Луната ни потапя във вътрешния ни свят

  • 29 януари 2018 06:17

  • 4129
  • 0
Луната ни потапя във вътрешния ни свят
© Pixabay

Луната e в знак Рак до 20:54ч на 30 януари. Луната ни потапя във вътрешния ни свят, прави ни чувствителни и леснораними. Нашите преживявания стават по-важни от случващото се във външния свят.

Силата, която доминира в този период, често потиска самочувствието и води до безпокойство. Настроението става променливо и нестабилно. Лесно се поддаваме на краткотрайното въздействие на вътрешните несъзнателни импулси и затова понякога извършваме неадекватни действия. Например, без да мислим предприемаме рискове или правим неоснователни жертви. Не е най-добрият период за вземане на решения и необмислени действия. Трябва да си осигурим комфортна обстановка. Сега е най-доброто време да създадем уют у дома. Луната в Рак увеличава чувствителността на стомаха, така че в тези дни трябва да бъдете изключително внимателни в диетата: не яжте тежка храна, не преяждайте, в противен случай може да имате такива неприятни явления като болки, киселини. Увеличава се чувствителността и на черния дроб. Сега не трябва да се прави масаж на тялото, да се извършват ендоскопски изследвания и промиване на стомаха. Кърмещите жени трябва да внимават за мастит. По време на Луна в Рак се увеличава апетита. Трябва да отдавате предимство на плодовете и зеленчуците, да пиете по-малко вода - възможно е подуване и отоци.

13 лунен ден продължава до 15:23ч – Този лунен ден е предназначен да се работи над грешките и да се поправят. Неблагоприятно време за сериозни дела и всякакви начинания, но подходящо време да завършвате започнатото. От гледна точка на енергията на тринадесетия лунен ден ние освежаваме нашия енергиен запас, подновяваме жизнените си сили. Като цяло към този ден трябва да се отнасяте с необходимото внимание и сериозно. В 13 лунен ден постъпват такива космически вибрации, които благоприятно влияят върху творческата енергия. Може много да научите от хората, вслушвайки се в техните съвети. Препоръчително е да се въздържате от нови познати и контакти.

Различни ситуации от живота могат да се повторят, хора и събития от миналото да се завърнат, може би в леко променена форма. Много е вероятно да срещнете хора, с които някога сте се разделили и то не по най-добрият начин. Това е ден за преглед на отношенията, връщане на стари проблеми и връзки. Не се изненадвайте, ако днес, изведнъж, без очевидна причина, вашият бивш/а съпруг/а или любовник/ца се появят на хоризонта. Съдбата ни дава още един шанс да коригираме грешките, които сме направили в миналото, като ни дава възможност да "преживеем отново" повторно ситуацията. Не се ядосвайте на света, на хората. Всичко, което се случва с нас е заслужено. Ако имате във вашето обкръжение хора и след общуване с тях изпитвате лоши чувства - чувство на малоценност, главоболие, започвате да изпадате в депресия, това е идеалният момент да скъсате с тях отношения и да продължите напред.
Лош знак в този период е да се появят болки в стомаха - те показват неправилността на вашите действия.

14-ти лунен ден започва в 15:23ч. и продължава до 16:30ч на следващия ден. Един от най-мощните дни на лунния месец. Сега вече можете да стартирате нови начинания. Време за решителни действия. Имате последна възможност да направите нужните корекции. Избягвайте пасивния начин на живот. Ако не използвате енергията, която Луната ви дава, тя ще бъде напразно пропиляна. Всички дела започнати сега, завършват благополучно, тъй като носят в себе си информация, която способства реализацията им. След пълнолунието, ще можете да жънете това, което сте посели през първите две фази на Луната.

Денят носи тайно знание, свързан е с източниците на информация. Полезно е да работите със свещени текстове, езотерична литература. При човек може да се отвори третото око, ако целта е била насочена към това. Хората, които имат слабо развита Луна, не трябва да се гледат в огледалото, да използват парфюм, да натоварват зрението си. Всяка физическа работа е полезна. Това ще ви помогне да избегнете тъгата и меланхолията, която днес може да ви нападнат.

Това е специален ден за мъжете. Жена, която дълго и безуспешно сте ухажвали, в този лунен ден може да бъдат покорена, но ако опитите и сега се окажат неуспешни, то по-добре се откажете окончателно. Това е последният шанс да опитате. Ако не започнете в този период романтични отношения с обекта на вашите въжделения, значи нищо няма да се получи.

Секс – Благоприятен ден за сексуални отношения при семейните двойки. Може да изпробвате нови техники. Опитайте да се занимавате със секс там, където още не сте го правили и по начин, по който не сте го правили.

Подстрижка - Подходящо е за подстрижка, но до 15:23ч всички манипулации с косата трябва да извършите у дома, самостоятелно, не поверявайте своята енергия дори на ръцете на близък човек. Косите ви сега приемат и отдават енергия, затова е по-добре да я запазите за себе си.

След 15:23ч можете да отидете на фризьор. Подстрижката не само ще укрепи вашите коси, но и ще подобри финансовото положение, а късметът отново ще обърне лице към вас.

 

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
4129 0

Свързани новини

Водещи новини