Сексът днес трябва да бъде по-възможност по-енергичен, но без излишества

  • 30 януари 2018 06:31

  • 3436
  • 0
Сексът днес трябва да бъде по-възможност по-енергичен, но без излишества
© Pixabay

Луната e в знак Рак до 20:54 ч. Рак е "женски" воден знак. Подчинен на лунното ръководство, той изостря целия спектър от разнообразни емоции: от най-възвишените и животворни до крайно потиснатите и отрицателни. Повишава се чувствителността, ставаме по-емоционални, възприемчиви и раними. Нежелателно е да се отправят критики и да се предявяват претенции.

Нашите преживявания стават по-важни от случващото се във външния свят. Силата, която доминира в този период, често потиска самочувствието и води до безпокойство. Настроението става променливо и нестабилно. Не е подходящо за вземане на решения и необмислени действия. Трябва да си осигурим комфортна обстановка. Сега е най-доброто време да създадем уют у дома. Луната в Рак увеличава чувствителността на стомаха, така че трябва да бъдете изключително внимателни в диетата: не яжте тежка храна, не преяждайте, в противен случай може да имате такива неприятни явления като болки, киселини. Увеличава се чувствителността и на черния дроб. Сега не трябва да се прави масаж на тялото, да се извършват ендоскопски изследвания и промиване на стомаха. Кърмещите жени трябва да внимават за мастит. По време на Луна в Рак се увеличава апетита. Трябва да отдавате предимство на плодовете и зеленчуците, да пиете по-малко вода - възможно е подуване и отоци.

14 лунен ден продължава до 16:30 ч – важат тенденциите от предния ден. Можете да стартирате нови начинания. Време за решителни действия. Имате последна възможност да направите нужните корекции. Избягвайте пасивния начин на живот. Ако не използвате енергията, която Луната ви дава, тя ще бъде напразно пропиляна. Всички дела започнати сега, завършват благополучно. Всяка физическа работа е полезна. Това ще ви помогне да избегнете тъгата и меланхолията, която може да ви нападнат. Подходящо е за подстригване на косата до 16:30ч.

15-ти лунен ден започва в 16:30 ч. и продължава до 17:42 ч на следващия ден. Средата на лунния месец. Това е неблагоприятен ден, когато човек е подложен на различни съблазни и изкушения, а умът му е отслабен и невинаги е в състояние да противостои на отрицателните влияния на околната среда. Не е случайно, че символът на този ден е змия-изкусител. Луната се намира на пика на своята енергийна наситеност. Действа като увеличително стъкло и увеличава всички положителни и отрицателни качества на човек по няколко пъти. Затова бъдете много внимателни, за да не вземат връх негативните страни на личността. Инстинктите са силни, самоконтролът е отслабен. Ако е възможно, трябва да поддържате спокойствие, да не се поддавате на изблици на емоциите. Отрицателното въздействие на този ден може да засегне преди всичко човешките взаимоотношения - възможни са кавги и сериозни конфликти и често възникващи на сексуална основа. Поради това е по-добре да отложите изясняването на отношенията и като цяло да ограничите контактите с хората. Не казвайте нищо без специална нужда и особено избягвайте да влизате в дълги спорове и празни разговори. Това ще ви помогне да си спестите огромно количество нервна енергия.

Секс - Сексът в 15-тото лунно денонощие трябва да бъде по-възможност по-енергичен, напорист, активен, но без излишества.

Бизнес – Прекрасно време за бизнесмени, които точно знаят какво искат. Не оставяйте други да вземат вместо вас важните решения. Трябва да го направите самостоятелно. Ръководителите трябва с личния си пример да вдъхновяват подчинените си. Полезно е да общуват със своите служители в максимално неофициална обстановка.

Подстрижка – Неблагоприятен ден за подстригване след 16:30 ч. От процедурите при фризьор може да се повиши кръвното налягане, да се появи главоболие, упадък на силите. Особено лошо е да се подравнява косата. От подхранващи маски и други подхранващи процедури също е добре да се откажете.

Покупки – благоприятно за всички видове покупки, но ако усетите, че искат да ви излъжат в цената или да ви продадат некачествена стока, по-добре е да се откажете.

Сънища – Време за пророчески сънища. За това, което сте сънували, не разказвайте на никого. Оставете тези неща за себе си. За да бъдат съновиденията ви лесни за тълкуване, добре е преди сън да четете молитви или да се заемете с медитация.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3436 0

Свързани новини

Водещи новини