Денят не е подходящ за вземане на решения и необмислени действия

  • 26 февруари 2018 06:01

  • 10477
  • 0
Денят не е подходящ за вземане на решения и необмислени действия
© Pixabay

Луната е в знак Рак до 06:43ч на 27 февруари. Рак е "женски" воден знак. Подчинен на лунното ръководство, той изостря целия спектър от разнообразни емоции: от най-възвишените и животворни до крайно потиснатите и отрицателни. Повишава се чувствителността, ставаме по-емоционални, възприемчиви и раними. Нежелателно е да се отправят критики и да се предявяват претенции. Нашите преживявания стават по-важни от случващото се във външния свят. Силата, която доминира в този период, често потиска самочувствието и води до безпокойство. Настроението става променливо и нестабилно. Не е подходящо за вземане на решения и необмислени действия. Трябва да си осигурим комфортна обстановка. Сега е най-доброто време да създадем уют у дома.

Луната в Рак увеличава чувствителността на стомаха, така че трябва да бъдете изключително внимателни в диетата: не яжте тежка храна, не преяждайте, в противен случай може да имате такива неприятни явления като болки, киселини. Увеличава се чувствителността и на черния дроб. Сега не трябва да се прави масаж на тялото, да се извършват ендоскопски изследвания и промиване на стомаха. Кърмещите жени трябва да внимават за мастит. Увеличава се апетита. Трябва да отдавате предимство на плодовете и зеленчуците, да пиете по-малко вода - възможно е подуване и отоци. Уязвими са стомаха, дванадесетопръстника, млечните жлези.

11 лунен ден продължава до 14:10ч. Един от най-силните енергийни дни. Свързан е с енергията Кундалини. Необходими са предпазливост и внимание във всички дела. В човек се пробужда огромна сила, която трябва да бъде отправена към съзидание. Всичко, което започнете сега, трябва да бъде доведено до край.

12 лунен ден започва от 14:10 и продължава до 15:17ч на следващия ден. Ден на вербалната магия и включване на Божествената енергия. Денят носи успех и късмет на този, който е способен да благодари на Висшите сили за благодатта, която му е била дарена.

Този ден предразполага към добро, хармония и възможност да бъдем в мир със себе си. Обикновено преминава мирно и спокойно. Изисква се определена концентрация. Нужно е да се вслушваме в своите усещания, а не да ги анализираме. Ден на спонтанността и непредсказуемостта. Не следвайте предначертаното, защото всичко може да се обърне наопаки.

Общуването се отразява благоприятно. Може да установявате отношения, да правите отстъпки, да стигате до примирие. Благоприятно е за прояви на алтруизъм и милосърдие, да помагате на тези, които се нуждаят от вашата помощ. Отделете време за по-стари роднини, родители, навестете болни приятели.

Благоприятно е да се посети църква и да изразите молбите си, които в този ден биват чути свише. Молитвите отправени в този ден, ако са искрени, обезателно се сбъдват. Ако някой се обърне към вас и сподели проблемите си, обезателно го посъветвайте нещо, което според вас трябва да се направи, за да преодолее трудната ситуация. В крайна сметка кажете няколко добри думи, опитайте се да го накарате да се засмее, да повдигнете настроението му. Любовта и съчувствието проявени днес, са необходимо условие за изпълнението на вашите желания.

Крайно противопоказно е да се ядосвате и гневите. Не влизайте в спорове и избягвайте да се самосъжалявате, да плачете и да се жалвате. Може да заседнете в това състояние за дълго. Полезни са заниманията с йога и други източни практики. Идеално време за уединени практики, за обети за мълчание и медитации, както и за молитвени практики. Не се претоварвайте с тежки тренировки, но можете да си направите лек масаж.

Секс - Сексът в дванадесети лунен ден трябва да бъде, колкото може повече духовен. Важни са не толкова техническите умения, които имате, колкото проявите на любов, нежност, доброта и разбиране.

Подстрижката в това време подобрява здравето, освобождава ви от обидите и притегля богатство.

Езотерична практика: Тези, които непрекъснато страдат от недостиг на любов, които чувстват, че никой не ги харесва и обича (такъв е случаят с много хора и няма нищо осъдително в това), нека се опитат да направят едно просто упражнение днес в рамките на 12 лунен ден.( от 14:10ч до 15:17ч на следващия ден)

Необходимо е да излезете на чист въздух (не непременно на улицата, можете да стоите до отворения прозорец или на балкона) и да се обърнете, така че вятърът да удари в лицето ви. Вдишайте и мислено проследете енергията на вятъра как преминава през носоглътката, ларинкса, трахеята и накрая отива в центъра на гръдния кош. При издишване си представете как енергията на вятъра се натрупва в центъра на гръдния кош, на нивото на сърцето. Съпровождайте дъха си с тази медитация за минута или две: това ще ви даде усещане за собствената ви стойност и усещането, че сте необходими и обичани.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
10477 0

Свързани новини

Водещи новини