте отговорностите и да променяте правилата в семейството.

Ретроградният Меркурий се намира в сектора на партньорството ви до 15 април. В отношенията с партньорите може да настъпи период на неразбирателство. Не са изключени разногласия със съпруг/а, близък човек или бизнес партньор. Ще видите перспективите за отношенията си по-ясно, ще направите правилните изводи и ще стигнете до по-високо ниво на взаимно разбирателство. Има значение баланса в отношенията, така че всяка страна да се чувства равна. Погледнете в миналото, съживете спомените и търсете решения на днешните проблеми. Възможно е да възстановите отношения с човек от миналото.

Този пролетен месец ще ви направи по-открити и ще имате по-голяма потребност да споделяте чувствата, мислите, впечатленията с любимия си човек. Ще можете да докажете своята загриженост и преданост към него. За тези, които са все още сами, периодът е многообещаващ. Не губете надежда, имайте вяра, но положете усилия и вие. Когато човек си помага сам, тогава и Бог му помага.


Скорпион
– Марс ще бъде в сектора на общуването. Във вашия живот ще е важна информацията, която ще получавате от различни източници. Можете да постигнете много с помощта на думите и дар словото на убеждението. През този период ще станете активни, мобилни и общителни. Опитайте се да избегнете конфликтите и неудобни ситуации, тъй като огънят и страстта на Марс могат да ви направят по-критични.

Ретроградният Меркурий ще преминава през сектора на здравето и работата до 15 април. Време е да се погрижите за себе си и да внесете ред в света около себе си. Обърнете внимание на грижата за здравето и хигиената, водете активен начин на живот, посещавайте фитнес, яжте здравословна храна, по-често се разхождайте, почивайте. За съжаление през периода на този транзит има риск от нараняване, така че трябва да сте по-внимателни от обикновено. Слушайте сигналите на тялото, може би отдавна ви изпраща съобщения, на които не сте обръщали внимание. Ще се засили желанието ви да критикувате другите. Когато ви обземат такива мераци, помнете обаче, че няма идеални хора.

Очаква ви един романтичен месец, когато могат да се сбъднат и най-смелите ви мечти. За тези, които имат връзка – време за сливане и близост с обичния ви човек. Хармоничният аспект между Венера и Марс ще добави нова страст и жар в отношенията ви. Месецът е добър и за нова любов.


Стрелец – Марс ще преминава през сектора на парите ви и именно поради това финансовите въпроси ще излязат на преден план. През този период можете да подобрите финансовото си положение, да намерите допълнителни източници на доходи. Ще бъдете по-енергични и предприемчиви. Новите дела и проекти, стартирали през този период, ще бъдат успешни. Паричните постъпления могат да идват чрез партньори и други хора.

Ще започнете да гледате на любовта по-философски. Възможно е предишна любов да ви напомни за себе си. Не се изненадвайте, ако получите искане да добавите за приятел в социалните мрежи някой бивш възлюбен/а или някой, който не ви е виждал от дълго време може да ви се обади. Ако споменът за изгубената любов не ви дава покой, може би си струва да опитате отново? Ако вече имате връзка, заедно с половинката си можете да се отдадете на спомени за миналото – разглеждайте стари снимки, идете на мястото на първата си среща, посетете любимите си места. Възможно е някой стар препъни камък да се появи отново на пътя ви. Ако това се случи, бъдете честни с партньора си, говорете открито за вашите чувства. Не се опитвайте да избягате от въпросите на всяка цена или да премълчите пред неприятните моменти.

Присъствието на Слънцето в сектора на любовта ще възпламени страстта и ще събужда чувствата ви. Месецът има голям любовен потенциал. Очаква ви време, изпълнено с чувственост и много щедро от гледна точка на личния живот. Можете да изпитате нова любов или да се задълбочи старата или с една да се върнете отново към живота.


Козирог
– Този период ще бъде много активен и плодотворен за вас. Марс минава през знака ви и вие се оказвате в центъра на събитията. През това време можете да постигнете много, ще имате достатъчно сила и енергия за всичко, така че да не ви плаши повишената активност. Ще бъдете по-активни и страстни във всички дела.

