Мислете положително! Създадените днес мисли могат да повлияят на вашето бъдеще

Луната е в последната си фаза, в знак Водолей от 00:46ч до 12:13ч на 15 март. Не трябва да търсите решение на своите проблеми при висшестоящи длъжностни лица, представители на органите на властта. С приятели и съмишленици общувайте само по необходимост. Избягвайте да се претоварвате и да влизате в конфликти. Луната в знак Водолей прави хората по-чувствителни и нервни. Подсъзнателно те искат свобода, промяна, така че може да се породи желание за промени на обичайното състояние на нещата, да се появи бунтарско поведение. Не е благоприятно за рутинната работа. Трудно се вземат решения за ежедневните проблеми. Това време категорично не подхожда за дълги пешеходни разходки, спортни занимания. Луна във Водолей оказва потискащо въздействие на органите на обоняние, осезание, зрението и слуха. Уязвими са сухожилията, вените, глезените и очите. Да не се натоварват. Чувствителна е нервната система.

26 лунен ден започва от 04:32ч и продължава до 05:10ч на следващия ден. Счита се за един от критичните дни. Силно се проявява желанието за конфликтност, упоритост, за доказване на своята правота във всичко. При спорове обаче не се стига до добри резултати. Тежък период, когато трябва да съберете своите физически и духовни сили, за да не се подадете на различен род провокации и съблазни. Характерна емоционална нестабилност, честа смяна в настроенията, водещи до спорове, конфликти и скандали. Необходимо е да се запази спокойствие и въздържание. Отнасяйте се към всичко ставащо с известна доза ирония и каквото и да става, не губете чувството си за хумор.

Постарайте се да мислите само положително. Създадените през този ден мисли могат съществено да повлияят на вашето бъдеще. Съветът е нищо да не се започва или планира, тъй като може да "затънете в блатото" или нещата да ви се реализират на обратно. Много енергия в този ден отива за празно дърдорене - следете за думите си или по-добре замълчете.

Неблагоприятен ден за важни решения, за активни действия, за установяване на нови връзки и контакти. Особено внимателни да бъдат шофьорите. Възможни аварии, стълкновения по пътищата и други чакат тези, които не са предпазливи.

Здраве - 26 лунен ден се счита за един от най-опасните дни за здравето. Болестите започнали сега са опасни. Няма да е зле, ако се ограничите от храна и секс, тъй като лесно се изразходва ценна енергия за ненужни цели. Денят е свързан с обмяната на веществата. Става за премахване на брадавици, за изпъване на бръчки и за очистителни процедури. Полезни са масажите и козметичните процедури, както и работа с акупунктурни точки. Добре е да се посети църква или храм.

За бизнеса е опасен този период. Препоръчително е да се отложат финансовите операции и вложения, въздържание от сключване на сделки, договори и всякакви търговски операции, подписване на документи. Счита се, че всички дела, свързани с бизнеса в този ден са обречени на неуспех, даже ако в началото всичко да изглежда, че върви добре. В работните колективи могат да възникнат скандали и спорове.

Секс - По-добре е да се въздържате от сексуални занимания, тъй като те няма да могат да ви донесат очакваното удовлетворение.

Диета - Строго е забранено месо, риба, яйца, морски дарове и гъби. Колкото е по-проста храната на деня, толкова по-добре. Може да се проведе гладуване.

Фитнес – На тренировки и фитнес изпълнявайте само разхлабващи, разпускащи и стречинг упражнения.

Подстрижката не се препоръчва. Това може да доведе до сриване на вътрешната енергия и до депресии.

Сънища - Днес сънищата имат отношение към важни решения във вашия живот. Да видите на сън кошмари - прояснение на заплетени ситуации. Образите в съня отразяват тъмната страна на човешката личност, изплуват от подсъзнанието.

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Астро

още

Анкета

Слушате ли подкасти?

Слушате ли подкасти?

Избрано от Интернет