Нищо не е случайно днес, обръщайте внимание на всички знаци

  • 12 март 2018 06:05

  • 17575
  • 0
Нищо не е случайно днес, обръщайте внимание на всички знаци
© Pixabay

Луната е в последната си фаза, в знак Козирог до 00:46ч на 13 март. В дните, когато Луната е в този знак, всичко е подчинено на дълга и отговорността. Ключовите думи са точност, акуратност, твърдост. Повишава се чувството за самоотверженост, способността да се движим към набелязаните цели без компромиси.

Не се плашете да решавате трудни задачи. През това време хората са праволинейни, но им липсва чувство за такт и всякаква дипломация. Добре е всяко нещо да поставяте на мястото му, да избягвате безпорядъка. Емоциите са подтиснати. Това е най-неудачното време за признание в любов.

Уязвими са кожата и костите, жлъчен мехур. Сериозни последствия може да има натоварването на костите, особено на коленете. Противопоказни са всички операции на зъбите и жлъчката.

След 17:37ч Луната преминава на празен ход. Не започвайте нищо ново и важно, не предприемайте важни решения, не правете признания.

25 лунен ден започва от 03:50ч и продължава до 04:32ч на следващия ден. Негов символ е раковината. Денят е пасивен. Желателно е да се уедините и да се обърнете към вътрешният си свят т.е. да се затворите в своята „раковина”. Прекарайте времето в изолация от света, за да съберете сили и да намерите опора за по-нататъшното съществуване. Може да забележите упадък на силите си или че изпадате в апатия. Добре е повече да почивате, да запазите спокойствие. Противопоказно е да бързате и да се суетите. Бързането само ще донесе повече проблеми. Всичко, което правите трябва да има своето основание.

Нищо не е случайно днес. Обръщайте внимание на всички знаци. Ден на пророчествата и предсказанията. Може случайно да отворите някоя книга и да откриете търсеният от вас отговор или необходимата ви информация.

Не трябва да започвате нищо ново през този ден, но трябва да се завърши започнатото. Не правете нови планове. Избягвайте случайните контакти и изненади. Не допускайте никого до душата си, не обсъждайте личния си живот. Срещите протичат добре, но без особен подем.

Противопоказно е да се употребяват лекарства, цигари, груба храна – всичко, което затруднява работата на мозъка. Уязвими са ушите, не трябва през този ден да ги чистите, да ги пробивате, да се оперират. Ден за очистване от шлаките - физически и духовни. На заболявания възникнали през този ден трябва да се обърне сериозно внимание, да се окаже помощ, защото нещата могат значително да се усложнят. Не хабете излишни сили.

Сексът трябва да бъде чувствен и бавен. Създайте романтична обстановка със свещи, цветя и нежна музика. Добре е преди любовните игри да се пие малко червено вино. Може да започнете с разпускащ масаж.

Подстрижката е крайно нежелателна. Поставя под заплаха физическото и психическо състояние. Не подлагайте косата на никакви твърди въздействия, защото всяко нарушение на структурата води до влошаване на работата на енергийно-информационното поле.

Покупки - Може да купувате това, което ще възстанови вътрешният ви покой – книги, ароматни масла, всякакви дрънкулки, текстил, дребни предмети за бита. Важното е да способства вашето успокоение и да ви носи спокойствие.

В сънищата човек се измъчва от отрицателна енергия, в тях прониква нечиста сила.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
17575 0

Свързани новини

Водещи новини