Тъй като ретроградният Меркурий се намира в сектора на дома и семейството ви, темите за тях стават по-актуални. Можете да продължите много неща, които са били отложени по-рано, а на някои просто не сте обръщали внимание. През този период ремонтът може да се забави (ако го планирате). Възможно е да възникне сериозно недоразумение с близките или родителите. Всичко това може да се превърне в източник на стрес за вас. Вместо да влизате в конфликти, помислете как можете да разрешите разногласията. Не забравяйте за себе си, поглезете се с нещо, което ви е особено любимо - вкусна храна, спа процедури, масаж и много други, които ще ви донесат удоволствие и ще ви позволят да се отпуснете.

През април вие ще бъдете щастливците на Зодиака. Очарователната Венера (планетата на любовта) до 24 април се намира в сектора на любовта и обещаваща приключения, ярки страсти и силни емоции. Отношенията с любимите ви хора ще са пълни с нежност и хармония. Ще бъдете способни да приемате и да дарявате любов. Насладете се на всеки миг!


Водолей – Марс ще минава през тайнственият дванайсети сектор на хороскопа ви. В този период от живота ви ще се засили интуицията, а неизвестността, мистерията, вътрешният мир ще излязат на преден план. Вселената ще ви даде много знаци и съвети, които ще ви помогнат да намерите отговорите на всичките си въпроси. През тези два месеца не се натоварвайте с ненужна работа и почивайте повече, обърнете директно внимание на себе си, заемете се с духовната част на живота.

Ретроградният Меркурий ще се движи през сектора на общуването ви. Изразявайте се кратко и ясно  и избягвайте неяснотата и всяко двусмислие. Има голяма вероятност всичко, което казвате да не бъде разбрано правилно и да се тълкува по различен начин. Трябва да сте по-внимателни с новите идеи и проекти. За нови начинания времето е неподходящо, в бъдеще те могат да доведат до разочарование. Вместо това върнете се към недовършените дела, завършете това, което е започнато. Има вероятност отношенията с човек от миналото да се възобновят. Също така е възможно да срещнете сродна душа, което ще ви остави впечатлението, че сте били заедно в предишен живот. Друг израз на влиянието на ретроградния Меркурий са закъснения в транспорта, съобщенията, проблеми с документите, техническите средства.

През април ви очакват интересни срещи и запознанства. Могат да се зародят нови отношения, основани на сходства в характерите и общи интелектуални интереси. Венера от сектора на дома и семейството до 24 април ще оказва благотворно влияние върху семейните отношения.


Риби
– В живота ви нови идеи и общуването с хора със сходни мисли излизат на преден план. Ще бъдете изпълнени с вдъхновение, тъй като Марс ще премине през сектора на приятелството и обществените отношения. Можете да намерите нови приятели, да срещнете хората, от които се нуждаете. Опитайте се да общувате с всички на равна нога и да не контролирате това, което правят другите. Можете да постигнете успех и да развиете своите идеи чрез взаимодействие с другите. Много самотни Риби могат да срещнат своя партньор по Интернет.

Ретроградният Меркурий ще се движи през сектора на парите. Добро време за работа с финансови документи: проверявайте фактури, разписки, чекове, анализирайте разходите и приходите. Понастоящем, пред паричните потоци могат да възникнат пречки и закъснения, така че е добре да преразгледате бюджета и да ограничите разходите. Възможно е да получите пари, които не са ви изплатили преди: за работа, хонорар или връщане на стар дълг. Но те могат веднага да изчезнат също така неочаквано. В общуването избирайте правилните думи, особено в имейлите. Може да възникне отново неразрешен проблем от миналото, с който трябва да се справите.

Април ви обещава хармония в отношенията и много благоприятни възможности. Бъдете отворени към света, към новото, не отказвайте срещи, пътувания. Не се знае откъде ще изскочи късмета ви.
 

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
14907 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини