Какво ни вещаят звездите през месец март - пълен хороскоп за всички зодии

  • 28 февруари 2018 15:14

  • 50563
  • 0
Какво ни вещаят звездите през месец март - пълен хороскоп за всички зодии
© Pixabay

Овен

Хороскопът за март обещава плодотворен период, когато можете да успеете във всички нови дела. Венера в Овен (след 7 март) ще ви покаже пътя към ново начало. През месеца ще настъпят събития, които ще ви подтикват към действие. Емоциите и впечатленията ще има много, което ще ви донесе оптимистично настроение. Главното е да не поемате рискове и да не се впускате в приключения, тъй като вашият огнен темперамент може да ви подтикне към необмислени постъпки. Това особено касае финансовата област. Някои ще получат интересни предложения за работа. През месеца е възможно да изпаднете в умора и апатия, но това е поради намаляване на жизнения ви потенциал преди рождения ден. В любовта ще има много радостни моменти, особено за тези, които са свободни. Обстоятелствата около вас са такива, че се създава една изкусителната картина. Вашата чувственост ви прави привлекателни за противоположния пол, което създава благоприятни условия за началото на нова любовна история. Мнозина ще срещнат човек, с когото ще обвържат съдбата си. Ако не срещнете такъв, не хабете силите си в безперспективни връзки, също така не започвайте отношения с вече обвързани хора. Интересно ще стане през последните дни на месеца, когато Венера ще съвпадне с непредвидимия Уран. Съвместното влияние на двете планети е оптимистично, носи късмет в любовта.

Телец – Животът ви ще стане по-богат и интензивен откъм събития. Меркурий в Овен (след 7 март) ще доведе до неблагоприятно стечение на обстоятелствата. Ще се създадат ситуации, които трябва да бъдат интерпретирани правилно и интуитивно да се вземат важни решения. Трябва да търсите подкрепа в лицето на близки, доверени хора. Пред някои ще се разкрият добри перспективи в службата, но радостта ви ще бъде само временна, ако не разпознаете навреме „подводните камъни” и уловки. Бъдете бдителни, за да не попаднете в капан. Повишението на дневната ставка може да бъде несъизмеримо с обхвата на изпълняваните задължения. Всичко това трябва да имате предвид, преди да се съгласите. Бъдете внимателни, тъй като има опасност от наранявания и фрактури. В края на месеца се въздържайте от казването на ненужни думи, влизане в дискусии, тъй като можете да си навредите. Това се отнася както за работата ви, така и за личните отношения. В пристъп на емоция може да кажете нещо, което не би трябвало. После може да съжалявате, но „казана дума, хвърлен камък.”. Повишената емоционалност при вас показва липса на витамини В в тялото. Венера в Овен (след 7 март) ще покаже колко силни и искрени са чувствата в личните взаимоотношения – влюбените ги очакват сериозни изпитания. Животът ви може да изглежда доста скучен поради липсата на ярки емоции. Някои от вас ще забележат забавяне в любовните дела, други ще се почувстват самотни или разочаровани. Всичко това, защото Венера до края на месеца ще е в сумрачния 12-ти дом, където не е особено благоприятно място за нея. Но пък е времето на тайната любов.

Близнаци – Като цяло астрологичните фактори за март за вас са благоприятни, въпреки че има и противоречиви тенденции. Поставяте си сложни задачи, но амбициите ви са големи и късметът ще е на ваша страна. До 20 март Слънцето - символ на сила, статут и престиж, се намира в дома на кариерата ви, което предвещава значителни постижения в работата и бизнеса, съответно за тези, които се стремят към това. Тези, които се занимават с бизнес, ще срещнат нови делови партньори.Тъй като тук се намира и Нептун, то много внимавайте с кого ще встъпите в партньорство. Някои от вас ще бъдат привлечени от инвестиции в недвижими имоти. Не рискувайте, ако ви се прииска да промените нещо, особено в личната сфера. Много е важна социалната ви активност за развитието на личните отношения. Най-вероятно във връзката ви ще има по-малко емоция и страст, но затова пък повече духовно единство и взаимно разбирателство. До 16 март Марс се намира в дома на партньорството ви и свободните от вас, предимно родените през третата десетдневка на знака, ще имат добри възможности да срещнат нова любов. Последната седмица на март, вашият управител Меркурий започва ретроградно движение. Време да ревизирате отношенията си и да определите приоритетите си в любовта. Може да станат актуални обстоятелствата от миналото, да се върнат тези въпроси, които не сте решили навреме. Ако имате желание да подновите прекъснати отношения в миналото, времето е подходящо да опитате. Но ако започнете нова любовна връзка, едва ли ще отговори на вашите очаквания.

