Колелото на съдбата се завърта днес

  • 28 февруари 2018 06:17

  • 31265
  • 0
Колелото на съдбата се завърта днес
© Pixabay

Луната e в знак Лъв до 07:59ч на 1 март. Дни на творчество и повишена жизнеспособност. Повечето дела ще ви се удават с лекота.

Нараства увереността в собствените сили. Енергийният потенциал в това време е висок. Подходящо за празненства и веселие, приятелски срещи, флиртове, затова не се лишавайте от радостните мигновения на живота. Ако купите дрехи и обувки, то ще ги носите дълго. Подходящо е също за купуване на украшения, скъпоценности, златни бижута. Луната в Лъв кара да "пее" цялата кръвоносна система. Сега тя е много по-активна, отколкото в други дни. Понякога гърбът боли повече и сърцето може да "се размърда" малко. Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърба. Може да се обади радикулита. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте. Да не се използват солариум и сауна през днешния ден. Не трябва да се прахосват физическите сили напразно, тъй като това ще изисква много по-голям разход на енергия от обикновено.

13 лунен ден продължава до 16:29ч. Символ на деня е Колелото на съдбата, което е готово да се завърти отново и само от нас зависи към добро или лошо. Ден за учение и натрупване на информация, за обучение, за работа в колектив. Идеален за постигане на хармония. Добър за корекция на миналото и на съдбата. Не е желателно да се предприема и започва нещо, тъй като много ситуации се повтарят, връщат се отново като лошо усвоени уроци за корекция, ревизия и промяна. Ден за организиране на контактите. 13 лунния ден е предназначен за работа по грешките. Всичко, което се случва с нас, ние го заслужаваме. Затова, вместо да негодуваме и да се възмущаваме от другите, е по-добре да се замислим какво сме направили "погрешно" и ако е възможно, да го поправим. Ако нищо не може да бъде коригирано, то можем искрено да се покаем и психически да поискаме опрощение от онези, с които не сме се отнесли правилно. Неблагоприятно време за всякакви начинания. Довършете обаче започнатото. Денят е благоприятен за интелектуални занимания, за работа с информация, за срещи, нови идеи. Не се доверявайте на първото впечатление при запознанство. Скоро то може да се окаже измамно. Болести възникнали в този лунен ден трудно се поддават на лечение. Който заболее и отиде в болница може да остане там за дълго. Благоприятно е за подстрижка, но само ако се подстригвате сами. Не поверявайте косите си дори на близък човек, не посещавайте фризьорски салон. (до 16:29ч)

Бизнес – Най-доброто време за внасяне на коректив в работата и бизнеса, за откриване на нов вид дейност, нови сфери на влияние, сключване на контракти с нови партньори, разширяване на границите на бизнеса.

14 лунен ден започва от 16:29 и продължава до 17:41ч на следващия ден.

Хубаво е началото на важните дела да се пренесат в този лунен ден. Съдбата ще ви покровителства. Ключовият аспект за деня е съзидание. Всичко, което се започне в този ден ще има успех. Възможно е да се изпита печал, меланхолия. Денят носи чести промени в настроението. Хората, които живеят без цел и без определен смисъл на живота, могат да преживеят депресия. Добре е да се избягва горчиво и сладко, а да се отдава предпочитание на солената храна, орехи, бадеми. Може да предприемете сухо гладуване. Благоприятно да изчистване на духовни и физически шлаки.

Отношения – Като цяло отношенията в семейството обикновено са спокойни, без ексцесии. Ако има обаче подрастващи в него, то може да има усложнения. Те може да се опитат да покажат характер. Да призовавате гласът на разума им е безполезно. Напълно достатъчно е да им отстъпите.

Секс - Благоприятен ден за сексуални отношения при семейните двойки. Може да изпробвате нови техники. Опитайте да се занимавате със секс там, където не сте го правили и както не сте го правили.

Подстрижка – След 16:29ч вече можете да посетите стилист.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
31265 0

Свързани новини

Водещи новини