Седмичен хороскоп за всички зодии

  • 05 март 2018 10:57

  • 22057
  • 0
Седмичен хороскоп за всички зодии
© pixabay.com

Овен – Марс в Стрелец ще съхрани астрологическите тенденции на уикенда, т.е. в живота ви ще има място само за нови впечатления, мечти, срещи, почивка, пътувания. Затова ще бъде трудно за вас да се настроите за работа и предстоящите трудови дни, в ума си все още ще бъдете във времето на уикенда. Може да отнеме цялата седмица. Семейните представители на знака нека да отделят повече време на своя партньор и да не дават допълнителни причини за ревност. Добре ще бъде да се контролирате и да потискате егоизма си. Ако забележете разрив във взаимоотношенията си, не е необходимо да се втурвате веднага и да търсите отговор на въпроса, какво се е объркало, нито да търсите виновник. Много скоро проблемите в отношенията ви ще останат в миналото. На свободните представители на знака не се препоръчва да търсят втората си половинка в социалните мрежи и в сайтовете за запознанства. Първо, наистина не е най-добрият начин да срещнете там достоен човек. Второ, любовните преживявания сами ще ви намерят. Огледайте се наоколо. Съдбата може да ви очаква буквално навсякъде: на касата в супермаркета, на съседната маса в кафенето или дори просто на улицата.

Телец – През периода ще се срещнете с щедростта и грандиозните намерения на Сатурн, които ще ви помогнат да видите и да получите добър шанс. Ако приемете положителната енергия на планетата като подарък, има голяма вероятност всичко да премине в сферата на действието, но може да отиде и на заден план, ако продължавате да спорите и да се чудите какво да предприемете. Мнозина ще запазят стабилност във връзката си, но вярно е също и че Нептун може да пробие защитата ви. Всичко ще бъде спокойно и приятно, с изключение на любовта. Взаимоотношенията могат да се пропукат по шевовете и вашият страх от самотата ще действа като катализатор. Нестабилността е най-лошият кошмар за много хора, но промените са неизбежни. Не е нужно да се разстройвате, да потъпквате гордостта си, да се съгласите с всички условия на партньора, просто, за да не разрасне конфликта. Вашата емоционална ангажираност не само няма да помогне за разрешаването на ситуацията, а може да влоши всичко още повече. Опитайте се да вземете правилното решение за себе си.

Близнаци – През седмицата ще бъдете фантастично мързеливи, но може би поради това, че жизнените ви сили са практически на нулата. Цялата вина е на вашият управител Меркурий, който е умерено активен, но недостатъчно мотивиран в знак Овен. Вселената се опитва да ви предаде важна информация, която да ви изведе от задънената улица, така че внимавайте за всичко необичайно. Търсете знаци (подсказване) около себе си. Любовният ви сценарий ще бъде топъл и задушевен. Не е подходящо за изясняване на отношенията, за спорове, изява на претенции. Венера във вторник влиза в знак Овен, където ще се чувства слаба и това ще доведе до емоционална нестабилност още в следващите дни. Наслаждавайки се на компанията на любимия човек, не забравяйте, че всичко може да се обърка. Веднага щом усетите, че започва криза, не бързайте да избягате от нея. Конфликтът няма да бъде разрешен сам по себе си, така че ако имате оплакване от партньора си, говорете с него. Изразете емоциите, дори да ви плашат. Имате всички шансове да постигнете компромис, защото повечето от проблемите са измислени от вас, а партньорът ще ви помогне да разсеете съмненията.

Рак – През тази седмица ще бъдете нерешителни и предпазливи. От една страна може да се напише притча за пропуснатите ви възможности, но от друга - това време ще е балсам за сърцето на любителите на стабилния живот. Юпитер ще ви кара да се съмнявате във всичко с повод и без повод, поради започване на ретроградното си движение в петък, но все още имате време да се настроите на правилната честота. Завистливи хора могат да се появят в живота ви и да започнат да плетат мрежи от интриги зад гърба ви. Ако шестото ви чувство сигнализира за опасност, не се успокоявайте, а се вслушайте в него. Не доверявайте тайните си на външни хора, по-скоро заемете позицията на наблюдател, за да не пропуснете нещо важно. Раците, които работят в големи фирми и предприятия може да завържат служебен флирт. Въпреки това си струва внимателно да разгледате цялата ситуация преди да се втурнете през глава в любовните преживявания: чувствата може да се окажат краткотрайни, а работата остава за дълго време. Ако сте сигурни, че спомените за неуспешни взаимоотношения няма да ви притесняват всеки път, когато се срещате в офиса с този човек, то можете да рискувате.

Лъв – Вие като хора на Слънцето нямате нужда нищо конкретно да правите, за да блестите с ярката си светлина. Продължавайте да излъчвате своята позитивна енергия към света. Ще се стремите напористо да постигнете целите си, пренебрегвайки нуждите на организма и психиката си. Има опасност да не успеете да забележите клопките, скритите заплахи, някои фини нюанси по пътя си, така че не бързайте толкова. Някои дела е по-добре да бъдат отложени за в бъдещето. Вие сте истински доминанти по природа. На работното място винаги се стремите да заемете водеща позиция и по същия начин - в една връзка. Сега е добре да се смирите малко и да се вслушате повече в своята половинка. Може би любимия човек отдавна иска да достигне до вас, а вие просто го игнорирате? Намерете време честно и открито да разговаряте. Но свободните от вас наистина трябва да вземат нещата в собствените си ръце. Не се страхувайте да направите първата стъпка: звездите ще ви съпътстват. Поемете инициативата и направете неща, които не очакват от вас. Обвързаните може да ги очаква малко драма и сълзи. Всеки, дори и най-незначителния конфликт на интереси, може да се превърне в сцена и изясняване на отношенията. Подобно представление се нуждае от зрители и вие ще искате да включите приятели, родители и близки в действието. Поставянето на връзката на съда на обществеността сега е последното нещо, което трябва да правите.

Дева – Във вторник вашият управител Меркурий ще се премести в знак Овен. За вас ще започне продължителен и успешен период. Ще се появят възможности да се сложи ред във финансовата сфера. Нищо забележително не се очертава на хоризонта. Вие ще работите, почивате и работите отново. Основното нещо в тази поредица от дни е да запазите тази енергичност, за да можете завършите всичко, което не сте довършили. Не анализирайте и не бързайте да вземате сериозни решения: позволете си малко да се отпуснете и да се насладите на свободата и флирта. Някои щастливци от вас даже ще имат по няколко увлечения, всяко от които в бъдеще може да се превърне в нещо по-специално. Препоръчва ви се да зарадвате половинката си - например да приготвите романтична вечеря или да направите неочакван подарък. За по-сериозно обвързаните нещата стоят по малко по-различен начин. Дръжте емоциите си под контрол, избягвайте да критикувате партньора си. Никой не обича да бъде обвиняван, а за проблемите в една връзка обикновено са виновни двете страни. Ако приемете това, значително по-лесно ще се развият нещата.

Останалите зодии вижте тук.



 

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
22057 0

Свързани новини

Водещи новини