Рак – Според хороскопа ви за март възприемането на реалността до голяма степен зависи от вашето емоционално състояние, а то ще бъде нестабилно. Много от вас ще бъдат чувствителни и ще усещат космическите влияния. Очакват ви пътувания – делови или лични. Финансовите позиции са стабилни с тенденция към леко повишаване. Най-удачен период за работата и бизнеса ще бъде първата десетдневка. Планетарните влияния са такива, че изкушения и романтични приключения могат да се очакват по всяко време. Ако вече имате връзка, трябва предварително да определите кое е по-важно за вас - отношенията, които са изпитани във времето или новите впечатления. Лекомислието на някои от вас може да стане причина за неприятности. След 7 март Венера – планетата на любовта – ще влезе в дома на кариерата ви, което може да създаде взаимовръзка между личните и професионалните отношения. Не е изключено да възникне служебен флирт или пък с любим човек може да работите по един и същ проект. На 29 март Венера прави съвпад с Уран – планетата на промяната, което може да внесе импулс на обновление. Възможно е да настъпят някакви промени в отношенията. Свободните представители на вашия знак могат да разчитат на запознанство с някой специален човек, което ще се случи случайно или чрез приятели (основно се отнася за родените през последната десетдневка на знака).

Лъв – За мнозина – позитивни изменения в личен план. Юпитер ще ви насърчава да вземате мъдри решения. Меркурий, който след 7 март ще бъде в знак Овен, обещава добри перспективи за Лъвовете, но поради нежеланието си някои от вас лесно ще пропуснат тези възможности. В продължение на месеца ще търсите оправдания в обстоятелствата, но трудно ще устоите на желанието да се отпуснете и да потърсите някои удоволствия. Не е подходящо сега да се започва ремонт или да купувате недвижима собственост. Хората си търсят изгодата от вас, затова не се доверявайте сляпо на всеки. Сред приоритетите ви трябва да бъде и здравето ви и да си обърнете нужното внимание. В началото на месеца може да преживеете нещо неприятно. Някои колеги ще плетат интриги зад гърба ви насърчени от вашето лекомислено поведение. Внимавайте за репутацията си, особено, ако сте на отговорен пост. В средата на месеца ще се увеличат задълженият ви и е възможно да се наложи да работите извънредно. Това ще увеличи нервното напрежение. Най-благоприятно е за семейните отношения – очертават се да бъдат хармонични и спокойни. След 7 март Венера в Овен ще насърчава бурните страсти и тайните извънбрачни отношения, но навярно ще има и разочарования за двете страни. Ако сте верни на партньора си, добре ще е да се отделите за ден-два далеч от хорската суета и да се преоткриете отново един друг. Ако си търсите втората половина, тогава в края на март са напълно възможни интересни и обещаващи романтични познанства.

Дева – Хороскопът ви за март показва не само радостни изненади, но и истински изпитания на съдбата. Дори да не се стремите към промени, те сами ще ви намерят. Много проблеми ще възникнат по ваша вина, защото често отлагате решението си за утре. Но тези, които имат по-голямо чувство за отговорност, те ще избегнат неприятностите. За да се случват промените в правилната посока, поемете инициативата в свои ръце. Анализирайте трудностите и решете кои от тях трябва да бъдат премахнати и с кои можете просто да се примирите. Не е желателно да вземате бързи решения, защото има вероятност да направите дузина грешки. Дръжте емоциите си под контрол, недейте да нервничите излишно и бъдете внимателни, когато влизате в разговор. Ако бъдете непредвидливи и неразумни, ще загубите благоразположението на близки хора. Не се препоръчва да се върнете при бившите си партньори. Щом веднъж се е стигнало до тук, помислете дали си струва да се събирате отново. Слънцето до 20 март е в дома на партньорството ви, така че е добре да обърнете повече внимание на партньорските взаимоотношения. От там светилото образува хармоничен аспект с Юпитер, което може да ви помогне да промените личния си живот към по-добро, да разрешите трудни ситуации и да изгладите конфликтите, които пречат на вашето щастие, но бъдете все пак предпазливи, защото Нептун може да ви поведе по грешен път. За свободните Деви, най-добрият период за любов, флиртове, приключения е след 18 март, когато Марс ще влезе в дома на любовта ви, но за жалост до 22 март, защото Меркурий минава в ретроградност.

Везни – За професионалното ви развитие, сътрудничеството ще е от голямо значение. Имате добри възможности да популяризирате вашите интереси, особено ако имате подкрепата на партньорите. Периодът е благоприятен и за привличане на вниманието на влиятелните хора. От тях може да се очаква да помогнат. Проявлението на творческите ви способности ще зависи изцяло от вдъхновението ви. Не преследвайте химери, избягвайте житейските авантюри. Ще се запознаете с хора, които ще помогнат да се промени живота ви към по-добро. Също така във вашата среда може да се появи жена, приятелка от миналото. По-късно тя ще подкрепи вашите усилия. Мнозина ще пожелаят да си вземат домашен любимец или поне аквариум с рибки. През март в личните дела късметът ще е на ваша страна. Ще можете да намерите правилното ниво на взаимоотношенията във всеки аспект - интимни, емоционални, битови. Финансовата ситуация има тенденция към подобряване. По отношение на работата си ще се вдъхновите от нови идеи. След 17 март имате зелена светлина от звездите и са възможни положителни промени. До 20 март Слънцето се намира в дома на здравето ви и е добре да се погрижете за него, да си направите обстойни изследвания. Астрологичната обстановка е благоприятна, за да внесете хармония в личния си живот. Вие сте преизпълнени с енергия, желание да съблазнявате и покорявате. Както може да има мимолетни флиртове, така може да се създадат и сериозни отношения. На емоционално ниво бъдете по-отворени. Не крийте чувствата си зад стената на вашата недостъпност. В против случай може да изпуснете шанса си и да се разминете с любовта.

Скорпион – Отдавна очаквате пролетта, така че ще посрещнете март с широка усмивка и повече оптимизъм в сърцето. Надеждите ви за по-добро непременно ще се оправдаят. Главното е да не витаете в облаците, а по-реалистично да гледате на нещата от живота. Разбира се ще попаднете и в неприятни ситуации, които обаче сами ще провокирате. След 7 март Меркурий в Овен може да засили някои от негативните ви качества, но с желание от ваша страна и с малко усилие ще можете да се преборите с вътрешните си конфликти. Може да имате проблеми с дихателните органи. Добро време е да започнете да се занимавате с фитнес, йога, танци или духовни практики. Ако имате таланти в областта на кулинарията или творчеството, смело ги прилагайте. Богатата фантазия и развитата интуиция ще ви помагат да станете още по-мъдри, по-привлекателни и най-вече по-целенасочени. На представителките на нежния пол мислите ще бъдат изцяло заети само с любовта, затова може да пропуснат добри шансове за кариерно развитие и финансови придобивки. Не се затваряйте в себе си. В крайна сметка в замяна получаваме това, което сами даваме. Разбира се, много ще зависи от вашето поведение, затова станете по-романтични и нежни. Не е желателно да се връщате към миналото, особено към бивши възлюбени. Ще привлечете в живота си нова любов, само когато окончателно се сбогувате със старите привързаности. През март трябва да се самопрограмирате за среща със съдбата.

Стрелец – През по-голямата част от месеца ще чувствате помощта на висшите сили, тяхната защита и покровителство. Живейте честно, проповядвайте законите на благородството, честта и истината, а другите ще виждат най-добрите ви качества и ще ви вярват. Животът ще ви възнагради като изпълни някои желания от предходния период и дори съдбата ще ви даде аванс, който трябва да бъде отработен. Хората на по-ниско еволюционно ниво, в никакъв случай не трябва да вършат злини, защото животът ще разкрие техните козове и ще ги извади на повърхността на светло. Възможно е да прекарате повече време у дома, причина, за което може да е някоя простуда или друго заболяване. Тъкмо ще си почините малко. Иначе месецът ще е успешен за работата и кариерата ви. Не е изключено да бъдат намесени и романтични чувства. До 17 март Марс ще увеличава вашата активност, но и ще ви въвлича в конфликти. Много неща могат да се случат поради бързане и прекалена упоритост. За да ги избегнете, не трябва да реагирате веднага и прекалено емоционално. След 23 март Меркурий става ретрограден и не трябва да започвате нови начинания. Могат да изплуват забравени ситуации от миналото. Да се върнете към стара любов също е вероятно или запознанство с нов човек, който много ще ви напомня на някой бивш партньор. Във всеки случай ще има жарки емоции и не малко възможности.

Козирог – Вие ще реализирате вашите планове, дори и тези, които преди това са изглеждали нереалистични. Необходимо е да показвате дисциплина, организираност и решителност, тъй като много често ще се сблъсквате с проблеми и задачи, които изискват незабавни действия. Опитайте се да останете спокойни, защото в отговорни ситуации е по-добре да не се ръководите от емоции, а само от здравия разум. Меркурий в Овен (след 7 март) ще ви води по нов път и ще ви насочи към ново начало. Кръгът на отговорностите ви ще се увеличи. Новите хора, които ще се появят във вашето обкръжение ще бъдат неискрени, ще ви ласкаят, а по-късно могат да се превърнат във ваши врагове. Венера в Овен (след 7 март) ще усили чувствеността, ще придаде яркост на усещанията, но в същото време ще възбуди агресията в Козирога и желанието да вземе всичко и всички под свой контрол. Нежелателно е да влизате в спорове, конфликти. Добре е да запазите неутрално мнение и да не се месите в чужди дискусии. Всички външни проблеми е добре да оставяте зад прага на дома си. След 17 март, когато Марс влезе във вашия знак ще започне да нараства жизнеността ви и ентусиазма ви, работата ви ще стане по ефективна. До 20 март Слънцето ще пребивава във вашия трети дом на комуникациите и са възможни срещи с нови приятни хора, някои от които ще се окажат полезни за вашето развитие. В любовта ви очакват приятни изненади. Увеличават се шансовете на свободните представители на знака за романтично запознанство. В края на месеца могат да се случат неочаквани събития или някои обстоятелства да имат неочаквано развитие поради срещата на Венера и Уран.

Водолей – Звездите през март ви обещават късмет в някои области, но без усилия от ваша страна няма да се получи. Този месец не бързайте с изричането на думите, да давате празни обещания и да отлагате започналата работа. В много ситуации човешкият фактор ще играе важна роля, така че трябва да бъдете внимателни и да оценявате събитията като значими. През март може да се влоши самочувствието ви, което показва отслабване на имунитета. След 7 март Меркурий и Венера ще бъдат в знак Овен в дома на комуникациите, което ще ви подтиква постоянно да оспорвате някого, в някои ситуации да се държите егоистично, което донякъде ще стесни кръга ви на общуване. Повишената емоционалност ще даде отражение на общуването с близките. Не са изключени кавги и конфликти, размяна на взаимни упреци. От друга страна вашето внимание ще бъде привлечено от интелигентни и умни хора, които имат свеж поглед към живота, млади по дух или възраст. Бъдете по-близо до хората, които обичате. Намирайте достатъчно време за семейството, децата, партньора си. Липсата на време и внимание към тях може да усложни отношенията ви. Бъдете по-внимателни с финансите. Положителният аспект на Слънцето с Юпитер в дома кариерата е добро предзнаменование. След 23 март Меркурий започва ретроградно движение и не е подходящо да започвате нови начинания. Добра идея е да се отделите за кратко с любимия човек далеч от обществото. Това освен, че ще заздрави отношенията ви, ще укрепи и връзката ви, ще ви направи по-близки. Свободните представители на знака могат да срещнат любовта пък по време на пътуване или някой, който често пътува.

Риби – През март ще бъдете толкова непредсказуеми, че понякога сами няма да се познаете. Ще се засили силата на духа ви, волята, ще нарасне и решителността ви. Ще се покажете като доста любознателни, ще ви привличат новите неща. В службата бързо ще се справите с новите задачи. Импулсивните решения, касаещи семейните отношения могат да навредят. Близките ви хора са способни несъзнателно да ви наранят чувствата, което може да ви накара да се затворите в себе си. В някои моменти ще покажете признаци на егоизъм и прекалена самоувереност, което ще е грешка от ваша страна. През втората десетдневка избягвайте проявите на лицемерие и по-добре е да държите езика си зад зъбите, по-малко да изказвате мнение, за да се предпазите от неприятности. Думите ви могат да бъдат раздути и преиначени. Изразходвайте по положителен начин енергията си, помагайте на нуждаещите се. Така ще се чувствате необходими и полезни. Влиянието на планетите е благоприятно за вас, за личния ви живот, който обещава да бъде хармоничен и стабилен. Венера и Меркурий след 7 март ще се намират в дома на парите и това ще засили практическите ви интереси. В любовните отношения ще търсите повече сигурност и стабилност, отколкото романтика, ще предпочитате жестовете на внимание да бъдат изразени в материална форма. Ще бъдете по-убедени в чувствата на любимия човек получавайки подаръци, отколкото красивите думи за любовта. Не забравяйте обаче, че всичко трябва да бъде в разумни граници. Семейните въпроси е добре да решавате съвместно. Приоритети ще са финансовите въпроси, имущество, разпределение на парите в семейството, разходите. В края на месеца не са изключени неочаквани приходи или придобивки, възможна е даже лотарийна печалба.

 

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
50563 0

Свързани новини

Водещи новини